Italija, Messina
...To ni preprosta testenina s pistacijo, temveč tradicija, ki izhaja iz sicilijanske trde pšenice in ugodnih okoljskih razmer. Naravno, počasno sušenje ji daje neprimerljivo okus in aromo. Ročna proizvodnja zagotavlja pristnost, bronasta ekstrudacija pa odlično zadrževanje pri kuhanju in 'prijem' na omakah. Le siciljanske žitarice in visokokakovostna pistacija za dosego edinstvenega in prepoznavnega okusa, vedno. Različni formati: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Fidenza
...Tehnologije procesa Italpast Gluten Free omogočajo izdelavo testenin z uporabo predgelatiniziranih moke ali surove moke, pridobljene neposredno iz surovine; Italpast Pregel Tech je rešitev za gelatinizacijo surovih glutenskih mok, ki vključuje vgradnjo kuhalne posode za injekcijsko paro v linijo. Linije za proizvodnjo sveže testenine potrjujejo znanje naše podjetja pri zasnovi sodobnih proizvodnih...
Italija, Carasco
...Studio in gradnja strojev ter naprav za proizvodnjo sveže, suhe, polnjene testenine, raviolov, agnolottov, njokov, chic, malfatti itd.. Stroji za testenine, ekstruderji, valjarji, razvaljalniki, raviolniki, njokarji in druge vrste strojev za proizvodnjo testenin od 5 do 200 kg/h. Avtomatski kuhalniki testenin in kuhalne postaje za hitro prehrano na osnovi testenin. Stroji, naprave in oprema za lokalne ali etnične izdelke, kot so sebadas, empanadas, pierogi ali podobno... Naprave za pasterizacijo, predkuhanje in sušenje, zasnovane po potrebah strank.
Italija, Mantova
IFT srl ponuja rešitve in opremo za zorenje vseh vrst sira, opremo za predelavo mesa ter dimljenje in zamrzovanje le-tega, okvirje za sušenje testenin, zelenjave in sadja, opremo za pred- in postpečenje kruha.
Italija, Rocca San Felice
... recepte, ki so naredili tradicijo veliko." Združitev zgodovinskega stroja z modernim tehnološkim prispevkom je bil ključni korak k usmeritvi pogleda na nove meje, oddaljene obzorja, ambicijo tistih, ki verjamejo v odličnost in avtentičen okus. Danes sta stroja dva: eden za dolge testenine in drugi za kratke. Bronaste šobe in dolgotrajno ter nežno sušenje pri nizkih temperaturah pripovedujejo zgodbo Antica Maccheroneria.
Italija, Pernucari Di Rombiolo
... m², kjer se prepletata obrtniška tradicija in modernost proizvodnih obratov. Podjetje se ponaša s tipično in pristno obrtno testenino, pridobljeno z značilno obdelavo starih tradicij priprave testenin, pri čemer se uporabljajo najboljše semenske moke trde pšenice, počasen gnetenje z bakterijsko čisto hladno vodo in počasen sušenje pri nizkih temperaturah. Pri nekaterih oblikah pa se obdelava izvaja z uporabo bronastega prešanja.
Italija, Saviano
Naše podjetje proizvaja testenine iz trde pšenične semenske moke na ročni način, vendar z najsodobnejšimi stroji, pri čemer uporabljamo popolnoma ročno obdelavo, kot je počasno in dolgotrajno sušenje (približno 3-4 dni) pri zelo nizkih temperaturah (40°-45°). Oblike so izključno iz bronastega materiala, kar zagotavlja edinstveno poroznost. Vse to, skupaj z našo posebno izbiro semenske moke in znanjem našega mojstra testenin, ustvarja edinstven izdelek.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play