Francija, Laissac
...guanciale, suha klobasa, saucisson, sestavljajo našo ponudbo mesnin brez nitritov, izdelanih v naši delavnici v Laissacu v Aveyronu. COTE2BOEUF je tudi izumitelj Popin: mesnine, narezane na tanke rezine v steklenem kozarcu, 100% reciklabilnem in vračljivem. Ko je vakuumsko pakirana, se bo Popina ohranila 3 mesece pri sobni temperaturi. Na voljo v 3 formatih (Popina, Marmite, Chaudron), bo spremljala vaše raclette pozimi in pladnje mesnin v lepih sezonah.
Francija, Sarrola-Carcopino
... skladu s tradicijo. Podjetje deluje tako v proizvodnji, pakiranju kot tudi v pošiljanju svojih izdelkov. Skrbno spremljajo kakovost svoje blaga, podjetje Salaisons Joseph Pantaloni zagotavlja prevoz v najboljših pogojih. Pošiljke se izvajajo v Francijo in po Evropi z cestnim ali pomorskim prevozom. Dobavitelj mesnine z Otoka lepote blizu Ajaccia, podjetje Salaisons Joseph Pantaloni že dolgo sodeluje z...
Francija, Carpentras
Od leta 1985 smo specializirani za ročno izdelavo klobas po meri, bodisi manjših bodisi večjih premerov. Ponosni smo, da ponujamo 100 % lokalne in francoske izdelke, priznane po vsem svetu in nagrajene z medaljami leta 2018 in 2023. Nahajamo se v Carpentrasu, ob vznožju Mont Ventoux, kjer združujemo tradicijo in odličnost, da vam ponudimo najboljše klobase. Naša e-trgovina je zasnovana tako, da zadostuje potrebam posameznikov, hkrati pa ponuja prostor, namenjen strokovnjakom: distributerjem, partnerjem, sirarnam, mesnicam, specializiranim trgovinam, manjšim trgovinam in supermarketom.
Francija, Marseille
...mleko, smetana...), - Mesnine in suhomesnati izdelki, - Pekovski in slaščičarski izdelki, - Halal izdelki, - Živila, - Morski izdelki, - Zamrznjeni izdelki. Lahko vam ponudimo različne linije prehranskih izdelkov. SOMEXPORT je vaš partner za izvoz. V resnici vas spremljamo, da odkrijete najboljše izdelke iz vsake regije sveta, ki ustrezajo vašim potrebam in zahtevam vaših strank. Že več...
Francija, Rabastens De Bigorre
... dobavitelju v regiji, znanem po svojem mesu Label Rouge. Ključ do našega uspeha so: okus, ravnotežje okusov in privlačna tekstura! Z znanjem, ki se prenaša iz generacije v generacijo, so izdelki pripravljeni po receptih v najčistejši tradiciji. Podjetje je ponosno, da svojim potrošnikom ponuja naravne izdelke. Od leta 2021 Conserverie du Sud pridobiva certifikat IFS različica 8. IFS FOOD je mednarodni standard, ki omogoča ocenjevanje skladnosti izdelkov in procesov glede varnosti in kakovosti hrane.
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...
Francija, Aix En Provence
... Pri CAS’AIACCINA imamo radi dobre stvari, zakaj jih ne bi delili z vami?! Kakovostni izdelki za tiste, ki uživajo v njihovem okusu... Uspešno smo se obkrožili z usposobljenimi strokovnjaki v panogi, ki so predani le enemu cilju: vaši zadovoljstvu. Prav tako strogo spoštujemo določene specifikacije in se vključujemo v postopke HACCP, IGP, VPF in BIO. Spremljanje in nadzor se izvajata v vsaki fazi proizvodnje, od nabave do končnega izdelka, da našim strankam ponudimo kakovostno mesnine.
