Francija, Solesmes, Pays De La Loire, France
...Frémont Affûtage ostri rezalne nože - carpaccio ob upoštevanju krivulj. Ponujamo mikro-zobčenje in teflonsko prevleko.
Španija, Dicastillo, Navarra
...Kislo jabolčno olje je narejeno iz jabolčnega kisa in rastlinskih sestavin, kot je tartuf, pakirano s fizičnimi procesi. Gre za ekskluziven izdelek, zelo aromatičen z neprimerljivo okusom črnega tartufa, ki ga naredi popolnega in očara tudi najbolj zahtevne brbončice. Z idealno teksturo in zelo prijetnim vonjem ter okusom črnega tartufa, je zelo privlačen za začinjanje vseh vrst jedi, še posebej solat, surove in kuhane zelenjave, jajc, mariniranega mesa in lahke divjačine, carpaccio, mesa, špagetov, paté, sirov, sladic,...
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Francija, Grigny
PATRIGEL je od leta 1989 specialist za trgovino in prodajo zamrznjenih zelenjav, aromatičnih zelišč in sadja. Naša trgovinska agencija distribuira in zastopa v Franciji več evropskih proizvajalcev kakovostnega sadja in zelenjave. Naša močna mednarodna mreža se oskrbuje pri certificiranih proizvajalcih. Naši izdelki so nadzorovani in certificirani, saj so podvrženi sistematičnemu nadzoru, bodisi m...
Avstrija, Vienna
...Rezine tartufa v ekstra deviškem oljčnem olju, tartufovo carpaccio, tuber aestivum. Primeren za predjedi, prve in druge jedi. Način shranjevanja: Hraniti v hladilniku do 7 dni po odprtju.
Francija, Auxerre
Odkrijte našo izbiro rdečih, belih, rosé in peninških vin! Naša ambicija je olajšati sodelovanje med francoskimi vinogradniki in domačimi ter mednarodnimi kupci. Ustanovljen leta 2018, DIXVINS je vaša B2B trgovina, ki ponuja spletno prodajo vin in žganih pijač, izdelanih v Franciji, namenjenih restavratorjem, vinotekam in veletrgovcem po vsem svetu. Redno vam ponujamo posebne in tematske promocije...
Španija, Cox (alicante)
Olive El Cortijo je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2010, ki se ukvarja z olivami. Naša glavna usmeritev je prodaja naših oliv in vložnin. Ponujamo široko izbiro izdelkov (med 40 in 50 izdelki), od katerih je 10-15 ekskluzivnih. Nudimo najvišjo kakovost in najboljšo storitev na trgu, z izdelki, ki so povsem ekskluzivni in jih ne boste našli nikjer drugje. Nudimo najboljšo storitev na trgu.
Italija, Firenze
...Carpaccio črnega tartufa je eden najbolj iskanih izdelkov zaradi svojega izjemnega, intenzivnega, a prijetnega okusa. Iščejo ga tako kuharji kot tudi zasebni kupci, ki raje uporabljajo izdelek, ki vsebuje vse, kar je potrebno za dosego pravega ravnotežja in okusa jedi. Edinstven izdelek.
...Hela Curry Garathi 300g lahka pražena nota se popolnoma ujema z vsemi vročimi curryji, školjkami in rakovicami, ribami, perutnino, zelenjavo ter temnimi vrstami rib, kot sta tartar in carpaccio rib in mesa. Stopnja intenzivnosti: +++++ Brez dodatkov, ki bi jih bilo treba navesti na menijih (v skladu s §9 "Uredbe o dovoljenih dodatkih", Nemčija). Hela. Smo vaš kompetenten partner za okus in...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... stiskanjem. 100% Manzanilla Cacereña. Olje je nežno, z ravnotežjem med grenkobo in pekočino. Odlikuje se po svoji nežni sadnosti, z notami banane – kivija in zelene paradižnike. Poleg tega ima arome zelenjave, kot sta artičoka in sveže pokošena trava. Priporočljivo za ribe, carpaccio, solate in surovo zelenjavo, pečene ali kuhane jedi na pari, prav tako pa tudi za peko in vaše majoneze. Kovinska posoda 3L. Na voljo tudi v kovinski posodi 5L ali stekleni steklenici 500ml.
