Madžarska, Budapest
... zrelost, preden se začne postopek fermentacije. Za postopek ohranjanja se naša zelenjava in olive prenesejo v velike rezervoarje, ki so napolnjeni s slanico, ki je sestavljena iz vode in 10 % soli. Postopek fermentacije traja do tri mesece. Ta postopek je potreben za razgradnjo sladkorja v zelenjavi in za proizvodnjo ogljikovega dioksida, tako da se kisle zelenjavice lahko shranijo še mesece po...
Slovaška, Košice
Dobrodošli v MILKYLAND, vodilnem podjetju v industriji distribucije hrane z desetletnimi izkušnjami na področju veleprodaje, uvoza/izvoza in učinkovitega upravljanja logistike. Naša glavna specializacija so mlečni izdelki, še posebej raznolika izbira sirov in alternativ, obogatenih z rastlinskimi maščobami. Ponosno ponujamo izbiro vrhunskih sirov, kot so Mozzarella, Edam in Trappist, ki so znani p...
Francija, Capdenac Gare
... prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, vključno s vaginalno sluznico. Kdaj je priporočljivo? Prehodnost med gastrointestinalnim mikrobiotom in urogenitalnim mikrobiotom ni več vprašljiva, laktobacili pa lahko prehajajo iz enega v drugega. Lactobacillus acidophilus naseljuje številne organizme, ne le človeške! Fermentirana živila, kot so jogurt, sir, fermentirana zelenjava, kot je zelje, ali pa...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play