Francija, Saint-André-Le-Puy
... tradicionalnim zorenjem. Po več kot 9 mesecih zorenja razkrijejo vse svoje subtilnosti. KLOBASE Z velikim poudarkom izbiramo najboljše kose za izdelavo naših klobas. Izvirajo iz ramena, prsi ali šunke prašičev, predvsem iz Auvergne ali Rhône-Alpes, vsak izbrani kos mesa vstopa v skrbno mešanico. Tako zagotavljamo nežnost in aromatično moč vsake naše recepture. Naravna ovitja so izdelana ročno.
... / halal pancetta iz govedine - halal pastrma iz govedine - halal jagnječja šunka Naše halal mesnine na debelo ponujamo v kosih ali v narezanih pakiranjih. Vsi naši izdelki so certificirani halal in akreditirani pri EIAC. Dostava po celotni Franciji, razen Korzike.
Francija, Auros
...mesarjev in mesnic smo vedno zagovarjali lokalne in obrtniške veščine. Pri MAISON VOISINE imamo dve lokaciji, ki izhajata iz družinskega sodelovanja: proizvodnjo v PAU z Frédéricom Lacoste, mojstrom mesarjem in catererjem, ter lokacijo za izbor izdelkov, hladno skladiščenje in pripravo naročil v AUROS, blizu BORDEAUX. Tam smo razvili marketinško orodje, ki je prav tako na voljo našim strankam. Dobavljamo po vsej Evropi. Tako vam lahko neposredno dostavimo sveže in suhe izdelke v 4 dneh, z res zanimivimi pogoji. Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij!
Francija, Rungis
... izbira perutnine: Perutnina De Bresse, perutnina iz Gersa, vzrejena na prostem, kmetijska perutnina in perutnina z rdečo oznako, ekološka perutnina, tradicionalna kmetijska perutnina. Halal perutnina: COURTIN HERVOUET je veletrgovec za izvoz foie gras in dobavitelj perutnine za izvoz ter ponuja dostavo perutnine za izvoz, prav tako pa prodajo foie gras za izvoz. Kot specialist za izvoz perutnine, foie...
Francija, Beaumont De Lomagne
... so pripravljeni v skladu s tradicijo in znanjem francoske gastronomije jugozahoda. Brez barvil in konzervansov, vsi naši izdelki so izdelani v naši delavnici na cesti do Auch v Beaumont de Lomagne, med GERS in TARN & GARONNE.
Francija, Pamiers
... Franciji. Naš cilj je, da naše mesne kreacije, naše specialitete, delimo naše znanje in našo zahtevnost glede kakovosti. To je naše družinsko geslo. Na stotine kilometrov od Ariège lahko najdete tisto, kar vas je očaralo pri nas: okus, znanje, kakovost in zahtevnost! Vse to je povezano s svinjino, našo edinstveno meso, našo ekskluzivno surovino. Zaveza k ciljni, francoski in regionalni proizvodnji. To je za nas dodatno jamstvo kakovosti.
Francija, Villefranche De Rouergue
Od svoje ustanovitve leta 1962 se podjetje SACOR specializira za suhe mesnine iz jugozahodne Francije. SACOR ponuja prehrambene izdelke, ki temeljijo na tradicionalnih in regionalnih receptih. Podjetje tako ponuja suho klobaso, sušen salami, pladnje s mesninami, chorizo, sušeno šunko, coppo, panceto, salami, dimljeno meso itd. Podjetje se zavzema za preglednost in odličnost okusa.
Francija, Nantes
Podjetje BERJAC se specializira za veleprodajo mesa in rib za profesionalce v gostinstvu (restavratorji, mesarji, catering, trgovci, manjše skupnosti) ter zagotavlja storitev trgovine in opravlja dostave v Loire-Atlantique, Vendée, Maine in Loire: meso (govedina, telečje meso, jagnjetina, svinjina), drobovina, mesnine, perutnina, sveži izdelki (sadje in zelenjava, prehrana), ribe. Podjetje BERJAC pripada družinski skupini CADEGAU: dejavnost BtoB svežih izdelkov (meso in ribe) v Nantesu (Berjac), Rennesu (TG Viandes in Marée) in Saumuru (Savia).
