Francija, Avançon
...Vinski kis iz medu Pocquet Apiculture je izjemna začimba, ki vašim jedem doda pridih sladkosti in kompleksnosti. Pripravljen iz našega ročno izdelanega medu, je ta kis popoln za obogatitev vaših solat, marinad in omak. Njegov edinstven in nežen okus ga naredi nepogrešljivega za ljubitelje rafinirane kuhinje. Z izbiro našega vinskega kisa iz medu se odločate za kakovosten izdelek, pripravljen s...
Francija, Mietesheim
...Nežna in sadna nota kisa s sadno pulpo prinaša presenetljivo noto eksotike vašim jedem. Kis s pulpo malin je zelo izviren in se odlično poda k vašim solatam in surovemu zelenjavju, lahko pa tudi popolnoma spremeni okus limoninih ali čokoladnih sladic. Sestavine: Pulpa malin (42%), beli kis 8° (41%), sladkor, želirna snov: pektin.
Francija, Ascain
...Vsi koristi naravnega jabolčnega vina, ki ni filtrirano in ni pasterizirano. KLJUČNE TOČKE Značilnosti Kis, pridobljen iz acetifikacije sagarna Txopinondo, star najmanj eno leto za intenzivnejši okus. Amber barva. 5 stopinj ocetne kisline. Ni filtriran, ni pasteriziran, brez dodanega sulfitov. Pakiranje Steklenice po 75 cl, voščeni zamašek. Karton po 12 steklenic.
Francija, Paris
...Zahvaljujoč svoji počasni fermentaciji, ki traja 3 tedne v hrastovih sodih, in enoletnem staranju ponuja ta edinstven okus, dediščino stoletnega obrtništva.
Francija, Gometz La Ville
... zelenjavnih bodisi sestavljenih, prav tako pa je idealen za mariniranje mesa in zelenjave. Njegov edinstven okus ga dela za izjemno sestavino v domačih omakah in prelivih, kar dodaja slastno kompleksnost vašim kulinaričnim kreacijam. Sladkost medu se sreča z živahnostjo kisa v vsaki kapljici našega Medenega Kisa, kar ustvarja okusno izkušnjo, ki očara tudi najbolj zahtevne brbončice. Uživajte v vsestranskosti te ročno izdelane začimbe za ustvarjanje nepozabnih jedi.
Francija, Renaison
...Tradicionalna spremljava argentinskega zrezka! Ampak ga obožujemo toliko, da ga lahko uporabimo tudi kot pomako za falafle, goveje krokete, burgerje, pečeno zelenjavo ali krompirček. S tem mešanjem preidemo skozi vse korake: svežina peteršilja in origana, nato dotiki česna in na koncu okus blagega čilija. Sledite navodilom za uporabo: zmešajte 1 odmerek Chimichurrija + 1 odmerek belega kisa + 2 odmerka oljčnega olja.
Francija, Varennes-Jarcy
...Klasična oblika. Naš črni česen je narejen iz BIO IGP belega česna iz Drôme. Česen se kuha pri nizki temperaturi od 15 do 30 dni. Žveplo, ki daje česnu astringenten okus, se sprosti, naravno prisotni sladkorji v česnu se karamelizirajo, kar omogoča, da česen razvije arome sladkega korena in balzamičnega kisa. Njegov umami okus se odlično ujema tako s slanimi kot s sladkimi jedmi ter bo...
Francija, Ham
... aroma divjega česna je hkrati subtilna in izrazita, kar ponuja edinstveno okusno izkušnjo. Njegov uravnotežen okus združuje osvežujočo kislost jabolčnega kisa s sladkostjo divjega česna, kar ustvarja nežno harmonijo za obogatitev vaših najljubših jedi. Referenca:AR805323 Količina:250ml...
Francija, Sainte Croix En Plaine
... alergenov / idealen kot nadomestilo za sol Izvor: Francija in Nemčija Videza: značilna rjava barva Okus: naravna kislost in začinjenost Kislost: 5° Navodila za uporabo: Začinjanje solat in drugih kulinaričnih pripravkov (omake, deglaziranje, mariniranje, kratka juha...). Kot pijača: 1 čajna žlička v kozarcu tople vode, piti na tešče zjutraj.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play