Francija, Astaffort
Le Grand Bluff : Svet gastronomske veganske in bio kulinarike Potopite se v okusni in presenetljivi svet Grand Bluff! Drznili smo si ponovno izumiti klasike francoske gastronomije v 100% veganski in bio različici. Več kot le blagovna znamka, Le Grand Bluff predstavlja strastno gibanje za trajnostno prehrano, ki spoštuje okolje, živali in vaše zdravje. Odkrijte našo paleto inovativnih izdelkov: f...
Francija, Objat
... foie gras, flûteaux iz magreta s foie gras, paštete s kostanjem in foie gras. - Pripravljeni obroki: paupiettes iz račjega mesa s foie gras, zelje polnjeno s foie gras, račje meso s cepe, cassoulet s confitom iz račjega mesa, confit iz račjega mesa, confit iz gosjega mesa, kuhani cepe. - Regionalne paštete: corrézijska pašteta, pašteta s slivami in foie gras, gozdna terina, terina z dvema olivama in foie gras. - Dimljeni magreti, račji in gosji želodci, mešana solata. - Darilni paketi in poslovna darila po meri. - Proizvodnja konzerv po vaši recepturi z osebnim označevanjem.
Francija, Rungis Cedex
... prašiček in njegovi kosi. EUROVOLAILLES je veletrgovec s italijansko šunko na trgu Rungis. EUROVOLAILLES je specialist za šunko iz Parme v Rungisu in šunko San Daniel v Rungisu. Prodaja na debelo italijanske šunke na trgu Rungis. EUROVOLAILLES je specialist za prodajo foie gras in ekskluzivno ponuja v Paviljonu perutnine znane foie gras iz kmetije Puntoun (Gers). Specializiran distributer foie gras...
Francija, Cambiac
...Vsi naši računi so vzrejeni na več kot 20.000 m2 parka. Družinska kmetija, ki prakticira avtonomno vzrejo, hranjenje z belim koruznim zrnom, certificirana konzervarna. Naša politika temelji na kakovosti vzreje in sledljivosti hrane živali. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Ponujamo paleto konzerviranih izdelkov, ki izhajajo iz naše vzreje: foie gras, pašteta, galantina, konfit.
Francija, Gourdon
Podjetje VALETTE se od leta 1920 specializira za proizvodnjo in prodajo foie gras ter črnih tartufov iz Périgorda. VALETTE FOIE GRAS je družinsko podjetje, ki prodaja avtentične in lokalne jedi. Generozno pripravljamo te izdelke in jih ponujamo tudi v tipičnih kuhanih jedeh jugozahodne Francije, kot je kasoulet. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na tujih trgih.
Francija, Emerainville
VDC Francija trguje z vrhunskimi gurmanskimi izdelki iz francoskega podeželja, ki nosijo kakovostne oznake, tako kreativne kot okusne. Skozi letne čase in priložnosti se naši izdelki prilagajajo trenutnim trendom. VDC Francija želi postati pomemben igralec kot izvoznik na mednarodnem trgu. Zato je naš asortiman prilagodljiv in se širi glede na potrošniške preference po državah, povezan z oznakami,...
Francija, Pomarez
Že tri generacije družina DUMECQ, ki se nahaja v srcu Chalosse, proizvaja foie gras. Poleg foie gras podjetje DUMECQ proizvaja tudi konzervirane in sveže kmetijske izdelke. Tako ponuja široko paleto izdelkov: sveže izdelke (fileti race, cela raca, foie gras iz race, magret iz race), foie gras iz race v pločevinkah ali kozarcih, magrete, želodce, konfit, stegna in krila race v pločevinkah, lokaln...
Francija, OSSES
Podjetje ARNABAR, ki se nahaja v Baskiji, se specializira za proizvodnjo foie gras in baskovskih izdelkov. Tako proizvaja in trguje z naslednjimi lokalnimi izdelki: blok foie gras, cel foie gras, polkuhan foie gras, confit iz račjega mesa, axoa, baskovske recepte, paštete in rillete, klobase, suhomesnate izdelke, piment d'Espelette, vina in pijače iz Baskije, sladke specialitete, morske izdelke it...
