Španija, Guijuelo-Salamanca
... vino, napolnjen v naravno črevo. Neto teža: 0,350 g. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje. Sestavine: Pusto meso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi. Neto teža: 0,350 g.
Španija, Madrid
Španija, Peligros
...Mešanica aditivov, začimb in začimb, za mesno predelavo, za pripravo PRIPRAVKOV IZ MLETENEGA MESA in neklobas (mesne kroglice, hamburger, ruski zrezek itd.) Izdelek je primeren za hlajen distribucijo (+2ºC), najbolje pakiran v spremenjeni atmosferi. Brez konzervansov in barvil. Oblika: Vrečka 250g, vrečka 5kg.
...mlečne industrije, ki se ukvarjajo s predelavo mleka in izdelavo jogurtov in sirov, ali mesne industrije, ki se ukvarjajo s proizvodnjo klobas), ter konzervne industrije, katerih namen je predelava živil v izdelke, ki se ohranjajo v ustreznih pogojih dlje časa (priprava in konzerviranje, priprava zamrznjenih izdelkov itd.).
Španija, Guadalaviar
... samega začetka je bila naša vizija delati zagnano z namenom nenehnega izboljševanja in si drzniti biti drugačni s široko ponudbo izdelkov, ki zadostujejo željam in potrebam potrošnikov. Naši koreni segajo v leto 1991. Navdihnjeni z znanjem modrih obrtnikov, smo sprejeli tradicionalne veščine priprave, proizvajali mesne narezke, ki izvirajo iz divjačine. V času Rimskega cesarstva je bilo Botularium...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play