Francija, Maubeuge
...Naša indijska marinada, ki ima svetlo rumeno barvo, je izdelana iz kakovostnih sestavin, izbranih zaradi njihovih okusov: curry, črni poper, gorčica, kurkuma, fino sesekljena zelenjava. Olje, ki ga vsebuje ta indijska marinada, je zelo kakovostno repično olje, ki omogoča, da se začimbe postopoma usedejo na meso, hkrati pa mu nudijo zaščitno plast in sijoč videz. Ta izvirni recept bo zagotovo navdušil brbončice vaših strank s svojim blagim in zelo rahlo začinjenim okusom. Referenca: ART0004...
Francija, Laissac
...3 mesece shranjevanja pri sobni temperaturi pred odprtjem. Mesnine brez nitritov, izdelane v naši delavnici v Laissacu, v Aveyronu. Ročna izdelava po starem receptu z le 3 sestavinami: svinjina ali govedina, sol iz Guérande, poper Kampot IGP iz Kambodže. Deska mesnin, sestavljena iz: - 1 Popina „Marmite“ klobasa (300g) - 2 Popini lonzo (2x70g) - 2 Popini coppa (2x70g) - 2 Popini svinjske nogice (2x70g) - 2 Popini sušeno goveje meso (2x60g) DLC: 90 dni Izvor: Laissac, Aveyron Teža: 840g...
... morski vetrovi iz bližnjega Siamškega zaliva. Plod tega drevesa se pobira v grozdih pri različnih stopnjah zrelosti. Rdeči poper je bil pobran v zrelosti, nato pa naravno posušen in oksidiran ter na koncu ročno sortiran. Pridelava popra je v Kambodži zelo stara. Kampotski poper je omenjen v spisih Zhou Daguan, kitajskega diplomata, ki ga je v 13. stoletju sprejela khmerska imperija. Pridelava, ki jo...
Francija, Olivet
...Referenca 3317960007527 Lesni, svež, pikanten in prijetno aromatičen parfum. Zelene jagode črnega popra so obrane, nato pa so podvržene fermentaciji za nekaj dni in posušene na soncu, pod katerim se nagubajo in potemnijo. Poper tradicionalno poudarja okus vseh slanih jedi. Prednostno uporabite cele zrnca za začinjanje mesnih juh. Da poper ne izgubi svojega okusa in ne da pripravi grenkobe, ga je bolje dodati na koncu kuhanja. Nasveti za uporabo: omake, meso, jajca, nadevi, paštete, zelenjava...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... aperitiv ob mesninah ali pa jo postreči za mizo v kombinaciji z belo meso ali assortimentom sirov. Že vnaprej se nam pocedijo sline! Vsebina: 75cl Tip: Rdeče vino Sorta: 100% Trousseau AOC: Arbois Zorenje: Piti že zdaj in hraniti do leta 2028 Temperatura postrežbe: 16-18°C...
Francija, Guérande
... spominja na poper iz Szechwana, z rahlo cvetlično noto. To je poper z lepo dolžino v ustih. Zmešan s cvetno soljo iz Bele dežele ponuja idealno kombinacijo za vaše meso in ribe, pa tudi za kuhane krompirje in številne druge zelenjavne jedi. SKU:FSF150...
Francija, Castelnaudary
...Svinjina, piščančja jetra 33%, JAJCE, sol, poper. Meso iz Francije. NASVET KUHARJA: Postrezite hladno s kruhom, kislimi kumaricami in malo dobrega vina... To pašteto sem odkril v Soustonsu, v Landes, pri babici Alberte. Takoj sem se vanjo zaljubil! Babica mi je prijazno pustila recept za čudovite prigrizke moje mladosti. Zdaj je vaš čas, da poskusite to sladko grešnost!
Francija, Auxerre
...{"Nez":"majhno črno sadje, beli poper, začimbe\n","Accord metvin":"rdeče meso, divjačina, meso z žara, tapas\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl\n","Label":"Zavarovana geografska označba","Cépage":"sorta: Grenache, Syrah\n","Bouche":"arome majhnega črnega sadja, fine in tesne tanine na mladosti\n","Taux d’alcoolémie":"Vsebnost alkohola...
Francija, Paris
...Cvetni listi koruze, olje grozdnih pečk, roza himalajska sol, črni poper, timijan, rožmarin Alergeni: sledovi glutena Ideja za recept Idealno za paniranje mesa (piščanec, telečje meso, svinjina), rib, sirov in idealno za posipanje solat.
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sol iz Camargue z 3 bio popri. Groba sol iz Camargue z 3 biološkimi popri Sestava: Sol 92%, 3 popri 8% (bio črni poper, bio koriander, bio rožnate jagode) Teža 125g kovinska embalaža Ta mešanica je bila posebej zasnovana za meso in ribe na žaru. Ščepec na vsaki strani za žar bo prinesel izjemen okus. Prava provansalska receptura, Ta groba sol iz Sredozemlja, povezana z bio črnim poprom, bio...
Francija, Sendets
...Izdelek za aperitiv visoke kakovosti, izdelan s pimentom d'Espelette in drugimi začimbami. V okviru visoko kakovostnega aperitiva ponujamo svinjsko terino z črnim česnom. Receptura odraža veliko znanje in subtilno združuje arome črnega česna, pimenta d'Espelette in popra. Naročite preko spleta, dostava v 48h. Sestavine: pusto svinjsko meso*, svinjska jetra, svinjska maščoba*, francoski črni česen*, morska sol, poper*, piment d'Espelette*, provansalske zelišča* * Sestavine 100% iz ekološke pridelave Količina: 90g Shranjevanje: Hraniti v hladilniku po odprtju.
Francija, Auros
...Pašteta iz račjega foie gras 20 % Pašteta za vikend, kozarček 175 g, 20 % račjega foie gras. Izdelano v ESAT-u v Périgordu (ustanovi za pomoč pri reintegraciji invalidnih delavcev). Sestavine: maščoba in pusto meso ter svinjska jetra iz Južnega Zahoda IGP, foie gras 20 %, sol, poper. V istem formatu imamo tudi: Baskovsko pašteto s pimentom d'Espelette, podeželsko pašteto s flocom iz Gaskonije...
... vključimo v naše pripravke. Ponujamo meso race v obliki konfitiranih stegen, želodcev, sušenih filejev z soljo iz Guérande ali foie gras, konfitirane in/ali sušene klobase, polnjene klobase in še mnoge druge jedi za pokušino... Vsako leto smo nagrajeni že 5 let zapored na splošnem kmetijskem tekmovanju v Parizu (zlate in srebrne medalje). Poleg tega smo pozorni na kakovost naših izdelkov, saj...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play