Italija, Marmirolo
...W: 320 - 330. Moka tipa '00', pridobljena iz izbranih italijanskih, evropskih in severnoameriških žit, optimizirana za olajšanje valjanja test. Idealna za dosego dobro plastenih, voluminoznih in dišečih izdelkov. Priporočena za brioche in rogljičke. 10KG...
Italija, Sabaudia
...Naša ovsena moka je pridobljena z mletjem ovsenih kosmičev, kar zagotavlja visoko prebavljivost izdelka in ga naredi primernega za kuhanje kot nadomestek za običajno belo moko, tako za sladke kot slane recepte. Vse moke lahko postanejo priprave za palačinke.
...Pridobljena z mletjem trde pšenice sorte "Cappelli", ki jo pridelujejo kmetije na območju Apulije. Moka je pridobljena z aburatiranjem (izvleček otrobov in otrobkov iz moke s pomočjo buratta) fino in grobo moke. "Senatore Cappelli" je starodavna in ekološka pšenica, ki je po hranilnih lastnostih boljša od drugih vrst pšenice: vsebuje večjo količino flavonoidov in antioksidantov, protivnetne lastnosti in celo sposobnost zniževanja holesterola. Je bolj prebavljiva in zmanjšuje črevesne vnetja, ki jih opredeljujemo kot intoleranco na gluten.
Italija, Crotone
...Moka mleta na kamnu: moka tipa "0" 35% + moka tipa "1" 35% + semolina iz trde pšenice 30%...
Italija, altamura
...Focaccia Barese je narejena iz testa, ki vsebuje naslednje visokokakovostne sestavine: fino mlet semolina iz trde pšenice, moka iz mehke pšenice, lecitin iz soje, ekstra deviško oljčno olje, sončnično olje, sol, pivski kvas, voda, izboljševalec. Vsebuje gluten in sojo. Preliv: češnjevi paradižniki, črne olive, origano. Ročno obdelana, pakirana v ATM in ovita v plastično folijo za živila.
Italija, Poggio Torriana
New Project proizvaja popolne industrijske avtomatske linije za primarno pakiranje in izvozi po vsem svetu zahvaljujoč 40-letnim tehničnim izkušnjam ustanovitelja, združenim s 30-letno dejavnostjo komercialnega vodje. Pakirne linije New Project se začnejo s predformiranimi papirnatimi vrečkami s kvadratnim dnom od 0,5 kg do 12,5 kg za pakiranje moke (pšenična moka, koruza, semolina, mešanica), sladkorja (beli, trsni), drugih živilskih in nezivilskih izdelkov široke potrošnje (čaj, infuzije, yerba mate, kuskus, bulgur, pražene začimbe… oglje, kemični izdelki, izdelki za gradbeništvo in DIY).
MOKA, SEMOLINA IN OVSENI PULVER...
Italija, Cesenatico
Terre di Romagna, bogate s tradicijami, strastmi in okusi, je dom Pastificio La Fenice, kjer je uporaba kakovostnih surovin ključnega pomena za ohranjanje visoke kakovosti. Med najpomembnejšimi in najbolj uporabljenimi surovinami sta certificirana romanska moka in semolina iz Altamure, Parmigiano Reggiano in Grana Padano, oba z oznako DOP, ter jajca izključno italijanske proizvodnje. Imamo možnost proizvodnje tako svežih testenin v ATM kot tudi zamrznjenih testenin IQF. Italijanski okus, strast do kakovosti in najboljša kakovost na mizi. To je Pastificio LA FENICE.
Moka mehke pšenice in semolina za proizvajalce testenin. Proizvodnja ekološke semoline.
Italija, Manfredonia
...ki vsebujejo materiale, kot so: moka, sladkor, semolina, pšenica, ječmen, ovseni kosmiči, kava, kvas, vino itd., ki v skladu z Uredbo CE 852/04 zahtevajo specializirano in priznano intervencijo za potrditev izvedene sanifikacije njihovih silosov.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play