Italija, Sizzano
...Nadzorovana označba izvora (DOC) TIPOLOGIJA Rdeče vino VITIGNO Nebbiolo 100% PRIPOROČILO Pečena ali žar mesna jed Jedilniki iz belega mesa Zreli siri BARVA Rdeča rubinasta AROMA Intenzivna in dolgotrajna Malina Vijolica in pomarančni cvet Rdeče sadje OKUS Suho Dobra polnost TEMPERATURA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Italija, Dorgali
...Pridobljen iz skoraj čiste obdelave sorte Bovale Sardo (lokalno znane kot Muristellu), avtohtona sorta, ki je zvesto predstavljena v tem vinu. Plod počasne fermentacije v majhnih jeklenih posodah in dolge zorenja v majhnih hrastovih sodih francoskega izvora, ki traja 3 leta, je imel nato še eno leto in malo več zorenja v ležeči steklenici. Barva je neprosojna rubinasto rdeča z vijoličnimi odtenki...
...Območje pridelave: Leverano (Le). Grozdje: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Sistem vzgoje: alberello. Narava tal: aluvialnega izvora, srednje teksture, z območji, ki so nagnjena k apnencu. Vinifikacija: po natančni selekciji grozdja sledi odstranjevanje pecljev (brez stiskanja). Mošt fermentira v jeklenih rezervoarjih 10-12 dni pri nadzorovani temperaturi 24-26°C. Na koncu...
Italija, Frascati
... oljčniki in polji, kar predstavlja dober model biotske raznovrstnosti. Tla so vulkanskega izvora, najpogostejša sorta je Malvasia bianca iz Lacija. Pozornost do ozemlja in zavezanost trajnosti sta se uresničili v pridelavi tipičnih vin iz tega območja. Naša iskanja kakovosti se začnejo s kontrolo celotne verige in so kombinacija spoštovanja tradicije in tehnologije. Z našim enologom preverjamo vse faze...
Italija, Paina Di Giussano
... nekateri izdelki, ki jih boste vedno našli v naši trgovini: Gorgonzola d.o.p. na žlico in v rezinah, več kot 30 različnih vrst erboriniranih sirov na osnovi Gorgonzole; mesni izdelki vrhunske kakovosti, sveži siri iz Valsassine (LC), zreli siri iz kravjega in kozjega mleka, med, marmelade, vina, jajca, sveža testenina, jogurt, moke, čaj, zeliščni napitki, piškoti in še mnogo več. Vstop v našo trgovino je poleg užitka tudi način, da razumete razliko med ročno izdelanimi izdelki, ki jih ponujamo, in tistimi, ki so običajno na voljo na trgu.
... z veliko natančnostjo skrbimo za celoten proces predelave in transformacije ter poudarjamo iskanje kakovosti za kakovosten izdelek. In da bi odgovorili na potrebe vedno večjega števila potrošnikov, ki iz etičnih, ekoloških in zdravstvenih razlogov izključujejo vse elemente živalskega izvora iz svoje prehrane, je nastal Paeànca Vegan. Paenca se nahaja v San Pietro di Feletto na naslovu Piazza Giovanni XXIII, 4C.
Italija, Treviglio
... so del te denominacije: Barolo, Castiglione Falletto, Serralunga d’Alba, ter del občin Verduno, Monforte d’Alba, Novello, La Morra, Grinzane Cavour, Diano d’Alba, Roddi in Cherasco. Vse občine imajo različne interpretacije, vendar so dobro prepoznavne po občini izvora. Vigna Rionda v Serralunga d’Alba ni enovit vinograd, ker je razdeljen med različne lastnike, vendar je Barolo Vigna Rionda od Massolina skoraj vsako leto najboljši. In mi izberemo najboljšega. In vam ponudimo najboljšega. Enako velja za vina iz Benečije, Toskane in Sicilije, pa tudi za šampanjce ali čudovita vina iz Burgundije.
Italija, Campomarino
La Di Majo Norante se nahaja na severu Gargana, v Moliseju, v nekdanjem feudu marquisov Norante iz Santa Cristine. Podjetje proizvaja vina iz lastnih grozdja že od leta 1800. Di Majo Norante posveča izjemno pozornost izbiri, obiranju grozdja in tehnikam vinifikacije, z namenom stalnega izboljševanja kakovosti in zdravja vina. Vino se obdeluje izključno z gnojili organskega in mineralnega izvora...
Italija, Conegliano
Ponosen sem, da proizvajamo le visokokakovosten Prosecco, ki zagotavlja kakovost in izvor vina (DOC). Kontrolirana oznaka izvora, znana pod kratico DOC, je blagovna znamka italijanskega izvora, ki se uporablja v enologiji in potrjuje območje izvora ter omejuje zbiranje grozdja, uporabljenega za proizvodnjo, na katero je blagovna znamka pritrjena; to se uporablja za označevanje priznanega kakovostnega izdelka, katerega lastnosti so povezane z naravnim okoljem in človeškimi dejavniki ter spoštujejo specifične proizvodne smernice, odobrene z ministarskim sklepom.
Italija, Belpasso
... Nerello mascalese. Namen je poudariti bogastvo vinogradov ob vznožju Etne: tla vulkanskega izvora, idealna za pridelavo Nerello mascalese in drugih avtohtonih sort, ki na tem posebnem območju dosežejo svojo največjo izraznost. Tako nastane naravna proizvodnja, ki je rezultat skrbi in strasti do vina, prava pristnost.
... - 8.000-9.000 trt/ha - in so razdeljeni v mikro-parcele povprečne velikosti, ki ne presega 0,15 ha. Tla, peščena in dobro odcedna, moreničnega izvora, imajo močno mineralno komponento. Proizvodno območje podjetja obsega 20 hektarjev, razdeljenih v 6 občin ob vznožju Mont Blanca. Agronomsko upravljanje vinogradov, ki poteka ročno, sledi praksam integrirane zaščite okolja. Vina, ki so polna okusa, sveža in elegantna, izražajo bistvo gorskega terroirja. Letna proizvodnja znaša približno 160.000 steklenic.
...La Palazzina proizvaja vina Bramaterra DOC in Coste della Sesia Rosso DOC, oba Nebbioli iz Alto Piemonta. Naši vinogradi se razprostirajo na 2 hektarjih na hribih Roasio. Tukaj, na peščenem tleh vulkanskega izvora, usmerjenih proti jugozahodu, gojimo sorte Nebbiolo, Croatina, Vespolina in Uva rara, katerih povprečna starost je 25/30 let. Povprečna letna proizvodnja znaša 5000 steklenic po 0,75 l...
... so v celoti proizvedene v našem okolju, certificirane 100% made in Italy in okusne onkraj vsake domišljije. Odličnost v kakovosti ni le skladnost izdelka z zakonodajnimi zahtevami, temveč pravi prepoznavni znak, ki ga ni mogoče posnemati, rezultat stalnega raziskovanja, ki zaznamuje faze izdelka od njegovega izvora do vsakodnevnega prihoda na mizo potrošnikov.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play