Francija, Objat
Obrtniška podjetja s sedežem v Corrèze od leta 1979. Proizvodnja konzerv iz račjega in gosi: - Polkuhan račji foie gras ali v konzervi, naravni ali s tartufi iz Périgorda, bloki foie gras. - Celotni gosji foie gras v konzervi, naravni ali s tartufi. - Specialitete s foie gras: fige polnjene s foie gras, medaljoni foie gras, namazi s foie gras, račje rillete s foie gras, prepelice polnjene s f...
Francija, Saint-Brice-En-Cogles
... svinjska maščoba za rezanje, svinjska vratovina - zamrznjena svinjska hrbtna maščoba, svinjsko meso - zamrznjene svinjske glave, lica in jezik - zamrznjeni svinjski želodci, svinjska čreva - zamrznjene svinjske sprednje noge, zamrznjene svinjske zadnje noge - zamrznjene svinjske zadnje noge, sprednje noge - zamrznjena svinjska srca in zamrznjena svinjska jetra...
Francija, Lyon
Trije prijatelji, strastni do gastronomije in ljubitelji narave, Thomas, Thibault in Andréa, so ustvarili JOKO. Njihova ambicija je valorizirati meso divjadi iz Francije in svinjino iz Bigorre AOP z uporabo kratkih dobavnih verig. Ponujajo naravne kakovostne izdelke skozi avtentične in inovativne recepte, hkrati pa se borijo proti prehranskemu odpadku, povezanemu s lovom. Njihov cilj je, da naredi...
Francija, Paris
Naša družba vam nudi podporo pri uvozu izdelkov, proizvedenih v Ukrajini, ter pri izvozu v to državo. Naša ekipa je sestavljena iz francoskega upravitelja, ki ima večletne izkušnje s področja uvoza in izvoza z Ukrajino. Na voljo je dvojezična ekipa z vsemi potrebnimi znanji, da vas podpira in prevzame vse potrebne postopke.
Francija, Castelnaudary
Le Coustelous je ponosen, da vam lahko ponudi svoje gastronomske izdelke iz jugozahoda, s posebno pozornostjo na znameniti cassoulet iz Castelnaudaryja. Skrbimo za kakovost naših sestavin in sodelujemo z lokalnimi proizvajalci, da vam ponudimo najboljše. Naše izdelke izvažamo v Evropo, ZDA in Francijo, v fine trgovine, vinoteke in specializirane trgovine z gastronomijo ter drugimi prehranskimi sp...
Francija, Emerainville
VDC Francija trguje z vrhunskimi gurmanskimi izdelki iz francoskega podeželja, ki nosijo kakovostne oznake, tako kreativne kot okusne. Skozi letne čase in priložnosti se naši izdelki prilagajajo trenutnim trendom. VDC Francija želi postati pomemben igralec kot izvoznik na mednarodnem trgu. Zato je naš asortiman prilagodljiv in se širi glede na potrošniške preference po državah, povezan z oznakami,...
Francija, Saint-Jean-Le-Vieux
Ustanovljena leta 1993, je Maison Mayté tradicionalna baskovska mesnica. Maison proizvaja široko paleto suhomesnatih izdelkov iz Baskije: šunke, klobase, suhe klobase, ravne ali zvite trebuhove (ventrèches), chorizo, suhi lomi... Maison vam ponuja tudi svoje specialitete iz race (foie gras, pečene prsi, konfit, rillete, paštete iz foie gras), svinjine (baskovska pašteta, baskovska pašteta s pimen...
Francija, Revel
Le Revelois, ki se nahaja le nekaj korakov od Castelnaudaryja, prestolnice Cassouleta, že več kot pol stoletja pripravlja recepte, ki izhajajo iz tradicij in znanj chaurianskega območja v kraju Lauragais. Le Revelois je predvsem zgodba o Andréju MORELu, vajencu mesarja iz Castelnaudaryja, ki je na začetku 80. let, navdušen nad svojim delom in z željo po zadovoljstvu okusov in brbončic, hitro žele...
Francija, Vigan (Le)
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
Francija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
Francija, Nantes
Podjetje BERJAC se specializira za veleprodajo mesa in rib za profesionalce v gostinstvu (restavratorji, mesarji, catering, trgovci, manjše skupnosti) ter zagotavlja storitev trgovine in opravlja dostave v Loire-Atlantique, Vendée, Maine in Loire: meso (govedina, telečje meso, jagnjetina, svinjina), drobovina, mesnine, perutnina, sveži izdelki (sadje in zelenjava, prehrana), ribe. Podjetje BERJAC pripada družinski skupini CADEGAU: dejavnost BtoB svežih izdelkov (meso in ribe) v Nantesu (Berjac), Rennesu (TG Viandes in Marée) in Saumuru (Savia).
