Španija, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa prodaja Trufa de verano, znana znanstveno kot Tuber aestivum, je goba z blagim in prijetnim vonjem, ki se nabira v toplejših mesecih leta. Ta vrsta tartufa se odlikuje po svojem nežnem okusu, z rahlimi notami po suhem sadju, kar jo naredi za popoln sestavni del lahkih in svežih jedi. Njena barva se giblje med svetlo in temno rjavo, meso pa ima bež odtenek, kar jo vizualno zelo privlači...
Španija, Olba (teruel)
Italija, Castellazzo Bormida (al)
...Tuber Aestivum VITT Prima Scelta je poletni tartuf odlične kakovosti, nekoliko nižje od kategorije Extra zaradi oblike ali velikosti, vendar z enakim značilnim aromo. Z črno skorjo in svetlo meso, prežeto z belimi žilami, so ti tartufi popolni za tiste, ki želijo dodati nežen okus Tuber Aestivum svojim jedem, ne da bi se morali ukvarjati s popolno estetiko. Nabirajo se na podjetniških zemljiščih ali od italijanskih nabiralcev tartufov in ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
Španija, Alcora
V TRUFASA smo specializirani za proizvodnjo in trženje črne tartufe. Naše plantaže se nahajajo v notranjosti Castellóna, kar je idealno okolje za pridobivanje tartufov optimalne kakovosti. Izvažamo po vsem svetu sveže črne tartufe (Tuber melanosporum), znane tudi kot tartufi iz Périgorda, poletne tartufe (Tuber aestivum) in jesenske tartufe (Tuber uncinatum). Poleg tega ponujamo izbrano paleto izd...
Grčija, Patra
Odkrijte bistvo grške gastronomije s TRUFFLES, vrhunskim proizvajalcem izvrstnih tartufov, medu in oljčnem olju. Ustanovljeno leta 2024, naše podjetje se posveča iskanju najfinejših kulinaričnih zakladov iz razgibanih gora Grčije. Znani po svoji izjemni kakovosti in redkosti, so naši grški tartufi skrbno lovljeni s strani izkušenih nabiralcev, kar ponuja senzorično potovanje, ki ga ni mogoče prime...
Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... grobo teksturo, okroglo obliko in običajno ne tehta več kot 200 gramov. Zunanja barva se giblje od rjave do črne, odvisno od stopnje zrelosti, notranjost pa je črna z belimi žilami (gleba). Tuber aestivum (poletna trufa), Tuber uncinatum (jesenska trufa), Tuber melanosporum (zimska trufa) in Tuber magnatum (bela trufa) so prve vrste trufel, ki so na otip čvrste in tehtajo več kot 15 g, medtem ko...
Francija, Concarneau
...Črna poletna tartufa (Tuber Aestivum) Razpoložljivost: apr-avg. • Najbolj množično nabirana tartufa. Plodna telesa segajo od velikosti lešnika do velikosti pomaranče. Koža je črna. Vonj je prijeten in lahko precej intenziven, spominja na lešnike in gobe. Glavno obdobje zorenja poteka od maja do septembra. Ta tartufa se običajno najde v Združenem kraljestvu, Evropi ali kjerkoli je apnenčasta pokrajina.
Avstrija, Vienna
...sveži črni tartuf (Tuber Aestivum), cel in 20 g + Latinsko ime je Tuber aestivum vitt. Okus poletnega tartufa je rahlo oreščkast v dobri zrelosti. Meso je na začetku sezone obiranja belo in med sezono prevzame rjavkast ton. Aroma bo med sezono močnejša. Njena koža je temno rjava do črna in je prekrita s piramidnimi bradavicami. Septembra / oktobra se poletni tartuf zamenja. Ekspresna dostava iz Avstrije v 48 urah.
Francija, Carpentras
... ZLATA MEDALJA: Suhi klobasa z zelišči Provence SREBRNA MEDALJA: Čista svinjska suha klobasa SREBRNA MEDALJA: Suha klobasa SREBRNA MEDALJA: Blagi chorizo UGS: 2200056000000-1 Teža: 1.2 kg Natančnost glede teže: Izdelek je podvržen sušenju Sestavine: Svinjsko meso iz Francije, svinjska maščoba, iz Francije, Tuber aestivum 3%, sol, dekstroza Hranilne vrednosti KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Maščobe: 21.00g Od tega nasičene maščobne kisline (NMK): 7.70g Ogljikovi hidrati: 0,39g Od tega sladkor: 0,19g Beljakovine: 25,73g Sol: 4,84g Alergeni: oreščki: možna sled: uporaba lešnikov v delavnici...
Francija, Bidart
La Maison Caudalie, odličnost bio, naravna in divja! Od njenih prijetnih tapasov, "infarinata ali tempura" zamrznjenih (kroketi, lignji, rabas...) certificiranih IFS, brez barvil, brez konzervansov in dodatkov, do divjih rib in drugih morskih proizvodov, gozdnih gob iz naših regij, svežih, suhih, v prahu ali zamrznjenih, njenih bio oljčnih olj z aromami lisičk, divjega timijana,... pridobljenih...
Bolgarija, Varna
...TUBER BRUMALE, TUBER BIANCHETTO, TUBER AESTIVUM, TUBER UNCINATUM, TUBER MAGNUM PICO.
...TRÜFFEL / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Dobavljamo veletrgovini in industriji s Tuber aestivum Vitt. — poletni tartufi (ital. Scorzone) in Tuber uncinatum - burgundski tartufi. Sveži ali v rezinah posušeni, dobavna količina od 20 kilogramov.
