...Ste veletrgovec ali distributer v prehrambeni industriji in vas zanimajo cele vijolične olive CROC'ELLA?
Cele vijolične olive se običajno uporabljajo v slanih pripravkih.
Sestavine: olive, voda, sol, citronska kislina.
CROC'ELLA, uvoznik in dobavitelj oliv, antipasti in suhega sadja v Franciji v regiji Provansa-Alpe-Azurna obala v departmaju Bouches-du-Rhône (13) v Marseillu.
Izdelki CROC'ELLA so namenjeni izključno prehrambenim strokovnjakom.
Dostava je prav tako na voljo pri CROC'ELLA z možnostjo FRANCO DE PORT*.
*Glede na minimalno količino naročila.
...Olive v različnih rezinah in sortah
Naslednje sorte:
Grški stil
Gaeta
Kalamata
Nocellara del Belice
Picholine
Cele
Polovice
Rezine
Pasta
Kocke
Polnjene s papriko in drugimi pastami
Z koščico/brez koščice
zelene/crne...
... homogene, bolj cele in vsebujejo manj kosov v primerjavi z drugokakovostnimi.
Njihov izjemen okus se med procesom dehidracije okrepi in koncentrira, kar rezultira v izdelku, ki ima po rehidraciji popolno teksturo, aromo in okus.
Uživajte jih rehidrirane, po kuhanju samostojno ali z drugimi živili: mesom, ribami, zelenjavo, jajci.
Odkrijte GRECOS, našo specializirano trgovino z grškimi dobrotami. Pri nas smo ljubitelji Grčije in dajemo velik pomen temu, da vam ponudimo izjemne izdelke iz ekološkega in premišljenega kmetijstva. Tesno sodelujemo z majhnimi grškimi proizvajalci, ki delijo našo vizijo spoštovanja tal, letnih časov, izdelkov in ljudi.
Pri izbiri naših izdelkov dajemo prednost sortam in regionalnim specialitetam...
... velikostih v PET in steklenih kozarcih ter imajo rok trajanja 24 mesecev.
Mill zelene namizne olive so visokokakovostni izdelki v slanici in so na voljo v različnih različicah (polnjene s papriko, cele ali zlomljene). Ne vsebujejo nobenih dodatkov.
Mill zelene namizne olive so izdelane pod higienskimi pogoji. Na voljo so v steklenih posodah in imajo rok trajanja 24 mesecev.
...riž ali kuskus
-Dodajte v nadeve in prelive pred peko.
-Vmešajte v solate s tuno, piščancem in rakovicami.
-Položite na vrh pic in kruha pred peko, ali dodajte
-Zavijte v humus in postrezite s svežo zelenjavo.
-Vmešajte v skuto in nanesite na pečen krompir.
-Dodajte v paradižnikovo omako s kaprami
Ime izdelka: Cela zelena oliva
Kategorija: Zelene olive
Vrsta: Meski
Blagovna znamka: OlivOilo
Metoda obiranja: Ročno obiranje, kos po kosu
Vrsta izdelka: Tropsko in subtropsko sadje
Sestavine: slana voda, sveža zelena oliva
Pakiranje: 370 ml steklena jar
Kraj izvora: Tunizija...
...Olivno začinjanje, kulinarična umetnost
Danes so olive ena izmed najpogostejših tapas v gostinskih obratih, ki jih pogosto postrežejo začinjene v skladu s karakterističnim slogom regije. Tako ostaja tradicija začinjanja oliv živa, saj obstaja nešteto možnosti. Za začimbo lahko uporabimo zelene ali črne olive, pripravljene pa so lahko v treh različicah: cele, razrezane ali zdrobljene. Celeolive...
...":"100% naravno oljčno olje","2 years":"2 leti","In the diet, olives can be eaten whole or chopped and added to pizzas and other dishes. The oil can be used as a dip for bread, for frying, or as a salad dressing.":"V prehrani lahko oljke jemo cele ali nasekljane in dodamo pica ter drugim jedem. Olje se lahko uporablja kot pomaka za kruh, za cvrtje ali kot preliv za solate.","Strong aroma of olive oil...
... kozarcih pod blagovno znamko "Calisthenics", pasterizirane olive in oljčne paste. To so: 1) Cele zelene olive 2) Olivke brez koščic 3) Zelene olive polnjene z naravno papriko 4) Zelene olive polnjene s česnom 5) Zelene olive polnjene z mandlji 6) Cele črne olive 7) Olivke brez koščic 8) Cele kalamonske olive 9) Olivke brez koščic kalamonske 10) Črna olivna pasta 11) Zelena olivna pasta 12) Agioritiko...
...Agori Korkou & Co je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1989, katerega glavne dejavnosti so proizvodnja, pakiranje in izvoz oljk. Nahajamo se v osrednji Grčiji, v območju, bogatem z oljkami, naši dobavitelji pa so izključno majhni lokalni kmetje. Naš seznam izdelkov vsebuje različne vrste oljk, vključno z črnimi, zelenimi, blond in kalamata oljkami, v različnih pakiranjih in oblikah, kot so cele, brez koščic, narezane, polnjene ter tudi pasta.