Wollastonit
Izdelki, uporabljeni v keramični, gumarski, barvni in plutasti industriji ter drugih...
Mleta Krmna Apnenec
CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrij 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Vlažnost 0,2%...
Moka iz čičerike
Na voljo v konvencionalni ali ekološki različici.
Laktoza
Laktoza je naravni mlečni sladkor. Predstavlja 3,5%-5,0% kravjega mleka in jo je mogoče pridobiti s filtracijskim procesom. Nato se laktoza kristalizi...
Jajčni Prah
Proces proizvodnje jajčnega praška se začne s svežimi jajci, ki jih obdelujejo različne napredne naprave. Po odstranitvi lupin se mešanica filtrira in...
Zlato laneno moko
De-oljeno zlato laneno moko.
MOKA RIB
Kakovostni standard Suha beljakovina 50% min, Pepel 30% max, Vlažnost 10% max, Pepel 32% max, Maščoba 12% max, Pakiranje Po zahtevah strank, izvozni...
Talk v prahu
46,00 - 55,00 €
Talk Uporabljen v pomembnih industrijah, kot so kozmetika in medicinska uporaba Nerazredeni talk egipčanskega izvora...
Minimalno naročilo:
5000 tone
aminokisline
1,80 €
proizvodnja aminokiselina za prehrambenu i farmaceutsku industriju s visokom kvalitetom i najboljom cijenom iz Kine.
Minimalno naročilo:
25 kartoni
Železov sulfat
V monohidratni obliki 30% je železo sulfat rešitev, ki jo trg cementarne raje uporablja za zmanjšanje hexavalentnega kroma. Ta izdelek ponuja najbolj ...
MOKA RIB
{"Storage":"Shranjujte na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte neposredni sončni svetlobi","Fish meal feeds":"Krma iz ribje moke","Packing":"25 kg...
Permeat sirotke
Permeat se proizvaja iz svežega pasteriziranega posnetega mleka, ki nastane po ultrafiltraciji mleka za ekstrakcijo beljakovin in maščob. Izdelek se n...
Fina kreda - Krma
CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrij 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Vlažnost 0,2%...
Next
Koruzna moka
koruzna moka...
Naravni koruzni škrob
Koruzni škrob se široko uporablja pri proizvodnji sladkarij, slaščic, hitre hrane, klobas, marinad, omak, glazur, suhih juh, predmešanic za omake in p...
Riževa moka
Riževa moka Koda izdelka: 8313 Blagovna znamka: Vesce Neto teža: 200g...
Cer - Kovina, Oksid
Pri TRADIUM-u je Cer na voljo v obliki Cer-metala in Cer-oksida za industrijske potrebe. Na voljo oblike - Cer-metal - Cer-oksid Potrebujete Cer s p...
Ekološka Kokosova Moka
Kokosovo moko je stranski proizvod ekstra deviškega kokosovega olja. Suhe kokosove vlaknine najprej iztisnemo in nato zmeljemo v prah. Gre za kokosova...
Ekološki sirotkin protein v prahu
Organsko sirotkino beljakovinsko prašek se lahko uporablja kot sestavina za beljakovinske napitke, smutije, pekovske izdelke, energijske ploščice in š...
Moka za vse namene
Moka za vse namene...
Mleko v prahu
Instantno polnomastno mleko v prahu Moisture 2,5% max Laktaza 36,0% min Maščoba 26,0% min Beljakovine; 24,0% min Pepel 7,0% max Indeks topnosti 1,0...
Ekološki Prah Kokosovega Mleka
Prahu kokosovega mleka lahko preprosto rehidriramo v polnovredko kokosovo mleko z dodajanjem vode. Je tudi odličen dodatek v pijačah, kot so kava, čaj...
Ksilitol
Naš biološki ksilitol je biološko sladilo na rastlinski osnovi, ki ponuja enako čisto sladkost kot sladkor. Ksilitol je brezbarvna ali bela kristalini...
Kreda - Podrobnosti
CaCO3 95-97%, Ca 39%, natrij 146mg/kg, fosfor 0,22g/kg, vlaga 0,2%.
Prahu Beljaka
Ta vrhunski izdelek je izdelan v skladu z vsemi standardi kakovosti in varnosti hrane. Za izdelek se uporabljajo le izbrani beljaki, brez konzervansov...
Laktoza
Laktoza je ena najboljših mlečnih sestavin za aplikacije v hrani in krmi zaradi svojega nežnega okusa, bele barve in nizke vsebnosti kalorij. Njena do...
Mleko v prahu
Naš mlečni prašek je visokokakovosten izdelek, ki je idealen za uporabo v živilski industriji. Ima nizko vsebnost maščob, a kljub temu ponuja bogat ok...
Next
trda pšenica
Trda pšenica je sorta pomladne pšenice, ki se običajno mleta v semolino in uporablja za pripravo testenin. Lahko se tudi mleta v finejšo moko in upora...
Mleko v prahu brez maščobe
Mleko v prahu z nizko vsebnostjo maščob se proizvaja z odstranjevanjem vsebnosti vode iz pasteriziranega mleka z nizko vsebnostjo maščob s postopkom, ...
Nativni koruzni škrob
Proizvodnja koruznega škroba se začne, ko se surovina iz koruze očisti od ostankov in tujih snovi, nato pa se zmelje z vodo. Kasneje poteka ločevanje ...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play