Francija, Castelnaudary
Z močno lokalno prisotnostjo na jugu Francije, skupina Rivière že tri generacije ustvarja in razvija okusne in inovativne jedi, ki temeljijo na tradicionalnih francoskih receptih. Njihovi recepti so zasnovani iz naravnih sestavin, brez barvil, konzervansov in umetnih arom. S svojimi blagovnimi znamkami skupina Rivière izkazuje svojo zavezanost kakovosti svojih izdelkov in svojemu angažmaju v okvi...
Francija, Les Rues-Des-Vignes
...Topla rjava pijača, ki preseneča s svojo zaobljenostjo in finimi čokoladnimi notami Maltirana s čokoladnimi in praženimi notami. Zelo sadna z zelo subtilnim cvetličnim zaključkom. Konfit, ki prinaša sladkost. Zelo uravnotežena in fina Stil: Rjava pijača Alkohol: 6.4° Malt: Pilsen, München 25, Samostan in Pšenica Hmelj: Golding, Challenger in Strisselspalt IBU: 21 Jed: Welsh, Flamandska karbonada, Daube, Divjačina, Foie Gras Sir: Reblochon Sladica: Čokoladne...
Ustanovljen leta 1986, VIJAYA® je francoska blagovna znamka. Naša družina, pionir na področju bio, se specializira za uvoz in distribucijo bio suhega sadja. Vijaya izbira najbolj okusne sorte in kalibre, kar daje mesnatemu sadju edinstveno mehkobo. Z več kot 35 leti trajnostnih odnosov s svojimi pridelovalci in partnerji, Vijaya ponuja izdelke stalne kakovosti in svoje razvojne aktivnosti usmerj...
Francija, Castelnaudary
...Konfitirane račje stegna v svojem maščobi, sol. Meso iz Francije. NASVET KUHARSKEGA MAJSTRA: Odprite konzervo in jo postavite v vodno kopel, da se maščoba stopi. Stegna specite v pečici ali na ponvi ter uživajte z jurčki ali krompirjem, praženim v maščobi. Konfit je jed iz jugozahodne Francije! Dobro pečeno konfitirano račje stegna postanejo hrustljava. To je visoka gastronomija, dostopna vsakomur. Za ta konfit posebej vzgajam račke pri gospodu Martyu v Plaigneu, majhni vasici, izgubljeni med hribi okoli Castelnaudaryja.
Francija, Camphin En Carembault
MysteryTea® je bil ustanovljen leta 2017 po potovanju v Marakešu. Zeleni čaj z meto je tekel v potokih, in po vrnitvi v Francijo je bil zaključek jasen: čaji in infuzije na trgu so brez okusa! Sprva je bila blagovna znamka usmerjena na B2C trg, hitro pa se je razvila v B2B pod dve obliki: pod lastno blagovno znamko ali pod belo blagovno znamko, večinoma z sestavinami brez pesticidov in naravnimi a...
Francija, Rungis
Specialist for dried fruits since 1982, our company PALIMEX imports, transforms, and packages the highest quality dried fruits at our facility located in the MIN de Rungis. ▶ Our Facility at the MIN de Rungis - At your service, at your disposal! We developed a roasting process for dried fruits and a specific seasoning process in 2020. Mastery, quality, and innovation are key strengths that set...
Francija, Saint-Fraimbault
...ali pa naši recepti vam bodo pomagali, da v svojem krožniku ponovno odkrijete normandske okuse. Ta odkriti paket vsebuje: - 40g kulinaričnega sena - 2 vrečki po 10g kulinaričnega sena za infuzijo - 1 konfit sena 42g - Recept za riž na mleku z okusom sena...
Francija, Arles
Gourmet Provence je sodelujoča skupina, ki je nastala leta 2018 po želji Corine Marmotan in treh podjetnikov, da bi razvili prodajo v Franciji, Evropi in na velikih izvoznih trgih. Naraščajoča povpraševanja naših strank po širši izbiri gurmanskih izdelkov, v povezavi z našo željo po promociji Sredozemlja, zlasti Provance, nam omogoča, da vam predstavimo naš novi katalog "Gourmet Provence, Izbor S...
Francija, Auros
...DLUO 4 leta Delamo s tradicionalno obrtno konzervo iz Périgorda, ki zaposluje osebe s posebnimi potrebami iz DORDOGNE (ESAT). Izdelki so kakovostni, zelenjava pa izvira iz Francije. Ponujamo možnost nakupa mešanih paketov po družinah izdelkov. To omogoča izbiro, hkrati pa omejuje vaš zalogo. Foie Gras IGP Périgord Verrines 120g in 180g Konfit raca (stegna IGP Périgord) 750g Raca maščoba 330g...
