Italija, Riesi
...Mandlji so sestavina, ki se pogosto uporablja v različnih tradicionalnih kuhinjah na območju Sredozemlja, zlasti v sicilijanski, sardinijski in apulijski kuhinji, tako v sladkih kot slanih jedeh. Ročno jih nabiramo s pomočjo palic (fleksibilni palici dolgi od 3 do 5 metrov) v obdobju avgusta in septembra, uporabljajo pa se tako v kuhinji (pesto alla trapanese) kot v slaščičarstvu (konfeti...
... organske snovi napadajo mikroorganizmi, ki obstajajo v naravnem okolju, ter tudi kompleksen prebavni sistem deževnika. Njegove prednosti so številne: • Prinaša hranila v tla in rastline, kar povečuje rodnost od 8 do 10-krat več kot običajen gnoj. • Vsebuje glive in bakterije, en gram humusa iz deževnikov vsebuje več kot 2 bilijona živih mikroorganizmov, kar povečuje biološko sposobnost tal ter njihovo proizvodno sposobnost. • Povečuje poroznost in zračnost tal, kar spodbuja razvoj korenin rastlin in povečuje sposobnost zadrževanja vode. Temna barva tal...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play