Španija, Reus ( Tarragona )
...Izjemna Olivada ali omaka iz črnih oljk iz spodnjega Aragona, zelo cenjena zaradi svojega odličnega okusa in intenzivnega vonja. Olivada Olivera d’Atenea je nežna in rahla pasta iz oljk, idealna za namaz na toastih in kanapéh ter za pripravo presenetljivih prelivov za vinaigrettes, carpaccio ali solate. Kuhana, Olivada služi kot osnova za enolončnice iz divjačine, ki jim doda svoj intenziven vonj. VEGANSKO · BREZ GLUTENA · Z OLJČNIM OLJEM...
Nizozemska, Nuenen
... in trajnosti. Na ta način lahko zagotovimo stabilno kakovost, zaradi katere se vaši kupci vedno znova vračajo. Naši rdeči tunini fileti so zamrznjeni na morju in izjemno primerni za nadaljnjo obdelavo. Na primer kot carpaccio ali v sušiju. Ali pa narežite kose tune na zrezke za žar.
Francija, Valréas
...Potovanje med zemljo in morjem, ki izhaja iz združitve soli iz Guérande z resničnimi kosmiči črnih tartufov iz Provence, nam razkriva vso svojo aromatično moč. Nasveti za degustacijo: Ščepec bo zadostoval, da obogati sveže testenine, rižoto, belo meso, carpaccio in bo idealen na foie gras in jajcih. Uporabljati ga je treba le ob koncu priprave, ko je kuhanje končano.
Nizozemska, Enschede
...(mleto meso, tartar) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (konica ossenhaasa) Fillet- Ossenhaas, haasbiefstuk Hanger Steak (ali Butcher’s Tenderloin)- Longhaas Mock Tender- Rame Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Zgornja stegno Rump Cap- Repni del, Picanha Rump Steak- Biftek Short Loin- Tanka ledvica Shoulder Clod- Cvetoči del (Carpaccio) Sirloin- Debela ledvica Skirt Steak- Srednji del, Obod Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kroglica...
Italija, Orsogna
...Izdelek za gostinstvo, pizzerije, catering. Lastnosti: Fino narezana črna tartufa Aestivum, konzervirana v oljčnem olju in ščepcu soli. Priporočeni odmerki: 10/15 g na osebo. Koristni nasveti: Izdelek je pripravljen za uporabo. Poraba: Za začimbe pri prvih jedeh (tagliatelle, tortelini, torteloni, crespelle, riž, polnjene testenine itd.), za nadeve testenin in slanih jedi, carpaccio iz mesa...
Francija, Roubia
... aperitiv, carpaccio iz svetega jakoba, morski sadeži, školjke, svinjska kotleta, telečji zrezek. Temperatura postrežbe: 13° - 17° Barva: Rdeča Sorta: Carignan, Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Volumen: 75 cl (Steklenica)...
Francija, Rouvres Les Vignes
... Šampanjec Claude PERRARD Blanc de Blancs predstavlja tudi lahkotnost in svežino. Priporočamo, da to cuvée rezervirate za vaše najbolj rafinirane jedi. Na primer, da poudarite vaše ribe v omaki. Uspešno bo spremljal carpaccio iz svetega Jakoba ali školjke.
Francija, Laure-Minervois
...Aperitiv, goveje carpaccio, zajec, golob, filet mignon, priloge iz paradižnika, paprike in jajčevcev pečenih na oljčnem olju.
Francija, Sète
...Odmrznite školjke Golfo Nuevo v hladilniku, da olajšate rezanje in ohranite čvrsto teksturo. Uživajte jih kot carpaccio ali pečene, v družbi omake po vaši izbiri.
