...Ekološke začimbe na osnovi aromatiziranega EKSTRA DEVICHI OLJČNEGA OLJA. Intenziven, svež in uravnotežen okus, ki spominja na Sicilijo in njene močne okuse. Popolni za začinjanje vsake jedi, vsestranski v kuhinji!
...Aroma sveže nabranih sicilijanskih paradižnikov, obogateno s svežim okusom jajčevcev, ki so bili posebej prepraženi v tipični sicilijanski recepturi, ustvarjeni za praznovanje slavne opere Vincenza Bellinija, La Norma.
Idealno za začinjanje krožnika testenin, ki ga dopolnimo s posipom naribanega slanega ricotte na vrhu.
SESTAVINE:
Koščki paradižnikove pulpe, ekstra deviško oljčno olje, sveži jajčevci, ki so bili posebej prepraženi, sveža bazilika, svežčesen, sol in sladkor.
Pakiranja: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAN GOURMET...
... je popolnoma prebavljiv in ne pušča tistega, včasih, neprijetnega vonja. Skratka, česen, ki je odporen na poljube.
Za pripravo te omake smo uporabili celo rastlino agliona, od cveta do čebulice. Rezultat je svež, sladek in nežen okus. Zato ti priporočamo, da ga segreješ le nekaj minut in ga prelijes čez testenine.
Popoln za oblačenje vseh vrst testenin, še posebej tradicionalnih Pici, po želji z dodatkom gob in klobas ali kapre in sardele ali pa z zrelim Guanciale.
...Česen črni je preprosto svežčesen (Allium sativum L.), ki je fermentiran le s pomočjo nadzorovanih sprememb temperature, vlažnosti zraka in atmosferskega pritiska v določenem časovnem obdobju. Proces spremeni stroki iz bele v temno barvo, jim daje sladek okus in spremeni njihovo žvečljivo teksturo v želatinasto.
Proces preoblikovanja belega česna v črni česen je povsem fizičen in naraven. Ne...
Smo podjetje za pridelavo sadja in zelenjave, ki proizvaja radicchio, predvsem radicchio Ibernum in Variegato di Castelfranco; od oktobra do maja. Seveda, ker smo v Venetu, rojstni kraj radicchia, pridelujemo tudi Chioggia, Precoce, Verona in Rosa skozi vse leto. Spomladi pridelujemo svež beli in vijolični česen; od maja do julija, še posebej najbolj dišeče in okusne sorte. Poleti pridelujemo...