Francija, Yssingeaux
...Sladoleda in Restavracij. Naša lokacija v Yssingeaux (Haute-Loire) je opremljena z laboratorijem in ekipo, ki se posveča razvoju prilagojenih izdelkov. Zaradi svoje specifične strokovnosti nam ta laboratorij omogoča, da se razlikujemo in razkrijemo naše znanje na različne načine, kot so senzorična strokovnost naših ekip, tehničnost v procesih izdelave, prilagoditev vrsti uporabe, ali pa razvoj...
Francija, Bellême
... bonbone, tablice, praline, trufle in še mnogo več. Prav tako smo sposobni prilagoditi naše izdelke, da ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Veliko pozornosti namenjamo kakovosti in avtentičnosti naših izdelkov. Skrbno izbiramo naše surovine in sodelujemo z lokalnimi proizvajalci, da zagotovimo sveže in okusne izdelke. Ne oklevajte, da nas kontaktirate za več informacij o naših izdelkih in storitvah. Z veseljem vam bomo pomagali najti čokolade, ki popolnoma ustrezajo vašim poslovnim potrebam!
... usmerja v trajnostno naravnano strategijo, ki omogoča malim pridelovalcem, da živijo od sadov svojega dela. Dobavitelj SUHEGA SADJA, KUHINSKIH POMOČI, SLADKORJEV, SEMEN IN LEGUMINOZ, BIO, ki se distribuirajo na debelo in v PAKETIH v specializiranih trgovinah in gurmanskih trgovinah, v FRANCII in EVROPI. Pakiranja so na voljo za predelovalce.
Edini umetniški čokolatier, predelovalec kakava iz regije PACA! THEOBROMEUR ČOKOLATIER z višjo izobrazbo na področju agroživilarstva, Daniel Eynard, izključno predeluje kakav iz Slonokoščene obale! Proizvaja svojo lastno čokoladno oblogo! v svoji mikro enoti v Venellesu v Provansi! Čokolada ČRNA in mlečna 100% iz Slonokoščene obale, edina prava mono-izvorna monovarietalna čokolada iz Francije...
Francija, Peyruis
La Maison Manon je nastala iz srečanja med Renéjem MANONOM, čebelarjem, in Louisom BELLONOM, slaščičarjem. Tako se že več kot sto let preoblikujejo za užitek vseh sladkosnedov čudesa, ki jih proizvaja naš kraj. Confiserie-Chocolaterie MANON se nahaja v Peyruisu v Alpah-Haute-Provence (04) v srcu Val de Durance, med Provanso in Alpami. 100% ročna proizvodnja Naša ČOKOLADA iz čistega kakavovega...
... - Izraženost: Kakovost in avtentičnost zaznamujeta naše čokolade. Dolgotrajne v ustih, izdelane z najboljšimi sortami kakava in skrbno izbranimi surovinami. Čokolada je 100 % čista kakavova masla. - Kreativnost in izvirnost: več kot 50 novih kreacij je na voljo našim strankam z različnimi gamami ganache in pralin. - Estetika: Poleg njihove kakovosti okusa in vonja, imajo naše čokolade posebno značilnost, da so vse fino okrašene z kakavovim maslom. Prav tako izdelujemo tartufe, čokoladne palete in ponujamo degustacijske škatle.
Francija, Perpignan
CEMOI je podjetje, katerega dejavnost je izključno povezana s čokolado. CEMOI proizvaja čokolado v vseh oblikah za industrijske namene. Na voljo je čokolada v tekoči ali trdni obliki: preliv, pekovski palčki, kapljice in koščki, cisterna, masa kakava, … Kakav v prahu, tekoča ali trdna glazura, tekoča ali trdna polnitev,… Da bi pokrila vse potrebe svojih strank, podjetje CEMOI ponuja zelo široko paleto izdelkov, namenjenih čokoladi, poleg tega podjetje pokriva vse segmente izdelkov, od nizkocenovnih do zelo visokokakovostnih.
Francija, Saint Orens De Gameville
... čokolade, izbiramo najboljše surovine. Igramo se z združevanjem arom, tekstur in estetike, da oživimo kreacije in nepozabne čokoladne emocije. Naši ročno izdelani in avtentični sladoledi in sorbeti so prav tako izdelani v naši delavnici. Naši sladoledi ne vsebujejo barvil, ojačevalcev okusa ali arom (tako naravnih kot umetnih). Da bi dopolnili paleto slastnih dobrot, ki vam jih ponujamo, izdelujemo makrone, torte, kolače in piškote. Uporabljamo le sestavine najboljše kakovosti, ki jih izbiramo za vas, in razvijamo svoje lastne slastne recepte.
Francija, Épaignes
... ohranjamo naše znanje in zagotavljamo "fabrication maison" naših okusnih polžkov. Naša ekipa strastnih čokoladnikov ustvarja, pakira in razvija na stotine receptov, ki so na voljo pekarjem in trgovcem v Franciji ter na mednarodni ravni že več kot 50 let. To natančno delo opravljamo z veseljem vsak dan, pri čemer vedno spoštujemo čokoladno tradicijo. Leta 2000 je La Royale Normande sklenila partnerstvo z...
