Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI je organizirano obrtniško podjetje iz Piemonta, specializirano od leta 1997 za dnevno proizvodnjo sveže testenine, raviolov, lazanj in visokokakovostnih gurmanskih jedi, pripravljenih za profesionalce v prehrambeni industriji (HORECA) ter za maloprodajo, tako neodvisno kot organizirano. Vsak naš izdelek je rezultat stalne pozornosti do raziskovanja in izbire surovin, in na koncu vsi...
Italija, Bassano Del Grappa
Italijanska živilska podjetja, vodilno na področju proizvodnje in distribucije suhe testenine iz jajc (lasagne, cannelloni in tagliatelle) ter drugih posebnih oblik. Ustanovljeno leta 1960, je podjetje Pastificio skozi leta raslo in postalo pomembna referenca za italijanski in mednarodni trg. Natančna izbira dobaviteljev in surovin, nadzor procesov in izdelkov ter sodobne strukture z najsodobnejši...
Italija, Carmagnola
Podjetje Pasta Berruto spa se nahaja na naslovu via Sommariva, 139 v Carmagnoli (TO) in deluje v sektorju testenin z veliko strastjo že od leta 1881. Družina Berruto se ponaša s stoletno izkušnjo na trgu žit in testenin. Na italijanskem trgu podjetje deluje z lastnimi blagovnimi znamkami in blagovnimi znamkami strank, sodeluje z najpomembnejšimi nacionalnimi verigami. Pasta Berruto spa je že...
Italija, Altamura
Na območju Altamura, na meji Apulije in Lucanije, v zelenju Murgije, poteka proizvodnja PASTA JESCE, ki je povsem obrtniška. Pozornost in skrb pri izbiri surovin, ki so vse certificirane s strani mednarodnih organov, zagotavljajo okus in kakovost naše testenine. Uporabljamo postopke dolgega sušenja, ki trajajo od 12 do 18 ur, pri nizkih temperaturah, ki se gibljejo od 40 do 55 stopinj Celzija, s...
Italija, Caraglio
{ "target_language": "Leta se je leta 1947 zgodba nonice Fiorine in nonota Giuseppeja z ročno izdelavo svežih testenin, šele leta 1962 pa je začel delovati prvi obrat za proizvodnjo raviolov in tortelinov. Od takrat se tehnološki razvoj ni ustavil, vendar naša filozofija ostaja nespremenjena: posvetiti se delu z predanostjo in strastjo naših starih staršev, pri čemer uporabljamo izključno naravne ...
Italija, Bari
... ohranjanje ne le organoleptičnih lastnosti, temveč tudi hranilnih vrednosti. Pasta Vera, ki spoštuje okolje, v celotnem proizvodnem ciklu uporablja za svoje embalaže le živilski papir, ki izhaja iz recikliranega papirja in je prav tako reciklabilen.
Italija, Albano Sant'alessandro
Industrie Pagoda Srl že več kot 35 let izkorišča svoje izkušnje in strokovnost za zagotavljanje širokega spektra profesionalnih triholoških in kozmetičnih izdelkov za private labels. Prah za beljenje, krema za oksidacijo in pasta za beljenje so jedro poslovanja podjetja, sledijo šamponi, maske, balzami in številni končni izdelki. Sledi estetski sektor s kremami, blatom, masažnimi olji, talki in...
Italija, S. Giovanni La Punta
... IZDELKI NE MANJKA TRADICIONALNA PASTA REALE (marmeladne figice), KLASIČNE PASTE Z ALMONDOM (z več kot 10 okusi), PASTE Z PISTACIJO, SLAVNI BUCCELLATI IZ FIKOV, poleg TIPIČNIH SICILSKIH PIŠKOTOV V NEKATERIH OBDOBJIH LETA (chiacchiere za pust, golobi in jagnjeta iz paste reale za veliko noč, piškoti za dan mrtvih in panettoni za božič). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TUDI PODJETJE, KI DISTRIBUIRA DRUGE...
Italija, Fisciano
...Strast do ustvarjanja dobrih stvari po tradiciji KDO SMO V letu 2019 je družina Pallante, že aktivna na področju suhe testenine, sklenila investirati in obnoviti zgodovinsko tovarno v Fiscianu, ki jo preoblikuje v Industrie Alimentari Pallante, ter obnovila obrate za zagotavljanje najboljše kakovosti svojih izdelkov. PROIZVODNE LINIE Rojena je linija Fresca & Buona testenin Pasta Reggia z misijo...
