Španija, Reus ( Tarragona )
V Tehnikah priprave omak imamo izziv: z naravnimi in vrhunskimi izdelki proizvesti najboljše omake, vinaigrettes in začimbe, da prispevamo k užitku vsakodnevne hrane vseh naših potrošnikov. Proizvajamo lastne blagovne znamke (Olivera d'Atenea in Bio d'Atenea), pa tudi blagovne znamke za tretje osebe. Imamo dolgoletne izkušnje pri razvoju novih izdelkov (od začetne zasnove do končne embalaže izdel...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
Dobrote Extremadure, Terroirji Extremadure in Univerzum Oliv in Oljke. Bio izdelki, fina trgovina, gurmanski izdelki, ročno izdelana orodja in mila, povezana z oljko in oljko. Ekstra deviško oljčno olje, priznano med najboljšimi na svetu. Oljčna olja iz terorij, ki prihajajo iz Extremadure, regije v osrednjem zahodnem delu Španije, blizu Portugalske. Iz iste regije, gorski med neposredno od čebela...
Deli Cargo Dressings je laboratorij za okuse, kjer proizvajamo majonezo, različne omake na osnovi majoneze in druge namaze, ki dvignejo vaša jedila! Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo! Izbira materialov, ki jih uporabljamo, je bila opravljena z največjo skrbnostjo! Preizkusili smo jajca in sončnično olje različnih vrst, da smo dosegli želene rezultate! Naša sodelovanja s tehnologi hrane so pri...
Nemčija, Lüdenscheid
...Uporaba: Vmešavanje v olje, pesto, humus, aioli, tapas, kot nadomestek za stroka česna Sedaj lahko naš "kalifornijski česnov granulat" uporabite kot promocijski material ali darilo. (Vprašanja lahko pošljete na: info@gojundgoj.de) Z veseljem vam ponujamo tudi naše izdelke kot zasebno blagovno znamko, v velikih pakiranjih in za preprodajalce.
Francija, Sète
...1 paket cevi s kalamari, česen, čebula, nadev (meso ali riba po izbiri), sol, poper, peteršilj, paradižnikova omaka, oljčno olje, „aioli“ in belo vino. Priporočamo, da cevi s kalamari odmrznete pod vodo tik pred pripravo. Napolnite cevi z nadevom po vaši izbiri in zaprite konec cevi s zobotrebcem. Na ponvi popražite česen, čebulo in peteršilj. Dodajte paradižnikovo omako in belo vino. Vmešajte napolnjene cevi in pustite, da se dušijo 25 do 35 minut na nizkem ognju. Ob serviranju zmešajte aioli z omako. Postrezite z testeninami ali rižem.
Belgija, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Zahvaljujoč naravnim surovinam, svežim sestavinam in zelenjavi Anda zagotavlja stalno, pošteno kakovost. Naša izbira omak: Aïoli, ameriška kuharica, andalouse, barbecue, béarnaise, brazil, brazil halal, calabria, california, piščančji burger, chili, koktajl, koktajl halal, curry, curry ketchup, omaka za pomfrite, omaka za hamburgerje, hot pita, majoneza kuharica, gorčica, pariška, omaka za poper, kisle kumarice, pili pili, pita, provansalska, bogata, preliv za solate, samuraij, super tartar, sladki preliv, tartar maison, teksas, tajska, paradižnikov ketchup, vinaigrette.
Španija, Perín, Cartagena
Rational Food pripravlja jedi pete vrste, tradicionalne recepte, skrbno pripravljene z veliko pozornostjo do podrobnosti, med katerimi so: Ruska solata, Solata iz Piquillo paprike z bakalarjem, Meso s paradižnikom, Paelle in rižote, Pečena lička z karamelizirano čebulo, Pečena kolena, Krompir z aioli, Piščanec po chilindrónu, Krila v BBQ omaki, Priprava za solato z rakci in gambami, Zelenjavna pisto, Govedina v omaki, Mesne kroglice s paradižnikom, Tunina s paradižnikom in papriko, Dušena iberska svinjska lička, Dušena svinjska maska z čičeriko, Bolonjska omaka itd...
Francija, Aiguilhe
... pasma iz Velaya), telečje meso iz Velaya in Foreza, fine maščobe iz Mézenca, svinjina iz Haute-Loire. Telečja glava, svinjski nogi, maouche lozérienne, auvergnatska potica, kokoš v loncu, telečja blanquette. Linija tradicionalnih francoskih omak, omaka gribiche, omaka meurette, omaka ravigote, zelena omaka, omaka madère, omaka à la diable, aioli. Linija pestov z zelišči, pesto z divjim česnom, pesto z koprivo. Sos, omaka, izdelek iz Francije, tradicionalna francoska kuhinja, pripravljena s strani kuharja. Delo po naročilu.
Francija, St Christol Les Ales
...Na voljo gastronomiji od leta 1936, Coudène, danes evropski vodja "brandade iz trske", se je uspešno razvil z ustvarjanjem palete južnjaških specialitet: brandada iz trske, Parmentier, tapenada, jajčevčev kaviar, ribja juha, rouille, aioli... in celotna paleta novih namazov.
Španija, Alicante
... specialitete La Rioje, kulinarične specialitete Navarre in kulinarične specialitete Asturije. Naša druga prednost je, da distribuiramo glavne španske blagovne znamke, kot so Cuetara, Casa Taradella, Gallo, Cola Cao, Nocilla, Pascual, Vichy Catalan, Aquarius, Chufi, Artiach, Avecrean, Gallina Blanca, Conserves Calvo, konzervirane ribe Isabel, omake Chovi salsa brava in aioli. Prav tako ponujamo izbiro paradižnikovih omak blagovnih znamk Orlando, Apis, Solis, Hida.
Francija, La Seyne Sur Mer
Restavracija Univers Pizza, ki se nahaja v mestu La Seyne sur Mer, blizu Six Fours v departmaju Var, odpira svoja vrata vsem, ki imajo radi tradicionalno provansalsko kuhinjo. Univers Pizza sprejema svoje stranke 7 dni v tednu, opoldne in zvečer, s svojimi pizzami pečenimi na drvenem ognju ter drugimi specialitetami, kot so morskimi sadeži paella, tapas ali znameniti aioli. Restavracija ponuja možnost jedi na kraju samem, prevzema ali dostave, od 9 € nakupa.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo