Poljska, Warszawa, Poland
... posebej pri pripravi majoneze, prelivov, omak in rogljičkov. Po drugi strani pa se prašek iz jajčne beljakovine uporablja v različnih izdelkih, kot so ribje, mesne in krompirjeve priprave, pekovski izdelki in slaščice.
Poljska, Lublin
... vsestranskost ga uvrščata med ključne sestavine za izboljšanje hranilne vrednosti tako rastlinskih kot tradicionalnih mesnih izdelkov. Proizveden iz ne-GMO graška, je VG Titans P65-L zasnovan s poudarkom na trajnosti in zdravju. Ta teksturirana grahova beljakovina je popolna za podjetja, ki si prizadevajo zadovoljiti naraščajoče povpraševanje potrošnikov po veganskih in vegetarijanskih živilih. Njegova prilagodljivost in enostavna uporaba v različnih receptih ga delata dragocena komponenta za širitev produktnih linij in zadostitev raznolikim prehranskim preferencam.
Nemčija, Schillingsfürst
...Prahu iz jajčnega beljaka - Prahu iz jajčnega beljaka Prahu iz piščančjega jajčnega beljaka je sladkan, sušen s pršenjem in pasteriziran jajčni beljak iz sveže razbitih in ločenih piščančjih jajc.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play