Italija, Collecchio
Pasta Ravelli je nov način, kako ceniti svežo testenino, saj izbiramo le najboljše sestavine, obdelane v skladu s kulinarično tradicijo Parme, in jih takoj zamrznemo, da na mizo prinesemo, nespremenjeno, vse užitke prvih jedi: brez konzervansov, najvišja kakovost, dobri kot pravkar pripravljeni. Pravzaprav. Veliko več.
... Bufala ter posebej mlekarniškim obratom za proizvodnjo vseh vrst "pasta filata"... sirov, kot so mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata itd. Prav tako smo specializirani za proizvodnjo in nadgradnjo mini mlekarniških linij z različnimi proizvodnimi kapacitetami. -Vse naše MINI mlekarne so "prilagojene" specifičnim zahtevam strank.
Italija, Benevento
... lansirali linijo tarallijev, ki so že priljubljeni in iskani med vsemi gurmani. Danes se ime krepi. Obnovljena je grafična podoba logotipa, ki se povezuje s pohvalno pobudo partnerstva s Fundacijo Umberto Veronesi, vključitev v paleto izdelkov pod blagovno znamko Rosiello®, z linijo Pasta Rosiello® Formati Speciali in na koncu vključitev iskanih svežih polnozrnatih testenin v široko paleto testenin iz hladilnika. Podjetniške odločitve so bile sprejete za prevlado na policah italijanskega in tujega trga.
Italija, Montecorvino Rovella
...) dove il triticum durum ancora rappresenta un prodotto speciale ricco di vitamine, proteine e saliminerali dalla cui lavorazione vengono realizzati molteplici formati, tutti trafilati in bronzo. L’essiccazione, quasi naturale, avviene a 30/40°C per un periodo che va dalle 8 alle 24 ore in modo che la pasta conservi tutto il suo sapore. I metodi, quindi, sono tutti artigianali ma non è escluso neppure...
Italija, Monchiero
Kmetija Martini Silvia (Noccioleria Martini) ima sede v Pimonte, v Monchieru v Langhe. Glavni izdelek so lešniki, certificirani Piemonte IGP. Podjetje se ukvarja s neposredno predelavo lešnikov. Izdelki, pridobljeni iz predelave, so: praženi lešniki, polizdelki za slaščičarne in sladoledarne (moka iz lešnikov, drobljeni lešniki, pasta iz lešnikov) Namazi, ki vsebujejo 55 % lešnikov in le še 3...
... ZAGOTAVLJAJO KAKOVOST ABSOLUTNE ODLIČNOSTI. MED KONČNIMI IZDELKI NE MANJKA TRADICIONALNA PASTA REALE (marmeladne figice), KLASIČNE PASTE Z BADEMI (z več kot 10 okusi), PASTE Z PISTACIJI, SLAVNI BUCCELLATI IZ FIKOV, poleg tipične SICILSKE PEKARNE V NEKATERIH OBDOBJIH LETA (chiacchiere za pust, golobi in jagnjeta iz paste reale za veliko noč, piškoti za dan mrtvih in panettoni za božič). BARBAGALLO...
Italija, S. Giovanni La Punta
... IZDELKI NE MANJKA TRADICIONALNA PASTA REALE (marcipančki), KLASIČNE PASTE Z ALMONDAMI (z več kot 10 okusi), PASTE S PISTACIJO, SLAVNI BUCCELLATI IZ FIKOV, poleg tipične sicilijanske pekovske izdelke v nekaterih obdobjih leta (chiacchiere za pust, golobice in jagnjeta iz paste reale za veliko noč, piškoti za dan mrtvih in panettoni za božič). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TUDI PODJETJE, KI DISTRIBUIRA...
Italija, altamura
Linija Unibrands, skupaj s svojimi blagovnimi znamkami, Novoforno in Pasta e Gusto, je zakoreninjena v prehranski tradiciji naše dežele, iz katere črpamo polne roke, da bi ponudili celotno linijo tipičnih izdelkov zdrave mediteranske prehrane. V naših testih je nepogrešljiva fino mleta semolina iz trde pšenice, ki je danes tako iskana, da je postala naš znak kakovosti. Naši izdelki nastajajo...
Italija, Anzio
...MAISON DEL CELIACO è un brand di un'azienda autorizzata dal Ministero della Salute per la produzione di alimenti SENZA GLUTINE di Pasticceria Gastronomia e Pasta. Le nostro filiere produttive vanno dal SURGELATO al FRESCO al SECCO. I prodotti sono di carattere artigianale senza conservanti per cui non hanno eguali in termini di gusto e valori nutrizionali. MAISON DEL CELIACO è il ns. marchio...
