Italija, Castellazzo Bormida (al)
...Tuber Aestivum VITT Prima Scelta je poletni tartuf odlične kakovosti, nekoliko nižje od kategorije Extra zaradi oblike ali velikosti, vendar z enakim značilnim aromo. Z črno skorjo in svetlo meso, prežeto z belimi žilami, so ti tartufi popolni za tiste, ki želijo dodati nežen okus Tuber Aestivum svojim jedem, ne da bi se morali ukvarjati s popolno estetiko. Nabirajo se na podjetniških zemljiščih ali od italijanskih nabiralcev tartufov in ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Orsogna
... in rib, omlete in frittate, pripravo omak in sosov, kanapeje, prigrizke za aperitive, okrasitve, pice in calzone. Najdaljši rok trajanja: 24 mesecev od datuma proizvodnje. Razpoložljivost: Na splošno vedno na voljo. Način shranjevanja: Po odprtju pokrijte z oljčnim oljem, shranjujte v hladilniku in porabite v nekaj dneh. SESTAVINE: Črna tartufa poletna (Tuber Aestivum); Oljčno olje EVO; Sol; Arome; Antioksidant: Askorbinska kislina. Škatla 6 kosov...
Italija, Fratta Todina
Italija, Firenze
...Sestavine: bazilika 20 %, sončnično olje, krompir, sir (mleko, sol, sirilo, lizocim, beljakovina jajca), pinjole, poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt. - izvor Italija) 3 %, aroma. Idealno za kombinacijo s testeninami, mesom, zelenjavo in brusketami.
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Italija, Spoleto
...Izdelek izbran. Zagotavljamo kakovost in svežino. Mešana velikost. Tuber Aestivum, znan kot poletni tartuf. Kraj izvora: Apenini v Umbriji. Čas obiranja: 1. maj - 15. september. Aroma je lahka, elegantna in nevsiljiva, poletni črni tartuf prikliče vonjave podtalja, vlage in zmrznjenega listja.
... konkurenčnih cenah. Med letom, v obdobjih nabiranja, Valtrebbia Tartufi zagotavlja široko paleto sort: beli tartuf (Tuber Magnatum Pico), poletni črni tartuf (Tuber Aestivum), črni tartuf uncinato (Tuber Uncinatum Vit), dragoceni črni tartuf (Tuber Melanosporum Vit) in marzuolo tartuf (Tuber Albidum). Trenutno podjetje upravlja 30 hektarjev mikoriziranih tartufov in si prizadeva razširiti na 100...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play