Italija, Cicciano
...Ročno izdelani fileti Ricciola v sončničnem olju pod našo lastno blagovno znamko, z možnostjo pogodbenega predelovanja.
Italija, Paterno'
...Naši jajčevci, ki so tipično sicilijanski, so obdelani ročno, narezani na rezine, začinjeni z dišečim lokalnim origano, česnom, ščepcem čilija in shranjeni izključno v ekstra deviškem oljčnem olju.
Italija, Messina
...Konzerve v olju, pripravljene strogo ročno. SUHE PARADIŽNIKI V OLJU: sušeni paradižniki, ki so se sušili dni v pekačih pod našim čudovitim soncem. Odlični kot predjed ali kot omaka za testenine. Sušeni paradižniki, ki so se sušili dni v pekačih pod našim čudovitim soncem. Odlični kot predjed ali kot omaka za testenine. CELE ČEŠNJEVE PARADIŽNIKI V OLJU: pri nas na Siciliji je češnjev paradižnik...
Italija, Novoli
...Gre za polže vrste Helix Aperta z njihovim značilnim belim pokrovčkom. To je zelo iskan polž, ki velja za okusno hrano po vsej Apuliji in je predmet številnih tradicionalnih jedi. Ena izmed najpogostejših različic je naslednja: polže operemo, odstranimo pokrovček in jih namočimo v vodi. V ponvi na oljčnem olju pražimo obilno narezano čebulo; nato dodamo sol, poper, dobro odcejene polže in nekaj...
Italija, Fratta Todina
...Sončno sušene italijanske paradižnike s šalotko in kaprami. Dolg proizvodni proces poudari okuse, kar ga naredi edinstven izdelek. V ekstra deviškem oljčnem olju.
Italija, Palagonia
...Sestavine: Gojeni gobe 65%. (Agaricus Bisporus) olje sončničnih semen 35%, kislo vino, sol, naravne arome v spremenljivih razmerjih (meta, česen, mleti rdeči poper, rdeči poper v kosmičih, paprika). Citronska kislina, L-askorbinska kislina. embalaže: 212g/620g/1kg/3kg...
...Ime izhaja iz Capone, ki je bil takrat pogosto prisoten v sicilijanskih kuhinjah zaradi svoje obilice. Capone so postregli skupaj s paradižnikom in jajčevcem. Na začetku prejšnjega stoletja je jed postala del ljudske kulinarične tradicije, capone pa je bil nadomeščen z drugimi zelenjavami. Zelenjava, skrbno izbrana, se ocvrti ločeno, nato pa se skuha s posebno paradižnikovo omako. Sestavine: Ocvrti jajčevec na kocke 37%, paradižnikova omaka, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, čebula, zelena, olive, kapre, sladkor, naravne arome, kis.
Italija, S.spirito Di Bari
PugliaEat, se je rodil iz potrebe po ustvarjanju "zavezništva med manjšimi" za povezovanje. "Izvor" in "tipičnost" sta aduta naših proizvodov in ju je treba obravnavati kot vrednostna orodja, ki jih lahko ponosno uporabljamo v teh kriznih časih. Majhna velikost vseh nas, če je vključena v globalni trg, je lahko v tem trenutku blagoslov, saj nam omogoča, da naše proizvode zaključimo vedno pred po...
Agripantel "Smo lokalno podjetje, ki se osredotoča na gastronomske posebnosti našega območja. Ustvarili smo 200 receptov z osnovnimi sestavinami, deloma iz solidarnostnih pobud za pomoč socialno ogroženim osebam v našem okolju. Trenutno je del proizvodnje predelanih paradižnikov kratke dobavne verige in izvira iz polj, ki jih obdeluje socialna zadruga Rossa Sera". Tako Pino La Rosa, komercialni di...
Italija, Sassello
...hrustljavi polnjeni čili poperki (s tunino kremo) v ekstra deviškem oljčnem olju, hrustljavi čili poperki v oljčnem olju s sardelami, kaprami in olivami, razporejeni sušeni paradižniki v oljčnem olju, grenko-sladke čebulice, pečene majhne čebulice v oljčnem olju, majhne čebulice z balzamičnim kisom Modena I.G.P., hrustljivi sardinski artičoki v oljčnem olju, pečene jajčevce v oljčnem olju, poperki s tartufi, mešanica hors d’oeuvre v oljčnem olju, kremni sir stopljen s tartufi, oljčni paté s Tartufi, tartufna krema,...
Italija, Salerno
...Zamrznjeni hobotnici in kraki gigasa, kuhani v vodi in aromatizirani. Pakirani v mešanem olju, 20% ekstra deviškega oljčnega olja, 80% sončničnega olja z svežimi aromami. Pakirani v vakuumski posodi. Hobotnica, kraki gigasa, 80% sončničnega olja, 20% ekstra deviškega oljčnega olja, kis, sol, naravne arome, antioksidant, ojačevalec, aroma. Podjetje deluje v skladu z nacionalno in evropsko...
Italija, Moio Della Civitella
... zdrave in okusne zajtrke. •Izdelki v olju: Pripravljamo jajčevce, suhe paradižnike in artičoke v olju po starih receptih iz Cilenta. Naši izdelki so konzervirani v ekstra deviškem oljčnem olju, kar zagotavlja intenziven in avtentičen okus. Zakaj izbrati Minnelea? •Sveži in naravni sestavine ter tradicionalne metode predelave •Trajnostne kmetijske prakse in ekološki paketi •Mediteranska tradicija Za več informacij o naših izdelkih ali za oddajo naročila vas vabimo, da obiščete našo spletno stran ali nam neposredno pošljete sporočilo.
Italija, Caltagirone
... "konzerve v olju" je proizvajalec in distributer od leta 1994, s strastjo in predanostjo smo ohranili tradicijo priprave konzerv artičok v olju. Steklenice artičok v olju Steklenice artičok v olju so primerne za družinsko uporabo in lahko pripravite katerokoli jed, ki zahteva uporabo te konzervirane hrane. Mnogi jih uporabljajo za pripravo predjedi, vendar je to omejujoče, saj lahko uporabite samo artičoke brez olja in pripravite glavno jed, na primer z uporabo bimbyja, kuhinjskega robota, ki pomaga hitro kuhati, in obstajajo recepti za artičoke.
...PODJETJE, KI PROIZVODI ZELENJAVNE KONZERVE V OLJU IN KISU, SMO PROIZVAJALCI ŽE VEČ KOT DVAJSET LET IN DELAMO TIPIČNE IZDELKE NAŠE LEPE DEŽELE "APULIJA". PRISOTNI SMO NA ITALIJANSKEM IN TUJEM TRGU Z BLAGOVNO ZNAMKO "GUSTI ANTICHI". KAKOVOST NAŠIH IZDELKOV NAS OMEJUJE. NAŠ KATALOG JE NA VOLJO NA SPLETNI STRANI www.gustiantichi.com...
Italija, Pergine Valsugana
Zelenjava konzervirana v olju...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play