Francija, Barcus
KMETIJA UHARTIA je specialist za domače race. Uvedli smo tradicionalno rejo rac in delavnico za hranjenje z zrnato koruzo, preden smo se lotili ročne izdelave kmetijskih izdelkov v naših prostorih, ki ustrezajo standardom CEE. Tako vam ponujamo široko paleto izdelkov na osnovi race, kot so domači foie gras, racji konfit, racje rillettes, paštete s foie gras in kuhani jedi, kot so racja dauba ali p...
Francija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
Francija, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, znan tudi kot Foie Gras Kuster, proizvaja paštete iz račjih in gosičjih jeter. Domaine ponuja paštete brez dodatkov in kemičnih konzervansov. Domaine prav tako trguje s specialitetami iz paštet, paštetami, rilleti, ocvirki, konfitom, želodci, konfektiranimi specialitetami, sušenimi fileti ter pripravljenimi jedmi, kot je kasoulet Périgourdin. Kot predelovalci oreščkov in suh...
Francija, Castelnau-Chalosse
Kmečka kuhinja naših babic - La Basse-Cour Gourmet je družinsko podjetje, specializirano za Foie Gras, ki se nahaja blizu Daxa, v Chalosse, sredi podeželja v Landes (40) na jugozahodu, deželi kmečkih tradicij. Naša družina, zaljubljena v regionalno gastronomijo, goji duhovno stanje za proizvodnjo najboljšega iz kuhinje race. Vsi naši izdelki izvirajo iz race mulard, ki je vzrejena, hranjena in deb...
Drugi izdelki
GURMANSKA KMETIJA
GURMANSKA KMETIJA
Nahajamo se v središču jugozahoda, v Albigeoisu, kjer vso svojo dejavnost posvečamo proizvodnji vrhunskih izdelkov, kot so foie gras, konfit in kasulet, med mnogimi drugimi. Že 4 generacije vam ponujamo sveže izdelke skozi vse leto poleg naših konzerv in gurmanskih paketov. Odkrijte brez odlašanja naše pečene račje in gosje meso iz jugozahoda.
Francija, Beaumont De Lomagne
To je ljubezen do obrti in resnost, ki je majhno beaumontovsko mesarijo, ustanovljeno leta 1888 in vodeno s strani Antoina Micouleau, pripeljala do tega, da je postala La Maison Micouleau, obrtna konzervarna. Že od takrat prenašamo naše recepte iz roda v rod. V srcu naše dežele, Lomagne, dajemo vsemu besednemu pomenu terroir polno okusnost. Naši foie gras, konfit, kasuleti in druga tipična jedi ...
Francija, la Trinité
Gastronomski luksuzni izdelki in visoko kakovostna gurmanska hrana, ki jih je izbral diplomant prestižne kulinarične šole v Bruslju in rojen v družini restavratorjev že tri generacije. Ustanovili smo Melba Diffusion, ker želimo ceniti umetnost in kulinarično tradicijo. Vse naše izdelke lahko naročite prek naše spletne strani: http://www.melba-diffusion.com. Naši kakovostni gastronomski izdelki so ...
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, Gourdon
Francija, Hagetmau
Francija, Vezac
Ustanovljeno pred več kot 80 leti, podjetje DELMOND FOIE GRAS je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo foie gras. Podjetje ima enoto za zakol in obdelavo v Dordogne. Njihova dejavnost na področju veleprodaje in pol-veleprodaje se vsako leto razvija. Tako podjetje proizvaja in trguje z foie gras, magretom, aiguillettes, stegen, manchoni, gésiers itd. Med znanjem in tradicijo se DELMOND ...
