Belgija, Rumst
... jedi z izbiro ustrezne toplote za vsak recept. Nižje temperature so idealne za pečenje ali dehidracijo, medtem ko so višje nastavitve popolne za praženje ali cvrtje, kar nudi prilagodljivost za različne metode kuhanja. - Automatic Shut-Off When Basket is Removed – Ta varnostna funkcija samodejno ustavi delovanje friteze, ko je košara odstranjena, kar zagotavlja, da se hrana ne kuha naprej in...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... novimi nasveti in triki. Zato vas ta blog uči, kako narediti hladno peno s preprostim receptom. Hladna pena – Recept za mango peno Hladna pena je najpogosteje uporabljena pena. Popolna za dodajanje posebnega pridiha vašemu desertu. Ta recept za mango peno velja za osnovno peno. Mešalnik – Metlica – Brizgalna naprava za stepeno smetano – Cedilo...
Francija, Guer
... prilagajanje ločljivosti Občutljiva in praktična ločljivost Tehtna celica z merilno celico in sistemom ročice Obsegi in natančnosti tehtanja (glejte spodaj) Rampice za pospeševanje / upočasnjevanje ter 2 konfigurabilni hitrosti omogočajo takojšnjo stabilnost teže Osrednja ročica z vrtenjem do 186° v kombinaciji z široko, ergonomično in intuitivno ročico Ročica se lahko drži v navpičnem položaju in omogoča enostaven dostop do najbolj ožjih mest.
Nizozemska, Amsterdam
... povsem novo raven. V naših receptih tukaj razpravljamo o tem, kako lahko dodate slasten pridih trem tradicionalnim jedem. PIŠČANČJA PITA To je morda ena najbolj priljubljenih udobnih jedi, ki jo ima veliko ljudi po svetu. Mesna osnova, pokrita z nadevom, je dovolj, da vas osreči in napolni z apetitom. Recept je enostaven za pripravo in zahteva le nekaj sestavin. Mleto jagnjetino skupaj z korenjem in drugo zelenjavo ustvari osnovo z lahkim prelivom iz pire krompirja. Pridih tukaj je, da tradicionalno jed olajšamo z uporabo Fast Gas polnil za smetano. SESTAVINE: 400 gramov mletega jagnjetine...
Španija, Cordoba
... predstavili korak za korakom recepte, da ne boste imeli nobenih dvomov. Tako kot njegovi sorodniki, kot sta cordobés salmorejo in porra antequerana, ter bolj sofisticirane različice, kot so recepti za sadne gazpache, kot so tisti iz češenj, avokada, lubenice, jagod, jabolk, melone ali korenja, je gazpacho zelo cenjen v španski in svetovni gastronomiji (španski gazpacho) zaradi svoje čudovite količine zelenjave in hranilnih lastnosti. Gazpacho je enostaven za pripravo, poceni, otrokom je všeč in traja zelo malo časa za pripravo.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play