Italija, Montalcino
...Prijeten, značilen, sadni in harmoničen vino, tipično za sorto grozdja Sangiovese. Klasifikacija Rosso di Montalcino DOC Sestava 100% grozdje Sangiovese Grosso Kraj izvora Iz vinogradov, ki se nahajajo 280 metrov nad morsko gladino z izpostavljenostjo na južni strani posesti. Sistem vzgoje Spurred cordon Povprečen donos grozdja 70 kvintalov/Ha Žetev Grozdje...
Italija, Misano Adriatico
...Ta rdeče vino, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, je pridelano v italijanski regiji Oltrepòpavese. S kapaciteto 75 cl je to vino okusna mešanica grozdja Barbera, Croatina in Uva Rara. Diši po zrelem sadju in ima sladek ter sadni okus. Odlično se poda k rdečemu mesu, sirom ali sladicam.
Italija, Trepuzzi
...RUM FAROL je izdelek podjetja PEDRO FERREIRA na Portugalskem, izdelan po tradicionalni metodi. Tradicionalno destilirano na osnovi melase, zrelo v sodih ex-Porto Tawny. -Na pogled se pojavi jantarne barve, svetlo bakrene barve -Vonj preseneti s sladkim vonjem češnje, sadni in vztrajni odtenki spominjajo na vino Porto -Na okusu poudarja dimljen in lesnat aromo, sprva suho, nato postane nežno...
Italija, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, z rubinasto rdečo barvo in vijoličnimi odtenki, ponuja sadni vonj z notami rdečega sadja (češnja in sliva) ter začimb (črni poper), ki jih dopolnjuje lahkoten balzamičen pridih mete. V ustih se pokaže dobra struktura s prijetnimi tanini in prijetno svežino. Prijeten rdeči vino, vsestransko pri kombinacijah, popolno za vsak dan.
Italija, Mazara Del Vallo
NATURALIA INGREDIENTS SRL se že vrsto let ukvarja z raziskavami in razvojem novih virov sladkorja in naravnih sladil. Zlasti projekt trenutno obravnava nov proizvodni postopek, ki predvideva ekstrakcijo sladkorjev neposredno iz grozdja in datljev v kristalizirani obliki. Mednarodno patentiran projekt si prizadeva za ekskluzivno srečanje med naravo in tehnologijo, tradicijo in prihodnostjo, strast...
Italija, San Donaci
...Vino, pridobljeno iz mešanice grozdja Negroamaro (50 %), Cabernet (25 %) in Syrah (25 %), gojenega v obliki grma. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Po šestih mesecih zorenja v barrique se zorenje nadaljuje v steklenici. V vonju se pojavljajo sadni vonji borovnic, rdečega ribez in višnje v alkoholu, začinjeni s cimetom, nageljni in poprom, z izrazito balzamično noto. Zaradi elegance svojih taninov se odlično poda k jedem iz mesa, kot so straccetti z govejim ragujem, meso na žaru, kot je govedina in jagnječje rebrice.
...Vina v steklenicah po 0,75 l. Pakiranja po 6 steklenic. VINO INZOLIA Z BADLJEM. Sestavine: Vino, sladkor, naravna aroma badlja (2,5%). Senzorični vidik: Prosojno vino svetlo rumene barve. Ima sladek, sadni okus z notami belega jagodičevja, z močnim vonjem in okusom grenkega badlja. NERO D'AVOLA Z BADLJEM. Sestavine: Vino, sladkor, naravna aroma badlja (2,5%). Senzorični vidik: Vino intenzivne...
Italija, Schio
...Ciliegiolo... drugačen napitek iz Toskane. Vizualno intenzivno rdeč, skoraj neprosojen, sadni, prijetne note češnjevega džema, zrele robide, rahlo začinjen, beli tobak, črni poper na prvem mestu. Na nebu je obdajajoč, uravnotežen, harmoničen, eleganten in fin, pohvalen svilnati tanin. Odličen napitek, lahko ga postrežemo z divjačino, razkošnim divjim prašičem v omaki s polento in zrelimi siri, zrelim toskanskim ovčjim sirom.
...AMARONE, RIBOLLA GIALLA, CHIANTI, PRIMITIVO, SADNI SOKOVI, ROČNO DELANO PIVO, NERO, NEBBIOLO, ALTA LANGHA, FRANCIACORTA, KAVO, KAVO V KAPSU, ČOKOLADO, ROČNO DELANI PANETTONI, VELIKONOČNA JAJCA, BOŽIČNI KOŠARICE, IDEJE ZA DARILA...
Italija, Modena
...Delujemo predvsem v prehrambeni industriji, kjer je večje povpraševanje po linijah za polnjenje, linijah za pranje in sterilizacijo za tekoče izdelke, kot so voda, vino, peneča vina, pijače, sadni sokovi, mleko, balzamični kis, alkoholne pijače, pa tudi v drugih sektorjih, kot so kemična/farmacevtska industrija in v vseh tistih sektorjih, kjer je potrebno prevoz in pakiranje izdelkov.
Italija, Montanaso Lombardo
... do končnega izdelka, s posebnim poudarkom na UHT STERIPLAK linijah, linijah za proizvodnjo jogurta in linijah za sirarstvo za mehke, trde, vlečene sire in ricotto. - Linije za pripravo, mešanje in toplotno obdelavo za pijače, kot so sadni sokovi, vino, med, izotonične pijače. - Proces predelave sojinega mleka. SORDI, podjetje, ki lahko zagotovi znanje in napredne tehnologije na področju hrane, je tudi inženirsko podjetje, ki načrtuje in izvaja delne ali popolne ključ v roke obrate kjerkoli po svetu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play