Francija, Luc La Primaube
...Podjetje BOUSQUET se specializira za rezanje, predelavo in prodajo kakovostnega mesa za RHF/BCT. Ponuja meso govedine, svinjine, jagnjetine, ovčetine in telečjega mesa. Kot jamstvo kakovosti ima podjetje od leta 2010 dovoljenja za distribucijo BIO mesa in mesa z oznako Label Rouge.
Francija, Amancy
...Nič več, nič manj. Ni potrebe po velikih besedah, da izrazimo ljubezen do našega dela. In če omenimo znanje, ki se prenaša iz generacije v generacijo, meso, ki ga izbiramo brez kompromisov, mesarske metode, ki jih želimo ohraniti tradicionalne, proizvodnjo, ki vedno prihaja iz naših rok, prvotne okuse "starih" lokalnih tradicionalnih receptov, prodajo na spletu, pristne razmerja med kakovostjo in...
Francija, Rungis Cedex
... prisotni na vseh celinah. Ta kontekst nam je skozi leta omogočil, da smo si zgradili trdno reputacijo, tako glede kakovosti prodajanih izdelkov kot tudi glede učinkovitosti naših storitev. Specializirani smo za distribucijo svežih izdelkov in smo sposobni odgovoriti na vaše povpraševanje glede dobavitelja sirov ali distributerja svežih izdelkov, prav tako pa tudi na druge izdelke, kot so specifične zahteve glede veletrgovca s kremami in veletrgovca z živili, zaradi obsega naših svežih ali suhih izdelkov.
Francija, Fonsorbes
... pridobi dovoljenje v skladu z evropskimi standardi. Tako lahko zadostijo naraščajočemu povpraševanju. Marca 2012 so odprli trgovino na kraju proizvodnje, ki meri 200 m2 in je namenjena PRODAJI KONČNIM POTROŠNIKOM.
Francija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, ki se nahaja v Aurillacu, je specializirana za proizvodnjo mesnin. La Maison proizvaja šunke, klobase, terine, fritone, auvergnske paštete in tipične mesne slaščice, kot so listnato testo z Bleu d'Auvergne ali krompirjeva pita. Sveže šunke nikoli niso zamrznjene, so ročno soljene, s suho soljo in po tradicionalni auvergnski metodi. Sušenje in zorenje šunk traja 7 mesecev. Klobase in klobasice so izdelane na star način po istem znanju. La Maison združuje moderne tehnike in znanje preteklosti za proizvodnjo izjemnih izdelkov.
Francija, Wissous Cedex
... prehransko industrijo pripravljenih jedi, konzerv in dehidriranih izdelkov, imamo pa tudi dve proizvodni enoti za izdelavo surovih in kuhanih ter obdelanih izdelkov. Te zmogljivosti nam omogočajo proizvodnjo 6500 ton končnih izdelkov letno, kar prinaša približno 21 milijonov evrov prihodkov.
Francija, LA ROCHETTE
... savojskih šunke so izdelane v Visoki Savoj in počasi sušene v gorah, nato pa narezane v naših savojskih delavnicah. Smo vodilni na trgu Diot de Savoie, tradicionalne savojarske kuhalne klobase, in imamo industrijsko opremo, ki je popolnoma prilagojena proizvodnji Diots, ob upoštevanju obrtniškega znanja ter zagotavljanju zdravstvene varnosti in privlačnega pakiranja. Imamo tudi BIO klobase in kuhalne...