Francija, Etaples
...Kaj je "Les Douceurs de Louis ®"? Odkrijte "Les Douceurs de Louis ®", povsem novo in izjemno okusno blagovno znamko BIA Chocolaterie. Kaj lahko pričakujete? Potopite se v svet izdelkov, zasnovanih v Franciji, ki združujejo edinstvene recepte z izjemnim znanjem. Vsak izdelek je skrbno pripravljen iz sestavin francoskega izvora, v našem delavnici, ki se nahaja v čudoviti regiji Côte d'Opale. Pustite se zapeljati in se nam pridružite v tej vznemirljivi raziskavi okusov... Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij!
Francija, Boissy Saint Leger
...-de-France, in njegova ekipa pripravljajo čokoladne bonbone. Stéphane Janin, profesionalni chocolatier, ki se nahaja v Val de Marne in je specialist za izdelavo čokolade, vas vabi, da odkrijete njegovo tovarno čokolade, medtem ko uživate v okusnih pralinih, čistih čokoladah, čokoladnih truflih … Prodaja ročne čokolade (darilni paketi čokolade, assortimenti čokolade, čokolade …) in ustvarjanje...
Francija, Les Trois Ilets
... ponujamo različne čokoladne izdelke, kot so črne čokoladne trufle, čokoladne dragee in čokoladne palete. Vsi izdelki so izdelani z enakim poudarkom na kakovosti in inovacijah. Umetniška čokoladnica Les Chocolats de Balata prav tako ponuja vodene oglede njihove čokoladnice za vse, ki želijo izvedeti več o procesu izdelave čokolade. Ogledi potekajo pod vodstvom strokovnjakov za čokolado. Naša...
Francija, Paris
...razen tistih iz kakavovih zrn. Tako je v proizvodnji naše čokolade izključena vsaka živalska maščoba. Naše delavnice so opremljene z orodji iz preteklosti in najsodobnejšimi stroji, ki našemu mojstru čokoladniku in njegovi ekipi omogočajo, da ustvarjajo delo, ki združuje kakovost in izvirnost. Imamo proizvodni prostor v Oise, ob robu gozdov Chantilly, kjer je 1.000 m2 namenjenih izdelavi naših...
Francija, Marfaux
...se zahvaliti svojim sodelavcem za njihovo delo ali organizirati prestižne dogodke, vam ponujamo izvirne in personalizirane kreacije, ki ustrezajo vašim pričakovanjem. Naše čokolade, praline, trufli in še mnoge druge čokoladne dobrote so izdelane iz najboljših surovin, skrbno izbranih zaradi njihove izjemne kakovosti. Naša edinstvena obrt nam omogoča, da vam ponudimo izdelke po meri...
Francija, Chazelles Sur Lyon
... iz kakava in surovin, brez barvil, konzervansov ali arom. Proizvajalec past za namaz brez palmovega olja, iz kakava. Proizvajalec speculoos paste, polnjenja z lešniki, izdelkov brez sladkorja za diabetike itd. Kreativnost brez meja, domišljijska norost, poudarek na okusu, tradicija, znanje in skrivnosti proizvodnje dajejo življenje penastim, hrustljavim pastam za namaz, z AOC piment d'Espelette, slanim karamelom, speculoos kremo in drugimi.
Francija, Wingles
... kreacije. Ponujamo široko paleto čokolad, da zadovoljimo vaše potrebe: čokoladne bonbone, tablice, praline, trufe in še mnogo več. Prav tako lahko prilagodimo naše izdelke, da ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. V Chocolatstehle smo ponosni na naše znanje in zavezanost kakovosti ter trajnosti. Veseli smo, da lahko delimo svojo strast do čokolade z našimi profesionalnimi strankami in jih spremljamo pri njihovih najbolj gurmanskih projektih. Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij o naših izdelkih in storitvah.
...Ustanovljeno leta 1991, družinsko podjetje Les Chevaliers d'Argouges od leta 2008 izvaža svoje ročno izdelane čokolade po vsem svetu. Les Chevaliers d'Argouges vam ponujajo škatle in embalaže ročno izdelanih čokolad, ploščice in mendiants, kandirano sadje, otroške sladkarije (kot so čokoladne lizike) ter ekološke izdelke iz poštene trgovine (čokolade, pomarančne lupinice ali temne ploščice). Kakovost je prioriteta za Les Chevaliers d'Argouges, zato je podjetje naravno pridobilo naziv „čokolada iz čistega kakavovega masla“, ki potrjuje, da čokolade ne vsebujejo rastlinskih maščob.
Francija, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - ČOKOLADNICA DARDENNE je podjetje za proizvodnjo in distribucijo čokoladnih izdelkov, kot so temna čokolada, bela čokolada, polnjena čokolada, grenka čokolada itd., ter specialist za izdelavo čokolad na osnovi agave, proizvodnjo namaza in mini praline v obliki rožičev. ČOKOLADNICA DARDENNE proizvaja čokolade na tradicionalen in avtentičen način, ob spoštovanju znanja mojstrov čokoladnikov, pri čemer vključuje tudi koncept zdravja in dobrega počutja. Vse čokolade so narejene iz mletih kakavovih zrn po tradicionalnem postopku.
