Poljska, Warszawa, Poland
...Postopek proizvodnje jajčnega praška se začne s svežimi jajci, ki jih obdelujejo različne napredne naprave. Po odstranitvi jajčnih lupin se zmes filtrira in shranjuje v rezervoarjih pri približno 4 stopinjah, nato se jajca pasterizirajo in sušijo v tankem sloju s pršenjem. Končni izdelek je posušen in v praškasti obliki. Izdelek se pogosto imenuje tudi "jajčni prašek", "suho jajce" ali "suhi jajčni prašek". Vsebuje približno 30-37% vsebnosti beljakovin. Barva se giblje od svetlo do temno rumene. Izdelek, ki ga ponuja Foodcom, je brez gensko spremenjenih organizmov.
Nizozemska, Amsterdam
...Sončnično olje Preprosto čisto sončnično olje Kuhanje Čisto organsko Kozmetično Plastična embalaža - rafinirano sončnično olje Izdelek: sončnično olje Obdelava: rafinirano Preglednost: brez usedlin Vonj in okus: depersonalizirano olje brez vonja Barvna številka, mg joda: ≥ 10 Kislinska vrednost, mg kon/g: ≥ 0.25 Masa frakcije ne-maščobnih primesi, %: odsotnost Peroksidna vrednost, ? O2 Mmol/kg: ≥ 2.0 Masa frakcije vlage in hlapnih snovi, %: ≥ 0.10 Masa frakcije fosfornih snovi v smislu stearooleoletsytyn, %: odsotnost...