Francija, Avançon
...Vinski kis iz medu Pocquet Apiculture je izjemna začimba, ki vašim jedem doda pridih sladkosti in kompleksnosti. Pripravljen iz našega ročno izdelanega medu, je ta kis popoln za obogatitev vaših solat, marinad in omak. Njegov edinstven in nežen okus ga naredi nepogrešljivega za ljubitelje rafinirane kuhinje. Z izbiro našega vinskega kisa iz medu se odločate za kakovosten izdelek, pripravljen s...
Italija, Imperia
Podjetje Giuseppe Calvi & C. srl je starodavna oljarna, ustanovljena leta 1921 s strani Giuseppe Calvija in danes jo vodita Gianni in Luca Calvi, skupaj z majhno, a kakovostno skupino sodelavcev. Sedež je že od nekdaj na številki 56 v ulici Garessio, v Imperia Oneglia, medtem ko je podjetniška mlinarija v Pontedassiu, sredi oljčnih nasadov doline Oneglia. Naša poslovna strategija je zelo prepros...
...Majoneza je po vsem svetu znana po svoji vsestranskosti in lastnostih, ki izboljšujejo okus. Ta kremasta mešanica jajc, olja ter kisa ali limoninega soka ima bogato zgodovino in je postala bistveni del številnih kulinaričnih tradicij. Pri FlevoTrade imamo dokazano uspešnost pri izvozu kakovostnih izdelkov po svetu. Naše izkušnje in široke povezave nam omogočajo, da našo majonezo ponudimo po vsem...
Poljska, Brzozów
...Okusna in zdrava paradižnikova pasta, pripravljena na osnovi čičerike, pečenega zelenjavja, kot so korenje, čebula, zelena, z dodatkom sušenih paradižnikov. Odlično se poda k kruhu, sendvičem ali toastu. Ima lahko teksturo, se enostavno razmaže in prijeten, rahlo začinjen okus. Vsebuje beljakovine, vlaknine, vitamine in minerale. 1,9% jabolčnega kisa, morska sol, česen, začimbe in zelišča (lahko...
Italija, MILANO
...’ Friariello Napoletano, Broccoli sottolio O’ sole e’ Napule v kozarcu 960 Gr. Gojen v vesuvijanski regiji, se predeluje od oktobra do marca. Predstavlja popolno zelenjavo za vse jedi na osnovi mesa, njegov neponovljiv okus ga naredi primernega kot prilogo k vsem mesnim jedem, idealen je za bruschette in pice. KONFEKCIJA PO 6 1 KOS = EVRO 3,90 1 PALET 50 KONFEKCIJ PO 6 ROK UPORABE 30/06/2026 MINIMALNO NAROČILO 15 PALET...
Belgija, Bruxelles
... za profesionalne kuharje in domače kuharje, ki želijo dodati pridih avtentičnega okusa svojim kulinaričnim kreacijam. Z različnimi možnostmi pakiranja se prilagaja vsem potrebam, bodisi v majhnih kuhinjah bodisi v velikih restavracijskih obratih. Majoneza GALA z jajci je nepogrešljiv izbor za tiste, ki iščejo vrhunsko kakovost in izjemen okus.
Francija, Mietesheim
...Nežna in sadna nota kisa s sadno pulpo prinaša presenetljivo noto eksotike vašim jedem. Kis s pulpo malin je zelo izviren in se odlično poda k vašim solatam in surovemu zelenjavju, lahko pa tudi popolnoma spremeni okus limoninih ali čokoladnih sladic. Sestavine: Pulpa malin (42%), beli kis 8° (41%), sladkor, želirna snov: pektin.
Nemčija, Wippingen
...Ocetna kislina je brezbarvna tekoča organska spojina s kemijsko formulo CH3COOH. Imenuje se tudi ledena ocetna kislina, ko ni razredčena. Ocetna kislina je glavni sestavni del kisa in ima značilen kiselkast okus ter oster vonj. Pri pripravi hrane se ocetna kislina lahko uporablja kot aromatična snov in kot konzervans. Kislina zavira rast bakterij, kar ohranja hrano varno pred kontaminacijo. V industriji se ocetna kislina uporablja v širokem spektru procesov, vključno z uporabo kot šibka kislina, topilo, reagent, katalizator in pesticid, ter se lahko uporablja pri pripravi barv, lakov in glazur.
Nemčija, Hamburg
...Heinzov paradižnikov kečap je priljubljena začimba, znana po svojem bogatem in začinjenem okusu. Pripravljena je iz zrelih, sočnih paradižnikov, ki so skrbno izbrani in obdelani, da dosežejo gladko in gosto teksturo. Nato se kečap zmeša z edinstveno kombinacijo kisa, sladkorja, soli in začimb, da se okrepi njegov okus. Heinzov paradižnikov kečap je brez umetnih arom, konzervansov in glutena...
