Madžarska, Budapest
... zrelost, preden se začne postopek fermentacije. Za postopek ohranjanja se naša zelenjava in olive prenesejo v velike rezervoarje, ki so napolnjeni s slanico, ki je sestavljena iz vode in 10 % soli. Postopek fermentacije traja do tri mesece. Ta postopek je potreben za razgradnjo sladkorja v zelenjavi in za proizvodnjo ogljikovega dioksida, tako da se kisle zelenjavice lahko shranijo še mesece po...
Francija, Capdenac Gare
... prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, vključno s vaginalno sluznico. Kdaj je priporočljivo? Prehodnost med gastrointestinalnim mikrobiotom in urogenitalnim mikrobiotom ni več vprašljiva, laktobacili pa lahko prehajajo iz enega v drugega. Lactobacillus acidophilus naseljuje številne organizme, ne le človeške! Fermentirana živila, kot so jogurt, sir, fermentirana zelenjava, kot je zelje, ali pa...
Turcia, Bursa
NATURALNO FERMENTIRANA STOLJETNA OKUSNA TRADICIJA. S številnimi različnimi embalažami v steklu in PET-u smo uveljavljen podjetje z našimi sortami, kot so jalapeño, pečena paprika, rožmarin, kornišon, zelje, mešane kisle kumarice. 370CC-720CC STEKLENA SKUPINA 600 GR PET SKUPINA 1500 GR PET 3000 GR PET 4600 GR PET 5000 GR PET MEŠANO 10 KG PET-KOVARE MEŠANE PAPRIKE KISLE KUMARICE 16 KG KOVARE MEŠANE IN KUMARICE KISLE KUMARICE VREČKE KISLE KUMARICE...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play