Francija, Chaponost
Randy je mala in srednja podjetja, ustanovljena leta 1903, s sedežem v Chaponostu v jugozahodnem delu lyonske regije. Postavljena v svetu lokalnih izdelkov, Randy vlaga vse svoje znanje v proizvodnjo slanih slaščic, mesnin in regionalnih solat. To znanje se prenaša, že več kot sto let, znotraj hiše Randy. Dejansko se naš osebje sestavlja iz strokovnjakov za mesnine in slaščice, ki so dobri poznavalci lyonskih izdelkov, da zagotovimo optimalno kakovost naših izdelkov.
Francija, Les Aldudes
Podjetje PIERRE OTEIZA proizvaja regionalne hrane. Ponujamo šunke, trebuh, filete, klobase, chorizo, garbure, kremne juhe, foie gras, rillete, paštete, confite, kasuole, sire in vino. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na izvoz.
Francija, Plaisance
... trupelne dostavljene v Plaisance ob ponedeljkih, torkih in četrtkih. Razkosane so in različni kosi so namenjeni za proizvodnjo. Kar zadeva recepte, od salame do ocvrtega mesa in pršuta, gre za znanje, ki temelji na petdesetletnih izkušnjah, osredotočeno na iskanje doslednosti okusov skozi vse leto.
Francija, MONTREUIL BELLAY
Proizvajalec andouillett za velike trgovine, RHD, gostinstvo, veletrgovce, nakupovalne centrale. Proizvajalec andouillett La Saumuroise, andouillett Bonbergel in andouillett Champenoises izključno iz svinjine. Andouille iz domačih krajev 100% svinjina, pakirane v vakuumu. Andouille La Saumuroise 100% svinjina, pakirana v vakuumu. Proizvajalec belega krvavice po starem receptu, ekstra pusta klobasica, pakirana v vakuumu. Andouillett au Saumur Champigny, pakirane v vakuumu. Proizvajalec suhomesnatih izdelkov za velike trgovine, RHD...
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
...SA SALAISONS PYRENEENNES je podjetje, specializirano za sušenje izjemnih pršutov. Salaisons Pyrénéennes uporabljajo avtentično znanje za proizvodnjo izjemnih pršutov in suhomesnatih izdelkov. Tako kot pri vrhunskih vinih, so ti suhomesnati izdelki proizvedeni iz reje kakovostne 'sortne' svinjine: certificirane bele svinje iz jugozahodne Francije. Izdelki, pridobljeni iz 'sortne' bele svinje, so predstavljeni pod blagovno znamko 'SALAISONS PYRENEENNES'.
Francija, Manosque
Podjetje Le Séchoir des Alpes je družba, specializirana na področju agroživilske industrije, natančneje v proizvodnji mesnin in suhomesnatih izdelkov. S svojim tradicionalnim in obrtniškim znanjem, ki se prenaša iz roda v rod, vam Le Séchoir des Alpes ponuja paleto kakovostnih izdelkov, ki predstavljajo vse okuse Provence.
Francija, Lacaune
... ohranjen, hkrati pa je dodana moderna nota. Znanja, podedovana iz dolge družinske tradicije mesarjev v Lacaune Lacaune je termalno naselje v osrčju narodnega parka Haut Languedoc. Nahaja se na 800 metrih nadmorske višine, čistost in svežina njegovega podnebja sta odločilna za proizvodnjo in zorenje kakovostnih mesnin, kot so suha šunka, suhi klobas in suhe klobase. Prav tu, pod vplivom morskih in gorskih vetrov, počasi poteka zorenje naših izdelkov.
Francija, Rungis
Podjetje di spé ré se nahaja v Rungisu. Ponujamo vam regionalne mesnine, kot so foie gras, sveži izdelki, sestavljene solate, losos... Vedno smo bili osredotočeni na odkrivanje najboljših izdelkov iz naših francoskih in tujih provinc. Podjetje, veletrgovina z mesninami, je bilo ustanovljeno leta 1975 in se je na MIN Rungis uveljavilo že leta 1978. Specialitete so predvsem regionalne mesnine, foie gras, losos Label Rouge, sveži izdelki in tudi sestavljene solate. Gastronomija: Proizvodnja regionalnih in tujih specialitet. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francija, Montreuil Bellay
Za vaše zadovoljstvo vam Roger BODET, mojster mesarstva, predstavlja vse svoje talente in znanje skozi široko paleto suhih klobas. Oblikovani v naravne ovitke, so klobase nato nameščene v sušilnico, kjer bodo zelo postopoma dosegle idealno temperaturo, ki je ugodna za razvoj okusov in značilnih površinskih cvetov dobrih suhih klobas. To je faza, v kateri so najbolj razvajene, saj se morajo nato ohladiti po strogo časovno določenih stopnjah. Nato bo prišel čas zorenja v sušilnici pod strogim nadzorom temperature in vlažnosti, ki traja več tednov.