...Neprekinjeni kuhalnik 500klg/h mesa Inovativni sistem kuhanja: v vodni kopeli, pršilne šobe za enakomerno kuhanje. Sekvenčni protokol napajanja v kuhalniku za enakomerno kuhanje z omako ali maščobo. (konfit, itd...) Inovacija podjetja CEMMI IHM vmesnik, recepti za več vrst kuhanja (v omaki, v konfit, v vodi, v juhi, v olju...) Nežno kuhanje (v vodni kopeli) s termično olje Redno in enakomerno kuhanje (brezkončna vijak) CIP na voljo (opcijsko) Higienska in robustna zasnova iz nerjavečega jekla Materiali, certificirani za stik s hrano...
Francija, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE je spletna trgovina in trgovina v Brive-la-Gaillarde, ki ponuja različne ročno izdelane izdelke, da vam predstavi terroir Corrèze v Franciji in deli z vami najboljše iz te regije. Od gastronomije, preko dekorativnih predmetov, nožev, sveč, nakita do kozmetike, vse to lahko najdete v naši spletni trgovini. Izbiramo najboljše ročno izdelane izdelke made in Corrèze: - gastronomski izd...
Francija, CASTELNAUDARY Cedex
V srcu Languedoca in dežele Kater, v Castelnaudaryju, v Aude, SODICAS CONSERVERIE pod blagovno znamko Audary pripravlja za vaše zadovoljstvo najboljše iz tradicionalne kuhinje jugozahodne Francije. Kasoulet, konfit, pripravljeni obroki, paštete, šunke, foie gras, vse to so izdelki, ki evocirajo dobro življenje in dobro prehranjevanje. Naši lokalni izdelki in tradicionalni recepti so vse bolj priljubljeni med potrošniki.
Francija, Pomarez
Že tri generacije družina DUMECQ, ki se nahaja v srcu Chalosse, proizvaja foie gras. Poleg foie gras podjetje DUMECQ proizvaja tudi konzervirane in sveže kmetijske izdelke. Tako ponuja široko paleto izdelkov: sveže izdelke (fileti race, cela raca, foie gras iz race, magret iz race), foie gras iz race v pločevinkah ali kozarcih, magrete, želodce, konfit, stegna in krila race v pločevinkah, lokalne izdelke v pločevinkah (racevi čičoni, raceve rillete s foie gras...) in darilne škatle.
Francija, Saint-Jean-Le-Vieux
... pimentom d'Espelette, podeželska pašteta, rillete, hure, baskovski krvavček, konfitirane klobase in konfit svinjine Ibaïona) ter divjačine (terine iz zajca, terine iz divjega prašiča in salmis iz golobov). Na koncu, mesnica Mayté proizvaja neizogibne baskovske recepte, kot so axoa, piperade in baskovske tripice, ter recepte, kot sta cassoulet ali goveje bourguignon.
Francija, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES je podjetje iz Landa, specializirano za proizvodnjo in prodajo račje mesa. Sodobni proizvodni obrat ima evropsko dovoljenje in certifikat za račje foie gras iz Južnega Zahoda. Tako LE GRENIER DES GASTRONOMES proizvaja surovi račji foie gras, račji magret, sušeni in dimljeni magret, račji konfit, račje gratton, polkuhan račji foie gras in račji foie gras v konzervi. LE GRENIER DES GASTRONOMES se zavezuje, da vam bo ponudil izdelke visoke kakovosti.
Francija, Vigan (Le)
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
Francija, Barcus
KMETIJA UHARTIA je specialist za domače race. Uvedli smo tradicionalno rejo rac in delavnico za hranjenje z zrnato koruzo, preden smo se lotili ročne izdelave kmetijskih izdelkov v naših prostorih, ki ustrezajo standardom CEE. Tako vam ponujamo široko paleto izdelkov na osnovi race, kot so domači foie gras, racji konfit, racje rillettes, paštete s foie gras in kuhani jedi, kot so racja dauba ali polnjene testenine.
Francija, Saumur
... iz vijolic, likierji iz kostanja, likierji iz kumina. GUIGNOLET iz ANJOU, saumurske juhe, breskove kreme iz vinogradov, rdeče sadne kreme, kreme iz grenivk, ORIGINAL COMBIER triple sec, ROYAL COMBIER. Proizvajalec sirupov iz rdečega sadja, sirupov iz oreščkov, začimb in zelišč, citrusevih sirupov, eksotičnih sirupov, osvežilnih sirupov. Proizvajalec bio žganja, bio sirupov. Karamelna namaz, konfit iz šalotke, pomarančna marmelada. Obisk destilarne od aprila do oktobra. Pozor, zloraba alkohola je nevarna za zdravje.