Francija, Les Mées
...Podjetje Midi Charcuterie, ki se trži pod blagovno znamko Gil Traiteur, je podjetje, specializirano za agroživilski sektor, natančneje za mediteransko kuhinjo. Namesto tradicionalne mesnine se podjetje osredotoča na proizvodnjo "Provančalskih okusov", kot so marinirano zelenjavje in gobe, marinirane specialitete "Gil Traiteur", morske proizvode marinirane v olju, namaze (naši "Taillas") in kulinarične pripomočke.
Francija, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX MESAR v Lorp sentaraille črpa bogastvo svojega znanja in že vrsto let z zahtevnostjo izdeluje kakovostne mesnine, ob popolnem spoštovanju tradicije "Terroir". Podjetje se razvija na področju vrhunskih izdelkov, kot so: sušeni pršuti, klobase, sveže mesnine itd....
Francija, Lacaune
Ustanovljeno leta 1956, podjetje OBERTI se specializira za mesnine in suhomesnate izdelke. Z 60 leti izkušenj OBERTI združuje znanje, tradicionalne recepte in sodobno opremo. Mesnine, uporabljene za proizvodnjo mesnin in suhomesnatih izdelkov, so kakovostne regionalne mesnine. Podjetje tako proizvaja in ponuja klobase, koppo, slanino, soljene in sušene šunke itd.
Francija, Sceaux Sur Huisne
Od leta 1966 je podjetje Bahier priznani igralec na trgu mesnin. Je francoski številka 1 na trgu belega in črnega krvavice ter številka 2 na trgu rilet. V nenehnem inoviranju Bahier danes ponuja 5 družin izdelkov: krvavice, rilet, svinjske mesnine, črevesne izdelke in perutninske izdelke. Francoski proizvajalec rilet.
... specialitete, ki jih izdelujemo v Dijonu v obratu, ki se nenehno razvija z IFS postopkom, ki smo ga uvedli leta 2006, ter s sterilno sobo za rezanje po standardu ISO 8, ki je bila otvorjena leta 2007. Raziskave in inovacije so naši glavni razvojni usmeritvi, tako na področju izdelkov, procesov, pakiranja kot tudi embalaže. Ta politika nam je v zadnjih letih prinesla nagrado INOVACIJA SIAL 2004, izdelek, ki je bil priznan kot SAVEURS DE L’ANNEE 2006, in častno nagrado SAUCICREOR 2007. Rdeča oznaka dijonskih mesnin. JAMBON PERSILLÉ RDEČA OZNAKA.
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE je podjetje, ustanovljeno leta 1963, s sedežem v Castresu v departmaju Tarn (81). Zahvaljujoč svojemu znanju in izkušnjam, je CHARCUTERIE ANTOINE vedno ohranjala cilj izdelave tradicionalnih mesnin. CHARCUTERIE ANTOINE lahko proizvaja vse vrste mesnin; od klobas do soljenih izdelkov, vključno z izdelki za rezanje, kuhanimi izdelki in celo nekaterimi konzervami.
Francija, Le Rouget
Podjetje MAS, ki se nahaja v Rougetu v Cantal, je specializirano za mesnine, suhomesnate izdelke in tradicionalne konzervirane izdelke iz Centralne masive. Podjetje ponuja izdelke z enostavnimi in avtentičnimi recepti. Na voljo je na primer suhi pršut, zoren do 24 mesecev v njihovem sušilniku v Rougetu, ter ročno mešan svinjski paštet. Hiša MAS je znana po kakovosti in avtentičnosti svojih izdelkov.
Francija, Parlan
Maison Laborie, ustanovljena leta 1932, je specializirana za mesnine iz Auvergne. Izdelki Laborie so ročno izdelani, so avtentični in okusni. Mesnine so francoskega izvora, več izdelkov Laborie pa je nagrajenih. Maison ponuja široko paleto tradicionalnih mesnin, ki vključujejo: suhe šunke iz Auvergne, suhe klobase, suhe salame, prsi, kozarce, konzervirane izdelke, darilne škatle itd.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play