Francija, Outreau
...IQF (Posamezno Hitro Zamrznjeno) je metoda zamrzovanja, ki omogoča posamezno zamrzovanje živil, kar zagotavlja, da ohranijo svojo kakovost in svežino. Ta tehnika se pogosto uporablja za sadje, zelenjavo in morske sadeže ter nudi udobje in podaljšano trajnost.
Francija, Saint Angeau-Val De Bonnieure
... mehaniki, se tekuči dušik uporablja za hladno prileganje (fretiranje) ali za izvajanje termičnih udarcev. (Industrijsko vzdrževanje) V centrih za krioterapijo, za dobro počutje in okrevanje. Nazadnje v gostinstvu za molekularno kuhanje, zamrzovanje živil.
Francija, Verberie
...Sacheti sous vide, namenjeni stiku z živili za vakuumske stroje. Popolnoma vodoodporni in neprepustni za vodo, kisik in mikroorganizme. Vrečke so primerne za vakuumsko shranjevanje vseh živil, mesnic, catering, ribarnic, mesarjev in gostinstva itd... Prozorni vakuumski sacheti iz PA/PE, zvarjeni z obeh strani in na dnu. Omogočajo shranjevanje v hladilniku in zamrzovanje, kar podaljšuje rok...
Francija, Saint Pal De Mons
...Vrečke za shranjevanje živil (ščitijo pred zrakom, vlago) ali industrijskih delov (prihranek prostora) Pakiranje pod vakuumom z vakuumsko napravo (ni priložena) Široki varjeni šivi na 3 straneh Primerno za stik z živili Primerno za zamrzovanje Material 9 plasti PA/PE Barva brezbarvna Debelina 90 mikronov Dimenzije Pakiranje po 1000 vrečk 140x350 mm 150x200 mm 150x280 mm 160x260 mm...
...izdelava, montaža klavnic, verige za zamrzovanje. Dobavitelj in monter opreme ter materiala za kuhinje za skupnosti, prav tako prodajamo vso opremo in pultne za kuhinje, restavracije, lokalne skupnosti, trgovine, pekarne, klavnice in vse poklice v gostinstvu. Monter profesionalnih kuhinj, hladilne opreme in vseh sistemov klimatizacije, želimo se razvijati v Afriki za klimatizacijo hotelov in restavracij ter proizvodnjo ledu v palicah.
Francija, Queven Cedex
... agroživilski industriji: ponujamo raznolike in izvirne izdelke, ki dobro ustrezajo okusu potrošnikov in potrebam strokovnjakov. Obvladujemo oskrbo, rezanje, kuhanje in zamrzovanje. Naša izkušnja v več panogah (meso, ribe, siri) nam omogoča, da ostanemo pozorni na trende in našim partnerjem ponujamo inovativne rešitve.
Francija, Savigné L'evêque
... organoleptičnih lastnosti živil, prenašajo visoke temperature kuhanja brez tveganja migracije. Ne glede na to, ali gre za tradicionalno ali zatesnjeno različico, prenesejo zamrzovanje in prehajajo iz pečice na mizo. Zatesnjena različica omogoča kuhanje v zaprti embalaži, pasteurizacijo po zaprtju in zapiranje na vroče. Izdelek je valoriziran, tveganje kontaminacije je zmanjšano, dobički produktivnosti so pomembni, rok trajanja se podaljša.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play