...V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, ročno in v ročno polnjenih konzervah.
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, Nogent Sur Oise
V tovarni v Nogent-sur-Oise podjetje SALAISONS JOUVIN letno proizvede 2.700 ton izdelkov na osnovi svinjine, pri čemer spoštuje tradicije, da ponudi edinstven okus in zadostuje zahtevam največjih distributerjev. Specialist za francoski chorizo, ta proizvodnja "Made in France" svinjskih mesnin je predmet stalnega nadzora kakovosti. Naš chorizo, izdelan v naši tovarni v Nogent-sur-Oise, je posebnos...
Francija, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia je predvsem zgodba o strasti, o strastnih ljudeh. Strastnih do dobro opravljene naloge, strastnih do človeških odnosov, strastnih, kot sta bila Gilbert in njegova žena Jeanine, ko sta leta 1961 sklenila odpreti svojo trgovino v srcu lepega vasi Castelnau d’Estretefonds. Lepa podjetja, kjer gospa vlaga vso svojo energijo, da izpostavi talent gospoda za mesarstvo. Izobražena, da...
Francija, Montfort En Chalosse
Ustanovljena leta 1982, zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE danes združuje 80 proizvajalcev. Želeč ohraniti svoje znanje, lokalne tradicije in ceniti kakovost svojih izdelkov, so se rejci že leta 1999 zavezali k pobudi Label Rouge. Vsa živali so vzgajana na prostem, hranjena z zrnato koruzo v skupnih parkih. Stara so najmanj 104 dni, ko vstopijo v zadrugo. Zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE proizvaja foie gr...
Francija, Captieux
Že več kot 20 let podjetje FALIERES NUTRITION specializira v proizvodnji in pakiranju prehranskih izdelkov za prehrano ljudi v "nomadskih" situacijah. Podjetje tako izdeluje pripravljene obroke za športnike, avanturiste, vojakov, ljudi na ekspedicijah v puščavi, na oceanih ali na vrhovih gora. FALIERES NUTRITION prav tako ponuja svoje obrok komplete za nujne primere in socialno pomoč.
Francija, Laguiole
Hiša CONQUET je specializirana za gastronomske tradicije Aubraca. Hiša proizvaja mesnine, konzervirane izdelke ter številne vrste mesa in specialitete iz čiste pasme Aubrac goveda, svinjine, jagnjetine iz Aveyrona in telečjega mesa. Podjetje prav tako proizvaja kuhane jedi, drobovino, aligot in lokalne sire, kot je tome. Kuhane jedi, ki jih ponuja Hiša, so predvsem tripoux, polnjena zelje in avey...
Francija, Sisteron
Podjetje Taste of Provence je proizvajalec tradicionalnih provansalskih jedi. Podjetje ponuja široko paleto raznolikih jedi, ki so 100 % provansalske. Prav zaradi teh tipičnih jedi, pripravljenih z provansalskim znanjem, je podjetje uspelo uveljaviti na francoskem trgu jedi.
Francija, Le Mas D'agenais
Nahajamo se v Lot in Garonne, v srcu gastronomskega jugozahoda med Périgordom in Baskijo. Naše družinsko podjetje se trudi ohraniti stoletno kulinarično tradicijo. Ustanovljeno leta 1956 v Mas d'Agenais, se osredotočamo na ohranjanje tradicionalne kakovosti ob upoštevanju sodobnih standardov. Danes smo specializirani za nove, izvirne in nenavadne paštete: pašteta z vršički kopriv, pašteta petit Ag...
Francija, Caylus
Od leta 1896 je minilo 121 let in znanje podjetja Conserves d’Autrefois se še naprej bogati. 121 let, v katerih svojo dejavnost opravljamo s strastjo, natančnostjo in ustvarjalnostjo… Naša kulinarična dediščina, bogata, rezultat številnih receptov, ki so jih razvili naši kuharji skozi vse te desetletja, nam danes daje dragoceno znanje, izhajajoče iz tega dediščine. Nahajajo se v srcu Quercyja.
Francija, Saint Joseph De La Reunion
Francija, Castels
Francija, Simiane La Rotonde
Francija, Saleilles
Francija, Ploumagoar
Francija, Marquette-Lez-Lille
Francija, Lyon
Francija, Douai

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play