Francija, Objat
...Sestavine: Čokolada mlečna 38% izven EU (sladkor iz trsa, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa), 9,75% oreščkov, 5,5% fig. Prehranske vrednosti na 100g: Energija 2401Kj, 577Kcal, maščobe 41g, od tega nasičene maščobne kisline 21g, ogljikovi hidrati 45g, od tega sladkor 43g, beljakovine 7g, sol 0g.
Združeno kraljestvo, Melton Mowbray
... ob zalivu medu (Bahía de Miel) in je obkrožena s široko gorsko verigo (vključno s Sierra del Purial), kar povzroča, da je precej izolirana. Danes Baracoa ni le regija za gojenje kakava, temveč je tudi glavno območje za proizvodnjo čokolade na Kubi.
Španija, Alicante
...Jutene vreče po 65 kg 3. NALOŽITEV: 1 x 20' ali 1 x 40' suhi - FCL kontejner (12 in 24 MT izdelka naloženih ustrezno) 4. NA VOLJO KOLIČINA: 2.000 - 3.000 MT med glavno sezono pridelave in 500 – 1.000 MT med manjšo vmesno sezono v serijah po 100 MT vsakič 5. MINIMALNI NAROČILNI LOT: 50 MT 7. POGOJI DOSTAVE: V skladu s pogoji, dogovorjenimi s stranko v podpisani pogodbi 8. POGOJI DOSTAVE: FOB – Abidjan (Ivorjska obala) ali C&F - ASWP 9. CENA: Na podlagi neposrednih cen 10. DOKUMENTI O POŠILJANJU ZA IZVOZ: V skladu z mednarodnimi zahtevami 11.