...Beli kristalni sladkor se pridobiva iz sladkorne pese. Postopek se začne z ekstrakcijo sladkega soka, ki ga nato očistimo, koncentriramo in kristaliziramo. To omogoča pridobitev rednih in sijočih sladkornih zrn. Sladkor, rafiniran za odstranitev nečistoč, ima bleščečo belo barvo in čist okus, brez pookusa. Njegova hrustljava tekstura in kristali srednje do velike velikosti ga uvrščajo med izbrane sestavine. Izvor: Ukrajina. Pakiranje: Vrečke: 1kg in 2kg / kraft vreče: 5kg, 10kg, 25kg / polietilenske vreče: 40kg in 50kg. Paletizacija: 750kg do 1000kg.
Francija, Paris
...Naš katalog vsebuje tudi rafinirani beli sladkor v pakiranjih po 1 kg in 25 kg za profesionalne slaščičarje zelo dobre kakovosti.
Francija, Fleury Les Aubrais
...) Kristalni sladkor : cenjen zaradi svoje zrnate teksture, se pogosto uporablja v kuhinji in za pijače. 3) Rafiniran beli sladkor : rafiniran izdelek, brez melase in nečistoč, pogosto uporabljen kot namizni sladkor. 4) Demerara in rjavi sladkor : delno rafinirani sladkorji, ki ohranjajo sledi melase za edinstven okus, idealni za peko. Poleg svoje ključne vloge v živilski industriji je brazilskega sladkor tudi strateški podprodukt tovarn bioetanola, kar poudarja pomen sladkorne trske v sektorjih sladkorja.
Francija, Olivet
...Referenca 3380380059889 Nerafiniran kristalni sladkor iz trske je zlate barve. Njegov okus je sladek (slajši od rjavega sladkorja). Nasveti za uporabo 'Blond' sladkor iz trske se lahko uporablja v mlečnih sladicah, čajih, kavah, čokoladah in v pecivih. Prav tako bo idealen za pripravo marmelad in kompotov.
Francija, Plaisir
...IC-45 sladkor je visokokakovosten, bel kristalni sladkor z vsebnostjo saharoze vsaj 99,75 %. Pridobiva se iz sladkornega trsa, ki raste v Braziliji, in se pogosto uporablja pri proizvodnji slaščic, peciva in brezalkoholnih pijač. IC-150 sladkor je prav tako visokokakovosten kristalni sladkor, vendar z temnejšo barvo kot IC-45. Ima vsebnost saharoze vsaj 99,50 % in se pogosto uporablja pri proizvodnji karamele, čokolade in pekovskih izdelkov.
Ujemajoči se izdelki
SLADKOR - IC 45/ IC 150
SLADKOR - IC 45/ IC 150
Drugi izdelki
Okra
Okra
Francija, Saint-Fraimbault
...Sad rezultat trojnega partnerstva med kuharjem Hubertom Nobisom in marmeladnikom Andréjem Guépratteom, prepustite se popolni zlitju med gurmanskostjo in izvirnostjo, ki jo ponuja naša konfitura iz sena. V obliki želeja je izdelana iz infuzije sena, ki ji dodamo kristalni sladkor, 1 % pektina iz sadja in 0,5 % koncentrata bio limone. Ta izdelek je izviren in naraven ter se odlično poda k foie gras, številnim sirom ali pa ga preprosto lahko uživate na toastu. Idealna je za spremljanje foie gras, sira ali pa jo preprosto uživajte z belim sirom ali na rezini kruha.
Francija, Saint Orens De Gameville
... maslo, mleko v prahu, kakavova zrna, emulgator lecitin iz SOJE, vanilija), mandlji, praline iz sezama (sezam, sladkor, emulgator lecitin iz SOJE, vanilija), MANDLJI, kakavovo maslo, LEŠNIKI, bela čokolada (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator lecitin iz SOJE, vanilijev ekstrakt), kristalni sladkor, drobno zdrobljen piškot (pšenična moka, sladkor, brezmaščobna mlečna maščoba, mlečni...
Francija, Tilloy Lez Cambrai
... dodatkov. Ta čokolada je ročno izdelana, barvilo pa je naravno barvilo, izdelano iz kurkume. Sestava : Jajce mlečne in bele čokolade: mlečna čokolada (sladkor, prašek CELEGA MLEKA, kakavovo maslo, kakavova pasta, emulgator: sojina lecitina, naravni vanilijev arom). Kakav: najmanj 33%. Bela čokolada (sladkor, kakavovo maslo, prašek CELEGA MLEKA, emulgator: sojina lecitina, naravni vanilijev arom). Kakav: najmanj 31%. Naravno rumeno barvilo, izdelano iz kurkume.
Francija, Arles
...L'artisan Popol Kulinarična priprava sadnega kisa. Sestavine: kristalni kis 8% kislosti (41%), limonina pulpa (20%), pulpa rožnatega grenivke (22%), sladkor in jabolčni pektin.
Francija, Lille
Agroindustrijska zadruga TEREOS predeluje peso, tršo in žita v sladkorje, alkohole in škrob. TEREOS proizvaja sladkor v kockah, v prahu, kristalni in ekstra fino, kristalizirane sladkorje, koruzni škrob, pšenični škrob, glukozo, kmetijske alkohole, bioetanol iz pese, pšenice in trše. TEREOS je največja francoska sladkarska skupina in tretja največja sladkarska skupina v Braziliji. TEREOS...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play