Nahajamo se v središču jugozahoda, v Albigeoisu, kjer vso svojo dejavnost posvečamo proizvodnji vrhunskih izdelkov, kot so foie gras, konfit in kasulet, med mnogimi drugimi. Že 4 generacije vam ponujamo sveže izdelke skozi vse leto poleg naših konzerv in gurmanskih paketov. Odkrijte brez odlašanja naše pečene račje in gosje meso iz jugozahoda.
Francija, Beaumont De Lomagne
To je ljubezen do obrti in resnost, ki je majhno beaumontovsko mesarijo, ustanovljeno leta 1888 in vodeno s strani Antoina Micouleau, pripeljala do tega, da je postala La Maison Micouleau, obrtna konzervarna. Že od takrat prenašamo naše recepte iz roda v rod. V srcu naše dežele, Lomagne, dajemo vsemu besednemu pomenu terroir polno okusnost. Naši foie gras, konfit, kasuleti in druga tipična jedi...
Francija, Lanzac
... racje rillete in paštete na osnovi foie gras, pa tudi specialitete, kot sta konfit iz race z oranžno in cassoulet Lanzaguais. Kmetija Grezelade ima tudi široko izbiro darilnih paketov regionalnih izdelkov. Izdelki se prodajajo v naših lastnih trgovinah, v gurmanskih trgovinah in restavracijah. Za leto 2016 je v gradnji seminar, povezan s prostorom za prehrano.
Francija, Montaut
Ustanovljena leta 1920, hiša LAFITTE je že 4 generacije specializirana za gastronomijo Landaise. Hiša je pravi specialist za tradicionalno mastno račko. Proizvaja paštete iz račjega in gosičjega mesa, konfit, filete, krila in stegna račk. Prav tako ponuja predjedi in kuhane jedi, kot so račja pašteta, račja pena, rillons in rillete, tradicionalne paštete, terine, polpečene paštete, kaviar iz...
Francija, Cambiac
...Vsi naši računi so vzrejeni na več kot 20.000 m2 parka. Družinska kmetija, ki prakticira avtonomno vzrejo, hranjenje z belim koruznim zrnom, certificirana konzervarna. Naša politika temelji na kakovosti vzreje in sledljivosti hrane živali. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Ponujamo paleto konzerviranih izdelkov, ki izhajajo iz naše vzreje: foie gras, pašteta, galantina, konfit.
Francija, Montfort En Chalosse
Ustanovljena leta 1982, zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE danes združuje 80 proizvajalcev. Želeč ohraniti svoje znanje, lokalne tradicije in ceniti kakovost svojih izdelkov, so se rejci že leta 1999 zavezali k pobudi Label Rouge. Vsa živali so vzgajana na prostem, hranjena z zrnato koruzo v skupnih parkih. Stara so najmanj 104 dni, ko vstopijo v zadrugo. Zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE proizvaja foie gras, želodce, konfit, filete, manšone, rillete, terine in paštete iz rac.
Francija, Pamiers
Gastronomske specialitete jugozahoda: Caprices Ariegeois je družinsko podjetje v Ariègu, ob vznožju Pirenejev, ki vam ponuja lokalne izdelke, tradicionalne jedi jugozahoda, med katerimi so tradicionalna cela račja foie gras, konzervirane jedi v račjem maščobi, domači pašteti, račja terina z oranžno, konfit in gurmanski kompleti.
Francija, Figeac
Hiša Jean LARNAUDIE je specializirana za proizvodnjo regionalnih specialitet na osnovi račje mesa. Tako podjetje proizvaja foie gras, konfit, terine in pripravljene jedi. Pri Jean Larnaudie se celoten foie gras še vedno pripravlja ročno in na tradicionalen način. Že več kot 60 let je Jean Larnaudie zasidran v Lotu v Quercyju, predvsem pa gre za moške in ženske, ki so povezani z regionalnim...
Francija, Toulouse
Z modernizirano proizvodno enoto na obrobju Toulousea, družinsko podjetje SAS SAMARAN ohranja pravo tradicionalno znanje, združeno z normiranim in vse bolj nadzorovanim okoljem. Izdelki so vedno pripravljeni na ročni način, različne recepte za paštete, konfit, terine, kasulet s konfitirano raco ... pa črpajo iz regionalne kuhinje, ki je zibelka družine. Podjetje danes združuje okoli štirideset...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play