Italija, Fidenza
...Salume DOP na osnovi svinjine, ekskluzivno iz območja Piacenza. Meso, pridobljeno iz svinjske vratu, je ročno natlačeno v naravno črevo in zrelo vsaj 90 dni, ima sladek in prijeten okus ter je glavna sestavina predjedi in aperitivov.
Italija, Martina Franca
...Salsiccia Martinese je tipična salama iz tradicije Apulije, izdelana iz visokokakovostnega mesa in začinjena z lokalnimi začimbami. Ta salama se odlikuje po okusnem in aromatičnem okusu, kar jo naredi popolno za uživanje samostojno ali kot del narezka. Salsiccia Martinese je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njena edinstvena aroma in ročna obdelava jo uvrščata med vrhunske izdelke apulijske gastronomije.
Italija, Casoria
...Trgovina na debelo in drobno z mesom in mesninami iz kampanskega bivola. Med izdelki: T-bone steak 500 g, florentinski rez, rezine, entrecôte, file, klobase, mleta meso, hamburgerji, roast beef v mreži, zvitek v mreži, bresaola.
...Idealna za shranjevanje in pakiranje živil, kot so meso, ribe, mesnine in siri, izdelana iz čistih celuloznih vlaken, brez optičnih belil, obdelana za dosego lastnosti vlažnosti in odpornosti, ki jo naredijo primerno za pakiranje vlažnih živil, popolna primernost za stik z živili. MATERIAL: VEGETALNI PAPIR...
...To počnemo z vso skrbnostjo, ki jo zasluži ena izmed mesnin, ki je najbolj prisotna na mizah naših družin. Le sveže stegna, težka več kot 15 kg, od težkih italijanskih prašičev, soljena in dišeča z mešanico aromatičnih zelišč. Previdno razkosano, da ne poškodujemo mišičnih vlaken, je šunka počasi kuhana v parnem pečici pri temperaturi približno 68°. To je naš preprost recept: kakovostno meso in skrbna obdelava. Le tako bo kuhana šunka mehka in privlačna, sladka, nikoli kisla.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Teža: 0,3 kg Sestavine Svinjska meso, Sol, Dextroza, Naravne arome, Začimbe, Antioksidanti, E301, Konzervansi, E250 Nutritionalne in energijske vrednosti na 100 g izdelka Energijska vrednost 235 kcal 983 kJ Maščobe 12,1 g od tega nasičene maščobe 3,9 g Ogljikovi hidrati 1,8 g od tega sladkorji 1,3 g Beljakovine 28 g prehranske vlaknine 0,02 g sol 4,4...
...Toskanska suha mesnina, nenavadno okrogle oblike in živahne rdeče barve, se odlikuje z res edinstvenim postopkom zorenja in okoljnimi dejavniki, ki prispevajo k temu, da meso dobi neponovljiv blag, slan in dišeč okus.
...Z uživanjem tega mesa rečete ne holesterolu in da dvakratnemu vsebniku železa v primerjavi z drugimi mesnimi izdelki. Anemija, hujšanje, športna vadba ali preprosta želja po novih in domačih okusih, razlogov za izbiro tega mesa je veliko in vsi so v korist zdravju. Meso osla je sicilijanski izdelek. Meso osla (80 %), meso svinjine (20 %), dekstroza, saharoza, črni poper, antioksidant: E300, konzervansi: E252, E250, naravne arome. Vsi naši mesni izdelki so napolnjeni v naravne črevesne ovitke. Shranjujte pri + 4 ºC...
Italija, Mesoraca
... prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 45 dni. Priporočena kot predjed in kot sestavina za glavne jedi (npr. Pečena testenina) Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 300/350 g SESTAVINE: Svinjska meso, Sol, Naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252 Teža: 0.350 kg...
Italija, Gessate - Milano
... predanostjo kakovosti in edinstvenosti se že vrsto let trudimo, da bi predstavili najboljše meso in najboljše blagovne znamke, ki jih ponuja španski trg, ter ustvarili pomembne sinergije z mnogimi največjimi distributerji v Italiji. "Projekt deljene odličnosti..." Vizija Origini je ponuditi svojim poslovnim partnerjem projekt "WIN WIN", kjer se ustvari ugodna situacija za vse vpletene strani...
...Najboljši italijanski sušeni pršut. Le italijansko svinjsko meso...