Poljska, Jastrzebie-Zdroj
...Pripravljeni v posebni marinadi, kjer je tako pomemben pravilen delež vseh sestavin – od vode do dodatkov – kisa, sladkorja, gorčice, ki dajo kumaricam želen okus. Poleg tega je njihova elegantna oblika, ki se odlično prilega pripravi različnih prigrizkov.
Francija, Ascain
...Vsi koristi naravnega jabolčnega vina, ki ni filtrirano in ni pasterizirano. KLJUČNE TOČKE Značilnosti Kis, pridobljen iz acetifikacije sagarna Txopinondo, star najmanj eno leto za intenzivnejši okus. Amber barva. 5 stopinj ocetne kisline. Ni filtriran, ni pasteriziran, brez dodanega sulfitov. Pakiranje Steklenice po 75 cl, voščeni zamašek. Karton po 12 steklenic.
Francija, Paris
...Zahvaljujoč svoji počasni fermentaciji, ki traja 3 tedne v hrastovih sodih, in enoletnem staranju ponuja ta edinstven okus, dediščino stoletnega obrtništva.
Španija, Cuarte De Huerva
...Loli Goldoli, ki že dolgo išče kulinarične užitke, ki so najbolj zadovoljivi za brbončice, je odkrila to kis, ki se proizvaja že od devetnajstega stoletja na območju Moriles, v provinci Cordoba (Andaluzija), in ga z veseljem deli prav s tistimi brbončicami, ki od svojih začimb zahtevajo plemenit okus in močno osebnost. Ta kis, z zmanjšano kislostjo, ohranja značilnosti, ki spominjajo na lahek vino, iz katerega je pridobljen.
Francija, Gometz La Ville
... zelenjavnih bodisi sestavljenih, prav tako pa je idealen za mariniranje mesa in zelenjave. Njegov edinstven okus ga dela za izjemno sestavino v domačih omakah in prelivih, kar dodaja slastno kompleksnost vašim kulinaričnim kreacijam. Sladkost medu se sreča z živahnostjo kisa v vsaki kapljici našega Medenega Kisa, kar ustvarja okusno izkušnjo, ki očara tudi najbolj zahtevne brbončice. Uživajte v vsestranskosti te ročno izdelane začimbe za ustvarjanje nepozabnih jedi.
Turcia, Istanbul
...To je posebna – gurmanska in ročno izdelana kisla zelenjava, ki je narejena iz rdeče (ljubičaste) čebule, medu, jabolčnega kisa, črnega popra, timijana, koriandra in morske soli. Ta edinstven okus se odlično ujema z neštetimi jedmi in kuhinjami. Uživamo jo lahko v hamburgerju, hrenovki ali na krožniku s klobasami. Je popoln dodatek k morskim jedem, vsakemu mesnemu narezku in krožnikom s sirom. Ta izdelek je 100 % vegetarijanski, brez dodatkov in narejen iz naravnih sestavin. Narejen je z medom namesto rafiniranega sladkorja in/ali umetnih sladil.
Francija, Renaison
...Tradicionalna spremljava argentinskega zrezka! Ampak ga obožujemo toliko, da ga lahko uporabimo tudi kot pomako za falafle, goveje krokete, burgerje, pečeno zelenjavo ali krompirček. S tem mešanjem preidemo skozi vse korake: svežina peteršilja in origana, nato dotiki česna in na koncu okus blagega čilija. Sledite navodilom za uporabo: zmešajte 1 odmerek Chimichurrija + 1 odmerek belega kisa + 2 odmerka oljčnega olja.
Francija, Varennes-Jarcy
...Klasična oblika. Naš črni česen je narejen iz BIO IGP belega česna iz Drôme. Česen se kuha pri nizki temperaturi od 15 do 30 dni. Žveplo, ki daje česnu astringenten okus, se sprosti, naravno prisotni sladkorji v česnu se karamelizirajo, kar omogoča, da česen razvije arome sladkega korena in balzamičnega kisa. Njegov umami okus se odlično ujema tako s slanimi kot s sladkimi jedmi ter bo...
...Posebna omaka za pomakanje v krompirček in vaš hamburger! Odvisnost! Rahlo sladka, kremasta, z namigom kisa. Pustolovski okus, ki ga ni mogoče nadomestiti z ničemer!
...Majoneza je ena najpogostejših omak v vsaki kuhinji. Narejena je iz rafiniranega rastlinskega olja, jajčnih rumenjakov, gorčice, kisa ali limoninega soka, sladkorja in soli. Majoneza uspešno poudari okus solat in mesnih jedi, prav tako pa je priljubljena sestavina pri pripravi prilog, sendvičev in drugih prigrizkov. Impulse Commodity Trading lahko strankam ponudi majonezo za različne potrebe in...