... di alta qualità, motivo per il quale, per la nostra pasta fresca, scegliamo solo semola di grano duro e salumi, ricotta, carni, verdure e altre materie prime direttamente dai produttori. Quello che noi vogliamo offrire ai nostri clienti è l' eccellenza dei nostri prodotti. Punto... e Pasta!
Italija, Carbognano
... in 100% lešnikova pasta. Naš izdelek je namenjen predvsem živilski industriji, slaščičarstvu in majhnim obrtniškim podjetjem za svežo porabo. Lahko ponudimo izdelek, ki je prilagojen zahtevam naših strank. Naša moč izvira iz naše zgodovine, iz izkušenj, nabranih v šestih desetletjih. Izkušnje, ki segajo od pridelave do predelave dragulja naših dežel, lešnika.
La nostra Pasticceria artigianale produce dolci classici tradizionali Siciliani come i cannoli alla ricotta e la cassata siciliana, dolci alla ricotta fresca, alla crema, cioccolato, dolci di pistacchio, dolci di pasta di mandorla, ed ancora Panettoni e Colombe Pasquali Artigianali. Una produzione limitata di dolci tipici Siciliani, alla portata di una pasticceria siciliana a gestione familiare...
Italija, Gragnano
Italija, Buonvicino
Italija, Santa Maria La Carità
Obdelava suhe testenine: uporabljena metoda obdelave je nežna in obsega 4 različne faze: Faza gnetenja: uporabljamo izključno 100% italijanske trde pšenične moke z visokim vsebnostjo beljakovin. Vsaka oblika testenin zahteva ustrezno mešanico moke in vode. Hladno gnetenje (ne več kot 35°C) preprečuje "termalno denaturacijo" glutena, dragocene snovi, ki jo vsebuje pšenica. Faza stiskanja in oblikov...
Kot Kmetijska Zadruga se ukvarjamo s pridelavo lešnika Piemonte IGP na naših poljih. Izdelek, ki ga pridobimo, se nato skladišči v skladišču in po potrebi predela v našem laboratoriju, pri čemer pridobimo vse možne derivate. Izdelki, ki jih pridobimo, so: oluščeni lešniki, praženi lešniki, pasta iz lešnikov in namazi 55% lešnika. Naši izdelki so na voljo za nakup neposredno v prodajalni ob podjetju ali pa preko spleta. Nudimo tudi svetovalne storitve o pridelavi, delo za tretje osebe in skladiščenje.
Pasta Riscossa od leta 1902. Testenine iz semoline trdega pšenice, domače in tuje visoke kakovosti z najmanj 12,5% beljakovin. Pastificio Riscossa pokriva več kot deset področij ponudbe: Suhe testenine iz semoline, Posebne regionalne testenine, Polsveže in obrtne testenine, Testenine z jajci, Gourmet testenine prešane z bronom, Rdeča linija, Omake, Olje in kis, Piškoti, Moke in semolina, Riž, Krompirjevi njoki. 120 oblik. 250 distributerjev v 80 državah.
Italija, Bagnatica
...Naši obrati so namenjeni podjetjem, ki uporabljajo predvsem mehanske in hladne ekstrakcije, pri čemer izključujemo ekstrakcijo s topili ali kemičnimi reagenti. Najpomembnejša novost je, da se drobljenje izvaja s hladnim stiskanjem in ne z mletjem s kladivi, pri čemer se na začetku procesa stiskanja loči pasta obdelovanca od samega koščica, ki se nato zmleti in izpusti ločeno v obliki peletov.
Italija, Cortemilia
La Fratelli Caffa s.a.s. je bila ustanovljena leta 1856 v Piemontu, v Cortemiliji, v srcu Langhe. Že šest generacij z ljubeznijo obdelujemo lešnike iz našega območja, da našim strankam ponudimo izdelek izjemne kakovosti. Lahko ponudimo oluščene lešnike različnih kalibrov, pražene lešnike, polizdelke iz lešnikov, kot so lešnikova pasta z različnimi stopnjami praženja, lešnikova pesto, lešnikova drobtina, lešnikova moka, lešnikovo olje in pekovske izdelke iz piemontskih lešnikov.
Italija, Castellammare Del Golfo
... tecniche di una volta, quindi impasto lento, trafile di bronzo, stesura a mano su telai ed essiccazione a bassa temperatura (massimo 45° per essiccazioni fino a 36 ore), fedele alla tradizione pastaia, in un ambiente idoneo e rispettoso di tutte le normative. I grani che scegliamo per la nostra pasta sono coltivati e lavorati prevalentemente in Sicilia. Da quando siamo nati abbiamo fatto perno sulla...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play