Italija, Altamura Di Bari
...Tipična salama iz Puglie "Soppressata" sušeno meso.
Ujemajoči se izdelki
Soppressata
Soppressata
Drugi izdelki
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
... je pripravljena, da vas razveseli s svojim intenzivnim in pikantnim okusom. Odlična je za uživanje v čisti obliki, namazana na kruh ali pico, idealna za pripravo okusnih kruhkov in brusket ter za obogatitev vaših omak z edinstvenim in prepoznavnim okusom. Če ste ljubitelji pikantnega in izrazitih okusov, tega izdelka ne boste mogli več pogrešati, saj bo na vašo mizo prinesel okuse in vse toplino Kalabrije. Sestavine: svinjska maščoba, svinjsko meso, kalabrijski čili, sol in oljčno olje. Sestavine: svinjska maščoba, svinjsko meso, čili, oljčno olje, sol, začimbe, naravne arome. Pakiranje 290 g.
Italija, Ferrere
Agrisalumeria Luiset je kmetija s kratko verigo, specializirana za rejo prašičev in ustrezno mesarstvo s predelavo v brezglutenske mesnine in salame, tipične za Piemont. V Ferrere (AT), v Monferratu Astigiano, gojimo prašiče na prostem, iz katerih pridobivamo sveže svinjsko meso, kot so rebra, kapocollo, zrezki in tipični piemontski salami, kot so salame della rosa, salame al tartufo, salame al...
Italija, Rivoli
... tod nenehna iskanja popolne kombinacije med tradicijo in modernostjo. Naša ideja o gostinstvu ne zapušča gostoljubnosti, pomena storitve in "kuhinje, ki zna zadovoljiti", hkrati pa sprejema nove koncepte, povezane z bolj trajnostnim gostinstvom z vidika okolja in družbe. Sira, mesnine in meso iz Piemonta prepotujejo le nekaj kilometrov, da obogatijo naš meni. Gobe, artičoke in šparglji postanejo sezonski pravi protagonisti naše kuhinje in picerije.
Italija, Viterbo
... tradicionalnim, nikoli očitnim okusom. Velik spodbudni dejavnik nam daje naše območje, da proizvajamo mesnine, ki so sinergično povezane z visokokakovostnimi izdelki, kot so salama z medom iz Tuscie, kuhani salama z aleaticom, sorto grozdja iz tega območja, in Salame Violone, prav tako iz lokalnega okolja. Uporabljamo najboljše surovine in najboljše pomožne materiale, ki nam omogočajo dosego zelo visokega kakovostnega standarda.
Italija, Airola
... odličnost, ponuja najboljše italijanske mesnine preko Verige in Selekcije Cillo, poleg tega pa tudi mednarodno izbiro visoke kakovosti. Tradicionalne klobase in narezki so izdelani s strastjo in vrhunskimi sestavinami, kot je nagrajeni Marchigianotto. Te gastronomske odličnosti združujejo švicarsko tradicijo Sabatina z italijansko kuhinjo in kakovostjo izbranih sestavin. nagrade Italian top food 2022/23/24 klobase / nagrada poper in sol kot najbolje kuhan in kuhan v Italiji.
Italija, Langhirano
...Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek...
Salumificio Bovo, ustanovljen leta 1987, pod vodstvom Bortolazzija Massima, se nahaja v Veroni in ponuja ročno izdelane izdelke, kot so soppressa, salami, mesnine, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, sveže meso in zreli izdelki. Salumificio Bovo je izbira vseh, ki želijo svojim strankam ponuditi vrhunsko kakovost in okus, saj se podjetje postavlja kot privilegiran partner strank, ki jim...
Italija, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC vam ponuja široko izbiro etničnih živil iz različnih delov sveta: - Zelenjavne konzervirane hrane - Omaka Harissa - Konzervirane ribe: tuna, sardine, skuša, inčuni - Dimljena riba - Olivno olje - Začimbe - Marmelade - Olivno in rastlinsko olje - Sadni sokovi - HALAL mesnine - Sir - Testenine, riž in kuskus - Suho sadje - Datlji - Tradicionalne sladkarije - Orientalska peciva - Brik listi...