Francija, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA je obrtno podjetje, specializirano za foie gras, paštete in pripravljene jedi. Visokokakovostni izdelki, ki spoštujejo tradicijo, brez barvil in konzervansov. BIO certifikat za linijo paštet ter jabolčno omako. V katalogu so tri vegetarijanske terine. Izdelava gastronomskih paketov za občine in podjetniške odbore. Možna izvoz in velika količina.
Francija, Hagetmau
Od leta 1929 se podjetje BESSE FOIE GRAS specializira v proizvodnji in prodaji foie gras. Podjetje ponuja polkuhane foie gras, pačje foie gras, gosje foie gras in specialitete iz foie gras. Prav tako ponuja terine, paštete, confite iz rac, landais cassoulet ter gurmanske škatle za podjetniške odbore.
Francija, Cahors
SUDREAU je podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo foie gras, račjih prsi, drobovine, račjih rillettes, račjega confita in tipičnih jedi iz jugozahoda, kot sta Coq au Vin iz Cahorsa ali cassoulet.
Francija, Figeac
Hiša Jean LARNAUDIE je specializirana za proizvodnjo regionalnih specialitet na osnovi račje mesa. Tako podjetje proizvaja foie gras, konfit, terine in pripravljene jedi. Pri Jean Larnaudie se celoten foie gras še vedno pripravlja ročno in na tradicionalen način. Že več kot 60 let je Jean Larnaudie zasidran v Lotu v Quercyju, predvsem pa gre za moške in ženske, ki so povezani z regionalnim znanje...
Francija, Frespech
Družinsko podjetje SOULEILLES FOIE GRAS proizvaja foie gras iz generacije v generacijo. Tradicionalno rejo, zdravo prehrano, spoštljivo hranjenje živali in edinstveno znanje omogočajo podjetju, da proizvaja izdelke visoke kakovosti. Poleg foie gras podjetje svojim strankam ponuja tudi terine, paštete, kreme iz foie gras, filete, klobase, ocvrte koščke, želodce, piščančje trakove, račje tournedos...
MASSE La Maison du Foie Gras od leta 1884. Hiša MASSE ostaja specialist za surov foie gras za profesionalce. Ustanovljena po vsej Franciji, prisotna v Evropi in širše, zna prepoznati potrebe vsakega in ponuditi natančen in kakovosten odgovor. Na podlagi svojih izkušenj, ki prisluhnejo svojim strankam, je hiša MASSE prav tako razvila paleto svežih izdelkov, praktičnih zamrznjenih rešitev in fine tr...
Francija, PEYREHORADE
Ustanovljena leta 1929, hiša BARTHOUIL proizvaja in trguje s dimljenimi lososi in foie gras. Račke BARTHOUIL prihajajo od ekskluzivnih rejcev, ki se nahajajo v bližini podjetja. Posebna pozornost je namenjena račkama od reje do klanja, kuhanja, začinjenja in zorenja. Dimljenje lososov poteka po tradicionalnih danskih tehnikah. Zahvaljujoč temu znanju in staromodnim dimnikom hiša BARTHOUIL proizvaj...
Francija, Bergerac
Alimentation Fine de France je referenčni francoski veletrgovec z vrhunskimi živili, ki se ponaša z rigorozno kakovostno politiko: izbira izdelkov na podlagi zahtevnih okusnih in kakovostnih kriterijev, pri čemer se čim bolj izogibamo različnim aditivom, barvilom, konzervansom ter spodbujamo enostavnost uporabe in inovacije, ob spoštovanju francoske kulinarične tradicije. Uvedena je bila popolna s...
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Castanet-Le-Haut
La Valtiere je družinsko podjetje, ustanovljeno pred 25 leti, na jugu Francije. Od reje do konzerviranja, inoviramo v široki paleti izdelkov na osnovi mastnega račjega mesa, piščancev in foie gras z znano kakovostjo v Okcitanskem. Številne reference, kot so račje merguez, čopolate, panirani piščanci, ražnjiči; in na koncu avtentičen in poseben foie gras. Čez vse leto in brez prekinitve.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play