Francija, Saint-Fraimbault
...Pravi simbol normandske gastronomije, tradicionalne tripice so bile prenovljene, da vam ponudijo različico z okusi sena. Zasnoval jih je kuhar Hubert Nobis, ta recept pa je ponovno rezultat trojnega partnerstva med kuharjem, predelovalnico "les Gorronnaises" in nami. Od leta 1988 družina Cousin razvija različne mesne izdelke v svoji delavnici v Gorronu, z namenom, da vedno izpostavi tradicijo. Sestavine: želodci in noge goveda, korenje, belo vino, čebula, voda, sol, poper, seno...
Francija, Feurs
...Široko uporabljeni v živilski industriji, karamelni barvili so vodotopni aditivi, pridobljeni z nadzorovanim delovanjem toplote na prehranskih sladkorjih v prisotnosti ali odsotnosti kemičnih spojin, ki spodbujajo karamelizacijo... Karamelno barvilo je na voljo v prahu, tekoči obliki in v širokem spektru barv. Možne uporabe: AROMATIČNI EKSTRAKTI & EKSTRAKTI KAVE ŽGANJA, APERITIVI NA BAZI VINA & PIVO MEHČANE PJAČE MESNE IZDELKE & SPECIALNE KRUHE KIS & OMAKE HRANA ZA HIŠNE LJUBLJENČKE...
Francija, Rabastens De Bigorre
Če ste trgovec, specializirane trgovine, GMS, veletrgovci? Ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z več kot stoletnimi izkušnjami in edinstvenim znanjem se Conserverie du Sud izstopa kot prvi proizvajalec terin na osnovi svinjine in edini, katerega obseg je nacionalen in mednaroden. Conserverie du Sud je sklenila lokalno zavezništvo in se oskrbuje z mesom svinjine, označenim z oznako, pri priznanem d...
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...
Francija, Pamiers
... Franciji. Naš cilj je, da naše mesne kreacije, naše specialitete, delimo naše znanje in našo zahtevnost glede kakovosti. To je naše družinsko geslo. Na stotine kilometrov od Ariège lahko najdete tisto, kar vas je očaralo pri nas: okus, znanje, kakovost in zahtevnost! Vse to je povezano s svinjino, našo edinstveno meso, našo ekskluzivno surovino. Zaveza k ciljni, francoski in regionalni proizvodnji. To je za nas dodatno jamstvo kakovosti.
Francija, Cholet
CHARAL je od svojega nastanka vedno deloval z željo, da ponudi najboljše meso v oblikah, ki so vsak dan bolj prilagojene razvoju okusov in življenjskih slogov potrošnikov. Okus in mehkoba izdelkov CHARAL sta rezultat neomajne in stalne kakovostne in varnostne politike. Ta vsak dan, minuto za minuto, vključuje tri tisoč moških in žensk iz CHARAL-a. V mesnici vašega običajnega trgovca vam Charal ponuja svoje mesne specialitete in okusne ideje, pripravljene za uživanje. Vsi mesni izdelki Charal ustrezajo istemu standardu: ponuditi vam kakovostno meso, za vaše zadovoljstvo in dobro počutje vsak dan.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play