Španija, Varea
...Vinski kis iz medu, izdelan iz medu gorskih cvetov ekoloških čebelarij v Španiji. Vsebuje lastnosti medu na najvišji ravni. Ima sladko-kislo, sadno okus, v ustih pa čutite arome cvetnih esenc in medu, zelo aromatičen, z rumeno in zlato barvo, ki spominja na naravne arome.
Francija, Ham
... aroma divjega česna je hkrati subtilna in izrazita, kar ponuja edinstveno okusno izkušnjo. Njegov uravnotežen okus združuje osvežujočo kislost jabolčnega kisa s sladkostjo divjega česna, kar ustvarja nežno harmonijo za obogatitev vaših najljubših jedi. Referenca:AR805323 Količina:250ml...
Francija, Sainte Croix En Plaine
... alergenov / idealen kot nadomestilo za sol Izvor: Francija in Nemčija Videza: značilna rjava barva Okus: naravna kislost in začinjenost Kislost: 5° Navodila za uporabo: Začinjanje solat in drugih kulinaričnih pripravkov (omake, deglaziranje, mariniranje, kratka juha...). Kot pijača: 1 čajna žlička v kozarcu tople vode, piti na tešče zjutraj.
Turcia, Bursa
...O nas Sefasan Gıda je začel delovati leta 2018, da bi izkušnje, pridobljene v več kot 30-letnem profesionalnem delu v prehrambeni industriji, prenesel v prakso. Proizvodnja poteka v Orhangaziju/Bursi, Sefasan Gıda pa nudi veleprodajne storitve v regiji Marmara, s profesionalno ekipo, ki se osredotoča na stranke in si prizadeva postati "Okus na vašem mizi". Naš cilj je združiti vas pod sloganom "Za tiste, ki čutijo okus".
...MARINIRANE ANČOVI: Obogateno z mešanico sončničnega olja, kisa, pekoče paprike in soli. Eden najbolj klasičnih, a hkrati priljubljenih morski okusov, ančovi so predstavljeni v marinirani obliki, prinašajoč svoj edinstven okus na vaše mize.
...Marinirane jalapeño pekoče paprike - izdelane z ocetom in koriandrom, nudijo popolno harmonično kombinacijo okusov ob vinih in jedeh, prinašajoč edinstven okus na vaš jezik.
Španija, Fuendejalon-Zaragoza
... drugačen, celo znotraj iste vrste. Na ta način Mieles del Tío Juan Cruz oživlja v brbončicah starodavni okus medu, ko je bil ta pridobljen neposredno iz hiše čebelarja. Tukaj lahko najdete vse izdelke Mieles del Tío Juan Cruz. Imajo velike (940 g) in majhne (470 g) embalaže, steklenica medenega kisa pa ima kapaciteto 250 ml. Poleg tega so vse etikete napisane v petih različnih jezikih (španščina...
... tehnološkem procesu ne uporabljamo konzervansov ali drugih sredstev, ki umetno izboljšujejo okus in podaljšujejo rok uporabnosti. Dokaz našega priznanja za naše izdelke je dodelitev "Kujavsko - Pomorskega Znaka Kakovosti".
Španija, Granada
... okus jih spreminjajo v odlično jed same po sebi, pa tudi v odličen dodatek. Naše surovine so visoke kakovosti, namočene v slanici toliko časa, kolikor potrebuje vsak izdelek, in začinjene v optimalnem razmerju kisa in soli. Želimo, da je naš širok spekter oljk, paprik, kislih kumaric, čebulic, čilijev, korenja, kaparjev, kaparjev in drugih mešanic po vašem okusu.
... in kulinarični prehrambeni izdelki se izvažajo v 22 držav po vsem svetu v skrbno izbrano mrežo partnerjev. Cene za veletrgovce za ekstra deviško oljčno olje (EVOO) - organsko (bio) ekstra deviško oljčno olje (EVOO) - grške olive - kisa - delikatesa, vse iz Krete v Grčiji.
Grčija, Koropi
Podjetje Stafylos je povsem grško podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in izvozom kisa, balzamičnega kisa in balzamičnih krem v različnih okusih. Naša vizija temelji na ljubezni in strasti do tega, kar počnemo, in v kombinaciji z najboljšimi metodami proizvodnje smo uspeli zagotoviti kakovost in hranilno vrednost naših izdelkov. Vsi naši izdelki so proizvedeni z avtentičnimi grškimi sestavinami, da vam ponudimo vaš lasten okus Grčije.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play