...Conching je bistven postopek za proizvodnjo naravne čokolade. Med conchingom se viskoznost čokolade zmanjša zaradi prenosa toplote in mehanskega mešanja. Poleg tega se s tem postopkom odstranijo vlaga, hlapne snovi in nezaželeni vonji. Glede na zahteve postopka conching traja približno 3-12 ur in obsega šest con. Sistemi so termostatsko nadzorovani. Sistem uporablja hladno vodo, ko je to potrebno.
Od leta 1969 VOMM proizvaja kontinuirane industrijske naprave na osnovi svoje Turbo tehnologije za prehrambeni, kemični in okoljski sektor. Turbo-sušilec za trdne, tekoče ali pastaste proizvode. Deluje na odprtem procesnem plinovodu (moke, polimeri, soli, oksidi…) ali zaprtem (komunalni blati, stranski proizvodi rafinerij, blati iz usnjarne…). Primeren je za sušenje občutljivih proizvodov (mlečni...
Način proizvodnje čokolade, za katerega oblikujemo in izdelujemo stroje v naši tovarni. Ta način se uporablja v najboljših in najkakovostnejših tovarnah čokolade v Turčiji, npr. tovarna ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (s katerimi imamo dolgoročne pogodbe). Način temelji na: 1 - rezervoarjih za shranjevanje surovin 2 - turbo mešalniku 3 - dvocilindrični mlin 4 - petcilindrični mlin 5 - conching stroj 6 - temperirni stroj 7 - hladilni tunel, tako da dobite najboljšo kakovost čokolade, pripravljeno za polnjenje, oblikovanje, ...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play