Francija, Laissac
128km
...Ta suha klobasa je ročno izdelana v naši mesnici v Laissacu, v Aveyronu. Sestavljena je iz le 3 sestavin: svinjina, sol iz Guérande in poper Kampot IGP iz Kambodže, v naravni ovitku. Ta sušena mesnina se ohranja 3 mesece pri sobni temperaturi. Idealna za vaše mesne plošče, suha klobasa bo odlično dopolnila coppo, lonzo, klobaso, sušeno govedino in svinjski orehek, da vam ponudi 100% apéritif...
Francija, Malataverne
244km
...Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Blanc Moelleux Degrés 11% vol Accords mets vins Apéritif, foie gras, melon, fromage bleu assez doux, dessert. Nez et Bouche Robe rumene, sijoča. Nez agrumov, hruške in manga. Bouche uravnotežena med sladkostjo in okroglo sadnostjo eksotičnega sadja ter svežino in živahnostjo agrumov in marelic. Moderen in trendovski Bergerac Moelleux, ki je hkrati lahek in sadni.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play