Francija, Auxerre
...":"Globoka zlata barva, dediščina poznih trgatev in let staranja v kleti","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Domače kvasovke – pozne trgatve. Fermentacija in staranje: fermentacija pri nadzorovani temperaturi in staranje 8 mesecev v cisterni. Preostali sladkor 85g/l","Millésime":"2003","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicionalna"}...
Francija, Biguglia
...Zabajon Zuccaru Fige Timut Recept za 4 osebe ● 6 rumenjakov ● 100 g sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ● 8 črnih fig ● 6 žlic korškega muskata V skledo dajte rumenjake, Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ter 4 žlice korškega muskata, nad posodo z vrelo vodo. Mešanico stepajte 5 minut nad vodno kopeljo, dokler se zabajon ne zgosti. Dodajte preostali muskat. Narežite fige na četrtine in jih položite v ramekine. Prelijte z zabajonom. Potresite s Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! Karamelizirajte s kuhalnikom in uživajte!
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... eksotično potovanje po Alsace! Vsebnost: 75cl Tip: Polsuho belo vino Sorta: 100% Gewurztraminer Preostali sladkor: 17g/L AOC: Alsace Zorenje: Uživajte takoj in hranite do leta 2026 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Grozdje se obira ročno po zaporednih izborih. Vinifikacija Alkoholna fermentacija poteka v sodih, zorenje pa traja 18 mesecev v sodih. Preostali sladkor: 210 g/liter Stopnja: 12.5 Degustacija med 10 in 12°C Nos: Rumena Nos: Zapiski kutin Usta: Kandirano sadje, kutine z bogatim zaključkom Potencial staranja: 20 let Ravnotežje: Likersko...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play