Francija, Saint Christol De Rodières
...100% Ekološki starani rdeči vinski kis* * Izdelek iz ekološke pridelave Ta starani vinski kis je zoren v hrastovih sodih 6 mesecev. Ta čas mu daje polnost okusa ter lesne note. Uporabite ga v prelivih, solatah, surovem zelenjavju in marinadah. Mariniran carpaccio v staranem vinskem kisu iz hrastovega sodčka je pravi užitek. Ta izdelek je na voljo tudi v steklenicah po 25 in 50 cl. Paleto LEONY boste našli v specializiranih trgovinah.
Španija, Alcora
... izdelkov na osnovi tartufov, kot so tartufata omaka, tartufov carpaccio in tartufovo olje, zasnovane za restavracije in zahtevne dobavitelje, ki želijo izstopati na trgu gurmanskih izdelkov. Zavedamo se pomena ohranjanja celovitosti naših tartufov od trenutka, ko so izkopani, do trenutka, ko prispejo na vašo mizo. Zato ponujamo hlajene pošiljke v 24-48 urah, kar zagotavlja, da naši tartufi ohranijo...
Španija, Terrassa
Voditelji v svežih mesnih izdelkih. Specialisti za filetiranje govedine in perutnine. Popolna zbirka izdelkov za vse potrebe. Roler Summumm izdelkov najvišje kakovosti. Široka paleta specialitet, kot so Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Zimski in posebni praznični izdelki, kot so Ataditos ExtraTiernos in rellenitos. Sezonski izdelki, kot so Priprave za žar, nabodala in ražnjiči; pripravljeni za juho, zdrave in nizkokalorične linije. Podjetje z veliko sposobnostjo prilagajanja potrebam naših domačih in mednarodnih strank.
Francija, Antibes
... zadovoljili potrebe naših strank, smo razširili našo ponudbo izdelkov: sveže trufe, zamrznjene trufe, gurmanske izdelke okoli trufel in še veliko več. Danes naše trufe prinašajo veselje našim zasebnim in profesionalnim strankam ter se izvažajo v skoraj 10 držav, ponosno krasijo kuhinje nacionalnih in mednarodnih chefov. Olivno olje s belimi ali črnimi trufli, carpaccio iz trufel, drobtine trufel, sol s...
Španija, Sevilla
Smo proizvajalci visokokakovostnih gurmanskih izdelkov iz morja. Naša specialiteta je izdelava ročno obdelanih, nizkoslanih ančkov iz Kantabrije, brez trnov, ki jih depiliramo s pinceto. Poleg tega izdelujemo tudi druge gurmanske izdelke v konzervah ali zamrznjene, kot so marinirane sardele ali carpaccio iz rdečih kozic iz Carboneras, med drugim. Imamo svojo lastno blagovno znamko in franšize. Prisotni smo na domačem in mednarodnem trgu. Več informacij na aquisantona.com...
Španija, Llançà
Podjetje za predelavo in izdelavo ribjih proizvodov. Specializirani smo za hobotnico in imamo različne formate kuhane hobotnice, s omakami, v carpacciu, celo. Prav tako ponujamo ribjo in morsko juho, hamburgerje iz glavonožcev, carpaccio iz kozic... Vsi izdelki so brez dodatkov in umetnih konzervansov ter so na voljo sveži ali zamrznjeni. Dobavljamo v sektor HORECA in maloprodajo, saj imamo različne formate in embalaže.
Španija, Rois
...cena/enota, fiksne teže... -Ročno izdelane burgerje iz hobotnice, toaste iz hobotnice s dimljenim sirom San Simón, carpaccio iz hobotnice, kroketi, ravioli, wanton ravioli, kanelloni, empanade iz hobotnice, pripravljene z rumeno koruzno moko iz Galicije. Neprestano inoviramo in razvijamo nove izdelke, pri čemer je hobotnica glavni element, ne da bi pri tem izgubili tradicijo.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play