Belgija, Wingene
... doline. Sambirano Tsarafandray kakav ima čudovit profil okusa z zmerno kislostjo. Izvor: Madagaskar Regija: Haut Sambirano Sorta: Criollo-Trinitario in Forastero Namigi: Rdeče sadje, citrusi in jasmin SKU: 5430002193250 Kateri polioli: 17,6g ° Energija: 451Kcal, 1887kJ Skupne maščobe: 39,6g Katera nasičena maščoba: 24,4g Ogljikovi hidrati: 28,7g Katera sladkor: 7,6g * Beljakovine: 12,5g Sol: 0g...
Francija, Auxerre
...":"Globoka zlata barva, dediščina poznih trgatev in let staranja v kleti","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Domače kvasovke – pozne trgatve. Fermentacija in staranje: fermentacija pri nadzorovani temperaturi in staranje 8 mesecev v cisterni. Preostali sladkor 85g/l","Millésime":"2003","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicionalna"}...
Španija, La Seca-Valladolid
BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO Podjetje Solar de Muñosancho, ki se ponaša z oznako porekla Rueda, se ukvarja s pridelavo rdečih vin (starana in rezervna) ter belih vin (mlada in fermentirana v sodih). Njihove ugledne blagovne znamke PRIUS, PRIUS DE MORAÑA in SEÑOR DE MORAÑA so jasen dokaz njihove odličnosti, saj vse njihove različice prejemajo najprestižnejša priznanja v panogi.
Francija, Biguglia
...Zabajon Zuccaru Fige Timut Recept za 4 osebe ● 6 rumenjakov ● 100 g sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ● 8 črnih fig ● 6 žlic korškega muskata V skledo dajte rumenjake, Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ter 4 žlice korškega muskata, nad posodo z vrelo vodo. Mešanico stepajte 5 minut nad vodno kopeljo, dokler se zabajon ne zgosti. Dodajte preostali muskat. Narežite fige na četrtine in jih položite v ramekine. Prelijte z zabajonom. Potresite s Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! Karamelizirajte s kuhalnikom in uživajte!
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... eksotično potovanje po Alsace! Vsebnost: 75cl Tip: Polsuho belo vino Sorta: 100% Gewurztraminer Preostali sladkor: 17g/L AOC: Alsace Zorenje: Uživajte takoj in hranite do leta 2026 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Grozdje se obira ročno po zaporednih izborih. Vinifikacija Alkoholna fermentacija poteka v sodih, zorenje pa traja 18 mesecev v sodih. Preostali sladkor: 210 g/liter Stopnja: 12.5 Degustacija med 10 in 12°C Nos: Rumena Nos: Zapiski kutin Usta: Kandirano sadje, kutine z bogatim zaključkom Potencial staranja: 20 let Ravnotežje: Likersko...
Italija, San Pietro Di Feletto
...Penina z drobnimi in vztrajnimi mehurčki, v kateri izstopajo cvetlične in sadne note, spremljane s prijetno kislostjo. Preostali sladkor v višini 6 g/l poudarja svežino in mineralnost tega Prosecca Superiore, pridobljenega iz čistih grozdov glera, izbranih iz naših najmlajših vinogradov v San Pietru di Feletto.
...stabilizator E331/450 Alergeni: Gluten vsebuječa žita, mleko/mlečni izdelki, gorčica/gorčični izdelki, soja/sojini izdelki Dodatki: konzervirano, z antioksidanti, z ojačevalci okusa, s fosfati Povprečne hranilne vrednosti na:: 100 g Energijska vrednost: 1,28 kJ / 305,00 kcal Maščobe: 28,00 g od tega nasičene maščobne kisline: 0,00 g Ogljikovi hidrati: 1,00 g od tega sladkor: 0,00 g Beljakovine: 11,00 g Sol: 0,00 g Neto teža: 1 kg Bruto teža: 1 kg Globina/Širina/Višina: 0/0/0 mm Preostali rok trajanja (dni): 119...
... vina, preden sklenemo različne pogodbe o sodelovanju z lokalnimi italijanskimi vinarji. Vsa naša izvrstna italijanska vina so pravilno poslana domov na Dansko. Sodelujemo s profesionalnimi transportnimi podjetji, da zagotovimo, da vino med prevozom ne zmrzne in ne ohladi. Če vino postane hladno, se lahko preostali sladkor usede. Naši partnerji imajo hladilne tovornjake, ki vzdržujejo konstantno temperaturo in tako ohranjajo dobro kakovost vin.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play