Španija, El Puntal (murcia)
...Na voljo tudi okus ocvrtega piščanca KONTEJNER: 5kg, 25kg, 200kg, IBC 1000kg.
Italija, Milano
...Izdelan med majem in julijem, je med, ki se zelo hitro kristalizira. Ima svetlo, bledo oranžno barvo. Vonj je precej intenziven in spominja na začimbo, iz katere izvira. Aroma je sladka in osvežujoča z zadnjim tonom kokosa. PRIPOROČILA Odličen za spremljanje mesa, zlasti govedine in piščanca. Zaradi rahlo grobih kristalov se dobro ujema s staranimi siri. Je idealno sladilo za čaj in različne infuzije. Pogosto se uporablja pri proizvodnji nougata.
Poljska, Lublin
... naredi vsestranski dodatek k vsakemu kulinaričnemu repertoarju. Ne glede na to, ali pripravljate rastlinski kebab ali slasten mesni kruh, VG Hostly P-M C1 ponuja okusen in zadovoljiv nadomestek. Z vsebnostjo beljakovin 30g na 100g je VG Hostly P-M C1 Pea Meat Analog hranljiv in poln okusa. Njegov raztrgan videz in aroma piščanca ga naredijo privlačno izbiro za ljubitelje rastlinske prehrane...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... njegovih jagod omogoča ta postopek in prinaša zelo visok delež sladkorja. Nato, staran v hrastovih sodih 5 let, se ta kis razbarva in postane popolnoma "prozoren", skozi 100% naraven proces. Zaradi svoje prosojnosti ne spreminja barve hrane. Njegova izjemna aroma suhega grozdja, karamele in medu ter njegova sladko-kisla okusnost naredijo ta kis EDINSTVEN kondiment. Uporablja se surov za solate, ter za ribe na žaru, piščanca, morske sadeže, prinaša pridih...
...Hidrolizat piščanca (min. 20 %), riž, hidrolizat pšenice, maščoba ptic, koruza, beljakovine živalskega izvora, olje lososa bogato z Ω3, naravna aroma jeter, lignoceluloza, natrijev klorid, kalijev klorid, taurin, metionin, lizin, naravni antioksidanti, ekstrakt yucca, kelat cinka, mananoligosaharidi, vitaminsko-mineralni kompleks.
Francija, Perpignan Cedex
...Tajski bazilika je letna aromatična zelišča, ki se posebej pogosto uporablja v tajski in vietnamski kuhinji. Njegov okus, ki spominja na estragon in anis, ga naredi odličnega spremljevalca za številne recepte. Tajski bazilika prijetno obogati vse vrste jedi na osnovi piščanca, govedine, rib in morskih sadežev, pa tudi azijske juhe in kari. Nazadnje, njegova zelo začinjena aroma je znana po tem, da je blizu okusu estragona ali anisa.
... značilnosti: - Čisto in naravno: 100% naravne začimbe brez dodatkov. - Vsestrana uporaba: Popolno za indijsko piščančje curry, tandoori in marinade. - Bogat aroma: Daje vašim jedem bogato, začinjeno globino. Uživajte v začinjeni raznolikosti in avtentičnosti indijske kuhinje z Kitchen Yoga Chicken Masala in obogatite svoje piščančje jedi z neponovljivim okusom.
Grčija, KALAMATA
Tradicionalne podeželske klobase in sušeno meso. Tradicija več kot 70 let, tri generacije mesarjev. Klobasa z oranžno, s sušenimi paradižniki, s porom, piščancem, govedino, kuhano, sušeno. 80% - 85% svežega mesa svinjine ali govedine ali piščanca, zelišča, začimbe. Kakovost, tradicija, močan okus, aroma. Vsi naši izdelki vsebujejo sveže meso in 100% čiste sestavine.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play