Francija, Mandelieu
...Gobe, porcini, ekstra deviško oljčno olje, črne olive, poletna tartuf 3% (tuber aestivum vitt), kapre, sardele, sol, arome. Neto teža: 130 GR...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ekstra deviško oljčno olje z okusom črnega tartufa. Kosmiči poletnega belega tartufa (tuber aestivum) 1% Oljčno olje ekstra deviške kategorije, pridobljeno izključno z mehaničnimi procesi. Steklena steklenica 200ml Najbolje porabiti do 15.05.2019...
Francija, Mietesheim
...To olje, bogato z okusi, ponuja zelo uravnotežen okus z nežnimi notami tartufa. Odlično se poda k solatam, testeninam ali rižotam. Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 98,75 %, poletni tartufi in suhi črni tartufi 0,75 % (kar ustreza 2 % svežih izdelkov): poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt) 0,6 %, tartuf...
...Pasterizirano ovčje mleko, pašteta iz črnega tartufa (gobe šampinjoni (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis in sorodne vrste), sončnično olje, črni tartuf (Tuber Aestivum Vitt), sol, poper, sladkor, granule juhe (morska sol, ekstrakt kvasa, rjavi sladkor, ekstrakt začimb, karamelizirani sladkor, maltodekstrin, palmovo maščobo, kurkuma), dextroza, krompirjev škrob, ekstrakt kvasa, začimbe (čebula...
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Orsogna
... in rib, omlete in frittate, pripravo omak in sosov, kanapeje, prigrizke za aperitive, okrasitve, pice in calzone. Najdaljši rok trajanja: 24 mesecev od datuma proizvodnje. Razpoložljivost: Na splošno vedno na voljo. Način shranjevanja: Po odprtju pokrijte z oljčnim oljem, shranjujte v hladilniku in porabite v nekaj dneh. SESTAVINE: Črna tartufa poletna (Tuber Aestivum); Oljčno olje EVO; Sol; Arome; Antioksidant: Askorbinska kislina. Škatla 6 kosov...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Kompota iz artičok s poletno tartufi tuber aestivum. Sestavine: dno artičok 70 %, ekstra deviško oljčno olje 17 %, česen, limonin sok, tartuf (tuber aestivum) izvor EU 1,5 %, aroma tartufa, sol, poper.
Italija, Fratta Todina
Italija, Firenze
...Sestavine: bazilika 20 %, sončnično olje, krompir, sir (mleko, sol, sirilo, lizocim, beljakovina jajca), pinjole, poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt. - izvor Italija) 3 %, aroma. Idealno za kombinacijo s testeninami, mesom, zelenjavo in brusketami.
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Italija, Spoleto
...Izdelek izbran. Zagotavljamo kakovost in svežino. Mešana velikost. Tuber Aestivum, znan kot poletni tartuf. Kraj izvora: Apenini v Umbriji. Čas obiranja: 1. maj - 15. september. Aroma je lahka, elegantna in nevsiljiva, poletni črni tartuf prikliče vonjave podtalja, vlage in zmrznjenega listja.
... konkurenčnih cenah. Med letom, v obdobjih nabiranja, Valtrebbia Tartufi zagotavlja široko paleto sort: beli tartuf (Tuber Magnatum Pico), poletni črni tartuf (Tuber Aestivum), črni tartuf uncinato (Tuber Uncinatum Vit), dragoceni črni tartuf (Tuber Melanosporum Vit) in marzuolo tartuf (Tuber Albidum). Trenutno podjetje upravlja 30 hektarjev mikoriziranih tartufov in si prizadeva razširiti na 100...
Bolgarija, Montana
Smo podjetje, ki se ukvarja s predelavo in izvozom gob: Ostrigar, Šitake, Vilinska goba, Morča sv. Jurija, Lisička, Poletni jurček, Poletni tartuf, Cesarjeva goba, Drsna goba, Bujonovka, Črna lisička, Pomladni jurček, Rumena noga, Črni tartuf. Pleurotus ostreatus, Lentinula edodes, Marasmius oreades, Morchella, Colocybe gambosa, Cantharellus cibarius, Boletus aestivalis, Tuber aestivum, Amanita...
Združeno kraljestvo, Feltham
...Biskupova rezerva tartufov za industrijo ponuja vse znane vrste tartufov. Od slavnega črnega poletnega tartufa /tuber aestivum/ do mogočnega belega italijanskega tartufa /Tuber Magnatum Pico/. Tartufi BRT Industrije so razvrščeni v skladu z mednarodnimi standardi trgovanja s tartufi, kar omogoča jasno in popolnoma pošteno komunikacijo s strankami in dobavitelji. BRT Industrija ohranja dobre odnose z mnogimi iskalci tartufov iz več kot 4 držav v Evropi.
Španija, Sarrion (Teruel)
Smo podjetje, specializirano za gojenje, nabiranje in prodajo črne tartufe (Tuber Melanosporum in Tuber Aestivum) na izjemni lokaciji: Sarrión (Teruel). Naše tartufe izbiramo po kriterijih trajnosti, zavezani naravi in z vsemi zdravstvenimi garancijami. Ponujamo certificiran izdelek odlične kakovosti, ki združuje tradicijo in inovacije. Naša diferenciacija temelji na brezhibni in vedno...
Bolgarija, Popovo
Ponujamo tartufe: TUBER AESTIVUM - Poletni beli tartuf Raste v obdobju 01.05 - 31.08 TUBER BRUMALE - Zimski tartuf Raste v obdobju 01.01 - 15.03 TUBER BORCHII Raste v obdobju 15.01 - 15.04 TUBER UNCINATUM Raste v obdobju 01.10 - 31.01...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play