Francija, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, umetniški čokoladnik, vam deli svojo strast do čokolade. Njegove čokolade izhajajo iz znanja, ki združuje tako modernost kot tradicijo. Vlagajo v ultra moderno in zmogljivo proizvodno orodje, ki omogoča usklajevanje tradicionalnega ročnega dela in industrijske natančnosti. Paleta več kot 150 okusov z sadjem, cvetnimi listi, začimbami, semeni...
Francija, Carpentras
... integriranimi verigami v neposrednem partnerstvu s pridelovalci ter popolnoma obvladuje sledljivost in kakovost svojih izdelkov. Ta stalna prisotnost na terenu ji omogoča, da ponuja aromatične čokolade visoke kakovosti, ki spoštujejo ljudi in naravo.
Francija, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER je podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo čokolade. Podjetje proizvaja široko paleto ročno izdelane čokolade odlične kakovosti.
Le chocolat des Français je nova blagovna znamka, ki ponuja ročno izdelano čokolado, 100% čisto kakavovo maslo in izdelano v Franciji.
Francija, Toulouse
Podjetje La compagnie du chocolat je bilo ustanovljeno leta 1994 s strani Vincenta Puyuela v Toulousu. Strast in obrtniško znanje Isabelle in Vincenta Puyuela sta v službi vaše sladkosnednosti! V naših trgovinah-delavnicah pred ljudmi izdelujemo naše čokoladne plošče, fudge, čokoladne slike, velike orangette, praline roke in čokoladne oblikovane izdelke. Proizvodnjo linije suhega sadja v čokoladi začnemo novembra v novi trgovini na naslovu 9 rue du Taur.
Francija, Bracieux
... pokrivalca, ki pretvarja kakavove zrna s Sao Toma v čokolado za prelivanje. Oktobra 2008 je Max Vauché prejel prvo nacionalno nagrado „Stars et Métiers“ v kategoriji "Globalna strategija inovacij" za ustvarjanje svoje čokoladnice: ta dokument nagrajuje tudi njegovo solidarnostno prizadevanje v podporo pridelovalcem kakava na otoku Sao Toma in Princip.
Francija, Marssac Sur Tarn
Čokolade YVES THURIES predstavljajo znanje tradicionalnega francoskega čokoladnika Yvesa Thurièsa. Čokoladnica proizvaja čokolade iz čistega kakavovega masla. Proizvaja čokoladne tablice, čokoladne škatle, čokolade makroni, čokoladne grižljaje in druge rafinirane čokolade z ekskluzivnimi recepti. Čokolade YVES THURIES so odlične kakovosti in izjemne avtentičnosti. Na voljo so v Franciji in po vsem svetu.
Francija, Perpignan
... obiranja do predelave. Od svoje ustanovitve ima podjetje DIPA sedež v zgodovinskem središču skupine Cémoi v Perpignanu. Podjetje DIPA je zdaj drugi največji francoski in tretji največji evropski proizvajalec industrijskih izdelkov. To podjetje zaposluje približno 200 ljudi, prihodki pa so leta 2011 presegli 390 milijonov evrov.
... CHOCMOD in se preseli na lokacijo v Roncqu (86 111P2). Leta 2008 prihod gospoda Ghislaina Lesaffreja in Antoina Fortina, trenutnega predsednika in generalnega direktorja, prinaša novo dinamiko podjetju. Leta 2010 se začne gradnja nove proizvodne enote v Kanadi (St-Jean-sur-Richelieu), da bi oskrbela stranke v Kanadi, ZDA in Mehiki. Operacije Chocmod Canada so uradno začele aprila 2011. Francoski čokoladnik in slaščičar, ki se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo čokoladnih truflov v več kot 45 državah po vsem svetu. Podjetje je znano in priznano po svoji blagovni znamki „Truffettes de France“.
Francija, Damville
...Čokoladnik od leta 1948, Michel Cluizel, je eden redkih Cacaofèviers (predelovalcev kakavovih zrn) na svetu. V svojih delavnicah na jugu Normandije, kjer dela 240 ljudi, izdeluje izjemne čokolade. Michel Cluizel se edinstveno zavezuje k kakovosti, ki presega ekološke čokolade ali 'čisto kakavovo maslo', saj jamči za vse svoje temne, bele in mlečne čokolade. Od plantaž kakavovcev, sladkorne trske in vanilije, je izdelava čokolade velika pustolovščina, kjer se prepletajo izkušnje, strokovnost in znanje čokoladnika.
Francija, Collobrieres
Podjetje Confiserie Azuréenne se specializira za proizvodnjo kakava, čokolade in slaščic. Njihovi izdelki vključujejo predvsem kandirane kostanje, kostanjevo kremo in sladoled na osnovi kostanja.
Francija, Nantes

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play