Francija, Bastelica
Francija, Bressuire
Francija, Servas
...strogi izbiri naših dobaviteljev in surovin, sledljivosti izdelkov ter našem industrijskem znanju. Naši izdelki so neposredno navdihnjeni z recepti iz Bresse in izdelani z skrbno izbranimi sestavinami. Proizvajamo šunke, črne in bele krvavice ter številne mesne izdelke, kot so glave sira, civiers Bressan, kuhani klobase iz Lyona in andouillettes.
Salaisons de l’Adour se ukvarjajo predvsem s predelavo in zorenjem jambona iz Bayonne ter izjemnega jambona iz črnega prašiča. S pridobivanjem vrhunskih surovin in navdihom iz tradicionalnih baskovskih in bigourdanskih metod, Salaisons de l’Adour zagotavljajo visoko kakovost in prestiž svojih izdelkov. V sodelovanju z lokalnimi rejci in akreditiranim mesarskim delavnico, Salaisons de l’Adour ponujajo prednost v obliki ekološkega jambona iz Bayonne, ki je naravni izdelek, pri njegovi proizvodnji pa se spoštuje naše okolje.
Francija, Tarbes
Naša dejavnost je zagotavljanje distribucije izdelkov za mesne izdelke, mesnine in catering, ki so skrbno izbrani, ob strogem upoštevanju pravil o varnosti hrane. Naše storitve so namenjene profesionalnim strankam v gostinstvu, kot so: mesarji, mesnice in catering, trgovine z živili, restavracije ter srednje in velike trgovine.
Francija, Vibraye
Mesnica FASSIER izdeluje izdelke, ki so pripravljeni v skladu z najboljšimi tradicijami mesarstva. Vodilni izdelki: vrhunska šunka kuhana v vinu Jasnières, klobasa s dimljenim česnom iz bukovega lesa, vrhunski svinjski kolen kuhan in oblikovan ročno, črni puding z ocvrtimi čebulami.
Francija, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER je bila ustanovljena leta 1926 v Trie sur Baïse v Hautes Pyrénées in obstaja že 4 generacije. CHARCUTERIE ADER je specializirana za proizvodnjo domačih svinjskih klobas. Hiša Ader, ki ima seveda dobro ime na ravni departmaja, pa tudi nacionalno slavo, saj se poznavalci ne obotavljajo, da bi se odpravili na obvoz, da bi okusili dobrote, ki jih ponuja, je v resnici uspela modernizirati svojo proizvodnjo: opira se na boljšo opremo, zlasti za nadzor sušenja, kar omogoča večjo doslednost v kakovosti, medtem ko je sodobnejša oprema prinesla veliko več udobja pri delu.
Francija, Tarare Cedex
Francija, La Cavalerie
Francija, La Vergne
Francija, Ocana
Francija, Pontonx Sur L Adour
Francija, Marseille
Francija, Garges Les Gonesses
Charcuterie v dolini Bruche proizvaja šunke, kislo zelje in različne vrste klobas.
Francija, Barbentane
Smo proizvajalci tradicionalne mesnine že 7 generacij. Naša mesnina se vsak teden izdeluje ročno, da zagotovimo svežino naših izdelkov. Brez konzervansov in barvil, ponuja vam okuse naše regije. Suha mesnina: goveji klobasa, zvita prsa.....itd. Kuhana mesnina: glava sir, andouillettes, caillettes, itd. Naše žar jedi: andouillettes, klobasice (poper, jagnjetina z meto, bazilika itd.)...
Francija, Sarlat La Caneda
Francija, Foce
Francija, Angouleme

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play