Italija, piano di sorrento (na)
... sistema in izboljšanju zdravja kože. Goji se predvsem v mediteranskih regijah, Arance Lane Late koristijo blagodejno podnebje, ki poudarja njihove organoleptične lastnosti. Na trgu so na voljo od januarja do maja, kar ponuja vir svežega sadja med zimskimi in pomladnimi meseci. Te pomaranče so idealne za pripravo marmelad, sladic in solat, zahvaljujoč njihovi sočnosti in uravnoteženemu okusu. Poleg tega je njihov sok popoln za koktajle in osvežilne napitke, kar jih naredi za vsestransko sestavino v kuhinji.
Italija, Capo D'orlando
... vlaknin, ima protivnetne, protitumorske in antihipertenzivne lastnosti. V KUHINJI Mango se uporablja v mnogih receptih, med drugim v omakah, v nekaterih receptih z gamberi in morskimi sadeži ali tudi kot priloga, v veganskem sušiju ali v mango torti ter v številnih drugih sladicah. Uporablja se predvsem kot sadni sok ali kot zeliščni čaj, v sokovih ali v centrifugiranih napitkih. Je tudi odlična marmelada. NUTRICIJSKE INFORMACIJE Mango ima visoko energijsko vrednost, sestavljen je predvsem iz ogljikovih hidratov, beljakovin in lipidov.
Italija, Turin
... zelenjava se segrevata in nato mletita) - Sušeni s pršenjem (sok se prši skozi šobo pri visoki temperaturi, da se ustvari suhi izdelek). - Sušeni v vakuumu (segreti v vakuumu, kar pomeni, da je potrebna nižja temperatura za izhlapevanje vode) - Dehidrirani v zamrzovalniku (zamrznjeni v vakuumski komori, kar pomeni, da voda sublimira) Prašek iz banan Prašek iz rdeče pese Prašek iz lubenice Prašek iz breskev Prašek iz kivija Prašek iz limone Prašek iz melone Prašek iz manga Prašek iz jagod Prašek iz paradižnika Prašek iz rdeče paprike...
Italija, Partinico
Biolifeitaly izhaja iz močne sinergije z predstavniki agroživilske industrije. Naš cilj je made in Italy in italijanske prehranske odličnosti, ki jih želimo s ponižnostjo in predanostjo ponuditi po vsej Evropi. Od mlečne industrije (oprema, dodatki, stroji za vakuumiranje, dozirniki, večnamenski stroji, mize, jogurtirke itd.), do agroživilske industrije na splošno. Konzervna industrija, pakiranje ...
Italija, Nave
...Sestavine Voda, *koncentrat grozdnega soka, *ekstrakt zelenega čaja, *limonin sok iz koncentrata, *naravne arome. *ekološko. IT BIO 013 Opomba V popolnem ravnotežju med nežnim okusom zelenega čaja in aromami naravnega sadja, BioPlose Zeleni Čaj je nova interpretacija klasike dobrega počutja v ekološki različici. Osvežujoč in z velikimi vrlinami prinaša ob vsakem požirku intenzivne emocije...
Italija, Leinì
...ITALIJANSKA REŠITEV ZA ODDAJO SOKA IN FILTRIRANE VODE - NARAVNE - MEHURČKASTE - IZ ENEGA DISPENSERJA NAŠ PATENTIRANI SISTEM "REGULAR MIX" JE ZMOŽEN MEŠATI IN POVEČEVATI VREDNOST VSEH VRST KONCENTRIRANIH SOKOV, TUDI TISTIH Z VISOKIM DELOM SADJA S CELICAMI. IDEALEN DISPENSER ZA RAZLIČNE UPORABE, KOT SO ZAJTRK V HOTELIH, V VASIH, MED SREČANJI ZA KAVNI ODMOR, MENZE, KONGRESNE PROSTORE IN KOKTEJL BARE...
Italija, Giarre
... ročno izdelano sicilijansko Granito, ki je izdelana z modernimi napravami, vendar po stari ročni metodi sicilijanske Granite, ki vsebuje le tri sestavine: vodo, sladkor in sok ali pire iz sadja. Rezultat je uravnotežen, bogat izdelek z okusi in barvami sicilijanskega sadja, ki se razlikuje od drugih pripravkov, kot sta granitina ali grattachecca, saj ne uporablja sirupov ali kemičnih derivatov za...
Italija, Monterosso Almo
Proizvajamo in predelujemo sadje iz našega območja v ekstra marmelade z najmanj 65 % do 85 % čistega sadnega pireja. Predvsem gojimo breskve in jih predelujemo v sušeno sicilijansko kotonjado v kozarcih. Proizvodnja ekstra marmelad iz sadja le najvišje kakovosti. Naša proizvodnja poteka na neposredni vročini in predvsem brez dodajanja vode, le sadje, sladkor in limonin sok.
... sprejme v udobnih sobah s TV in lastno kopalnico. Lastnica Maria Antonietta vas vsak dan razveseli z italijanskim zajtrkom, ki vključuje penasti kavo-cappuccino (kot v baru), piškote, kruh iz trde pšenice, marmelade in kreme, sok iz sadja-jogurt, v rotaciji; pasticciotto leccese, torte in sladice. Za ljubitelje slanega: La friseddhra (tipičen pečen kruh iz Salenta) s paradižnikom in sezonsko zelenjavo (spureddhra-meloncella) ter druge dobrote iz Salenta, ki temeljijo na kmečki kulturi tega območja. Sveži, zdravi in zelo okusni izdelki!
Sciascia Caffè v Rimu je zgodovinska institucija, ustanovljena leta 1919 v četrti Prati. Danes, kot takrat, vas že ob vstopu prevzamejo očarljivi vonji, ki jih sproščajo različne sveže pražene mešanice, ki so na voljo tako v zrnu kot mletju za katero koli domačo napravo, s pošiljanjem po vsem svetu. Med številnimi ponudbami so čisti kava ali postrežena v cvetu temne čokolade, tudi s svežo smetano, izvrsten veliki kapučino, temna čokolada, pripravljena v Sciascia Caffè, centrifuge iz ekološkega sadja, sveže stisnjeni pomarančni sok in še veliko več.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play