Italija, Carmagnola
Podjetje Pasta Berruto spa se nahaja na naslovu via Sommariva, 139 v Carmagnoli (TO) in deluje v sektorju testenin z veliko strastjo že od leta 1881. Družina Berruto se ponaša s stoletno izkušnjo na trgu žit in testenin. Na italijanskem trgu podjetje deluje z lastnimi blagovnimi znamkami in blagovnimi znamkami strank, sodeluje z najpomembnejšimi nacionalnimi verigami. Pasta Berruto spa je že vr...
Italija, Pergola
...Vrtni žar na oglje za pečenje in ražnjiče z istočasnim rotacijskim sistemom za enostavno, brezplamensko kuhanje.
Italija, Giuliano
...Farina "00", sladkor, jajca, maslo, maščobe in rastlinska olja, vanilina. FARCITURA: Ricotta, sladkor, semolina, kandirana pomaranča, pomarančna kaša, aroma cimeta, vanilija. PRIPRAVA: Pomažite z rumenjakom. Pečemo pri 220° v predhodno ogreti pečici. PEČENJE: Približno 12 minut...
Italija, Mason Vicentino
Forma je začela svoje trženje in industrijsko dejavnost na podlagi 20-letnih izkušenj svojih ustanoviteljev. Podjetje proizvaja in distribuira opremo za pekarstvo in slaščičarstvo. Naši izdelki so namenjeni predvsem profesionalni uporabi, vendar lahko izdelamo tudi artikle po naročilu, da zadovoljimo specifične želje strank. Naš spekter izdelkov pokriva celoten pekarski cikel: mešanje, deljenje, o...
Italija, Solagna
SMART TERMALNI PROCESI Ustanovljeno leta 1990, RF Systems proizvaja naprave za obdelavo s toplotno energijo z radiofrekvenco, ki omogočajo pospeševanje in optimizacijo procesov sušenja ter toplotne obdelave, hkrati pa zmanjšujejo porabo in obratovalne stroške. Zmogljivost, nizka poraba in največja ekonomičnost, naprave RF Systems omogočajo kar najboljše izkoriščanje številnih prednosti RF tehno...
... ravnotežje med kislinami in sladkorjem poudarja okusne lastnosti te paradižnika, bogatega s karotenoidi (beta-karoten in likopen). Njegova obstojnost ostaja odlična v fazi po obiranju, kar dokazuje odlično trajnost. Okrogel gladek paradižnik, zelo okusen in sočen z gosto mesnato strukturo, je primeren za pečenje, pa tudi za solate, na brusketah, narezan na kocke na pici ali za pripravo odlične omake. Pakiranje: 500 g, 5000 g, 6000 g...
Italija, Dorgali
...Njegova vsestranskost ga naredi odličen sir za pečenje in izvrstno izbiro za prehrano otrok. Sir, ki uteleša sladkost in preprostost, je Novello Sardo užitek za brbončice, primeren za vsako priložnost, od lahkega obroka do sofisticirane sladice.
Italija, Giarre
...Ročni izdelek, že razvaljan disk, pripravljen za polnjenje in pečenje v 4 minutah, ne potrebuje specializiranega osebja, daje rezultat kot ročni izdelek v peči na kamen, prebavljivost, tekstura in okus so kot v najboljših picerijah. Izdelek, pakiran v ATM, je primeren za prodajo v vseh evropskih državah in sosednjih območjih, lahko se hrani za uporabo do 60 dni.
Italija, Sesto Fiorentino
... leži v spretni mešanici različnih kakovosti kave z različnimi telesi, kislostjo in sladkostjo, za sadni končni okus. PEČENJE Počasno in obrtniško pečenje omogoča popolno karamelizacijo sladkorjev, prisotnih v zrnju, kar daje kavi sladek in prijeten pookus. Po pečenju se hlajenje odvija ločeno za vsak posamezen izvor. Ta metoda zagotavlja, da kava ohrani izrazite nianse arom in okusov, ki se nato uravnotežijo, da dosežejo popolno harmonijo v skodelici.
Italija, Cinto Caomaggiore
...Papir, odporen na visoke temperature, je idealen za ovijanje testa, ki se peče v pekarnah, slaščičarnah in pekarnah. Papir za peko, papir, primeren za pečenje, in silikoniziran papir so primerni za pakiranje nekstick hrane. Papirji za peko, odporni na maščobo, imajo lastnost odpornosti na toploto in so na voljo v različnih težah in velikostih.
Italija, Ponte Galeria
...Unagi je razrezana vzdolžno, popolnoma brez kosti in šele nato nabodena na ražnjič. Tako pripravljena je unagi pripravljena za pečenje na binchotanu ali belem premogu (tipičen rastlinski premog iz Japonske, priljubljen med kuharji unagi in yakitori, ker ne oddaja dima in vpija neprijetne vonjave). Po prvem pečenju, ki izpostavi umami v mesu, se unagi obdeluje na pari, da se odstrani odvečno maščobo.
Italija, Modena
...Sistem FESSMANN TURBOMAT je najučinkovitejši univerzalni sistem za ogrevanje, sušenje, odmrzovanje, kuhanje, pečenje, dimljenje in hlajenje širokega spektra izdelkov na avtomatiziran način. Celoten je iz nerjavečega jekla, vodoodporen na paro. Opremljen je s centraliziranim sistemom za čiščenje s paro.
Italija, Bagnoregio
... generacijo, je danes prišla do nas. Tehnike obdelave so praktično enake tistim iz preteklosti. Mehanizacija je bila usmerjena le v pripravo gline. Vse ostalo, od izdelave izdelka, sušenja, do pečenja v leseni peči, je ostalo nespremenjeno. Vse to pomeni, da je naš izdelek ostal izviren, primeren tako za rustikalne kot moderne prostore. Ključnega pomena je pečenje v leseni peči, ki traja 85 ur, in nato počasno hlajenje, ki traja 6 dni. Ta način pečenja daje opekam odtenke od rumene do roza, počasno hlajenje pa zagotavlja, da ostanejo izdelki popolnoma nedotaknjeni.
Italija, Rocca Grimalda
...filejev in hamburgerjev. Uporabljamo ročno izdelano špansko pečico imenovano Josper, ki s hrastovim ogljem zagotavlja popolno pečenje in rahlo dimljen okus, kar našemu mesu daje čudovito aromo. V poletni sezoni jemo na prostem v zelenju našega širokega dehorja in imamo zelo prostoren parkirni prostor. Pridite nas obiskati, zagotovo boste zadovoljni.
Italija, LASTRA A SIGNA
V mesnici Bacci boste našli le izbrane mesnine iz italijanskih farm, ki jih je osebno izbral lastnik podjetja in so opremljene s certifikati o poreklu. Bistecca Fiorentina, meso mladih bikov, visok rez z kostjo. Primerno za pečenje na žaru ali na žaru. Certificirane in izbrane mesnine iz najboljših italijanskih farm. ZMERAJ NA VOLJO VSE DNI V LETU!!!! Izkušnje in prijaznost družine, ki je že več kot štiri generacije znana po vsej provinci Firence.
Italija, Sassuolo
Ploščice za tla in obloge iz bele paste in glaziranega porcelana. Enkratno pečenje.
Lakiranje in pečenje za pohištvo v stanovanjih, pisarnah, čolnih in stojnicah...