Italija, Cremona
... receptih preteklosti. Dolgo zorenje dan za dnem na "pravi razdalji", da podari neponovljiv vonj in okus s soljenjem in ročnim vezanjem. Dnevni nadzor kakovosti, manična pozornost do skrbi za odličnost, izključno izbiro plemenitih mesnin visoke kakovosti izbrane italijanske. Vrednostni sestavini, ki jih vsak dan dodajamo našim mesninam. Neumorno. V Antica Valle so salami in mesnine odličnosti, ki...
Italija, Thiene
Risco je specializirano za dobavo strojev in sistemov za živilsko industrijo, zlasti za predelavo mesa. Proizvodnja Risco vključuje široko paleto vakuumskih polnilcev za klobase in mesnine, polnilce s popolnim vakuumom za pršut, zrele izdelke in mortadelo, pripravljalne linije, kot so mlinci za meso in mešalniki, sisteme za mlete meso v posodah, sisteme za oblikovanje burgerjev in mesnih kroglic...
Maloprodaja govejega mesa. Družina Gatti se že od konca 19. stoletja s strastjo ukvarja s pridelovanjem polj in rejo. Leta 1979 je bila ustanovljena današnja agrozoot tehnika, iz katere je leta 1998 nastal PIO BOVE, registrirana blagovna znamka z zagotovljeno kakovostjo in pionir kratke verige. Proizvajamo svinjsko meso, domače mesnine, sezonsko sadje, sezonsko zelenjavo, sveža jajca.
... Antoninu. Od svojega nastanka mesnica, mesarija Galvano, od leta 1971 ponuja meso in mesnine vrhunske kakovosti, rezultat stalnega dialoga z referenčnimi rejci. Iz tega globokega dela in ljubezni se rodi posebna proizvodnja vrhunskih ročno izdelanih mesnin, od tipične suhe klobase do različnih vrst salame, ponujajoč okusne lovske klobase, kapocolo, culatelli, lonze, panceto in še mnogo več. Proizvodnja dobrot iz preteklosti, da bi zadovoljili okuse svojih strank in njihovih gostov.
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino pripravlja mesnine že več kot štirideset let. Med značilnimi proizvodi tega območja so meso salada in spek; podjetje proizvaja tudi najbolj klasične mesnine italijanske tradicije, kot so kuhani pršut, suhi pršut, salami in pancete. Blagovna znamka Salumificio Trentino je primer sodobnega in dinamičnega podjetja, ki je znalo združiti tradicijo z različnimi prehranskimi modeli. Že od nekdaj je pozorno na dosego kakovosti, od leta 2006 pa je certificiralo svoj sistem upravljanja kakovosti po standardu UNI EN ISO 9001: 2008.
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
... mlekarne in mesnice, pri čemer je začel skrbno in ljubeče vzgajati svoje živali ter proizvajati sire in mesnine, ki so kmalu postali referenčna točka za celotno okolico. Zahvaljujoč strasti, ki se prenaša iz roda v rod, Pieragnoli še danes vlaga v iskanje odličnosti, vstopajoč na širok in raznolik trg z obsežno izbiro izbranih gastronomskih izdelkov, edinstvenega in prepoznavnega okusa, ob popolnem...
Italija, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone se nahaja v Crespini Lorenzani, v provinci Pisa, in je zgodovinska blagovna znamka, ki deluje že več kot 150 let na področju visoke mesnine. Podjetje proizvaja in distribuira izdelke najvišje kakovosti, izdelane z znanjem in skrbnostjo preteklosti ob upoštevanju sodobnih proizvodnih standardov ter uporablja le vrhunske surovine, tako iz kopnega kot iz morja, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okuse.
Salumificio Del Vecchio, od leta 1968 v Čezeni proizvaja visokokakovostne mesnine iz svinj, vzgojenih v skladu z naravo: bio mesnine, aromatizirane mesnine, zlato mesnine in mesnine iz tradicije brez laktoze in brez glutena, v skladu z najboljšimi italijanskimi in romagnolskimi tradicijami: parma pršut in tipične mesnine iz romagnolske regije.
Italija, Cerreto D'esi
... pršut. Naše ekološke mesnine, izdelane iz naravnih sestavin, so rezultat obrtniških postopkov, ki izhajajo iz generacijskih znanj. Nov laboratorij podjetja s CE oznako nam omogoča združevanje tradicije in inovacij ter zagotavljanje higienskih in zdravstvenih garancij, ne da bi se morali odpovedati pravim okusom.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play