...Iberska svinja starejša od 10 mesecev. Kos mesa, ki se nahaja na zadnjem delu hrbtenice svinje (hrbtna kost). Kos med 250 in 350 gr.File svinjine iberijske je izbrana kos puste mesa, izvlečen iz zadnjega dela hrbtenice (hrbtna kost) iberijske svinje, starejše od 10 mesecev. Ta rez, s težo med 250 in 350 grami, se odlikuje po svoji mehkobi in edinstvenem okusu, kar ga naredi idealnega za pripravo...
Belgija, Bruxelles
...Filet de bœuf je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. Ta filet je skrbno izbran zaradi svoje kakovosti in svežine, kar zagotavlja izjemno kulinarično izkušnjo. Odličen je za žar, pečenje in enolončnice. Na voljo v različnih velikostih, je Filet de bœuf idealen za profesionalne in domače kuhinje. Njegova praktična...
Italija, Ponte Galeria
...Unagi je razrezana vzdolžno, popolnoma brez kosti in šele nato nabodena na ražnjič. Tako pripravljena je unagi pripravljena za pečenje na binchotanu ali belem premogu (tipičen rastlinski premog iz Japonske, priljubljen med kuharji unagi in yakitori, ker ne oddaja dima in vpija neprijetne vonjave). Po prvem pečenju, ki izpostavi umami v mesu, se unagi obdeluje na pari, da se odstrani odvečno maščobo.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play