Litva, Kaunas
...Po tem, ko je kakavov likér pritisnjen in kakavovo maslo ekstrahirano, ostane kakavova torta, ki je trdna krogla. Torta se nato razbije na koščke, da nastane drobljena kakavova torta, ki se nato zmelje v kakavov prah.
Turcia, Ankara
Ustanovljen leta 1965, KRAL Foods je znan po svojih tradicionalnih in inovativnih izdelkih, kot so Tortillas, Kemalpasa (sponge pastry rolls), şekerpare (pečena mehka peciva), güllaç (pečena mehka peciva), şambaba, erişte (rezanci), piškoti, baklavina testa, mantı, trikotna testa, burek testa, tarhana in kadayif (ocvrta strjena pšenična sladica). S poudarkom na moderni tehnologiji ter standardih k...
Turcia, Konya
Arpi čokolada je tovarna, ki je bila ustanovljena pred 10 leti, proizvajamo spojeno čokolado, torte in bonbone. Prodajamo v 26 državah po svetu in imamo ekskluzivne distributerje v večini teh držav, naš cilj pa je doseči 50 držav. Arpi čokolada je ponosno ena izmed podjetij skupine Deresallar. Skupina Deresallar je distributersko podjetje, staro 35 let, ki oskrbuje 1500 trgovin in veletrgovcev,...
Bolgarija, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... sončno svetlobo.","Ingredients":"Pšenična moka, glukozno-fruktozni sirup, kakavova krema 25% (sladkor, hidrogenirana rastlinska maščoba / olje bombaža, palmovo olje /), kakav v prahu 20% / 10-12% vsebnost maščobe /, emulgator: sojin lecitin, aromatizator: vanilin, kakavova glazura (sladkor, popolnoma rafinirana hidrogenirana palmova maščoba, kakav v prahu 8% (10-12% maščobe), suhi sirotkin prašek, emulgator: sojin lecitin, aromatizator: vanilin), kakav v prahu 1% / 10-12% maščobe /, rafinirano sončnično olje, sredstvo za vzhajanje: natrijev bikarbonat, amonijev bikarbonat.","Shelf Life":"6 mesecev"}...
Francija, Geispolsheim
Naša družba EDELWEISS GROUP deluje v prehrambeni industriji in vam ponuja svoje izdelke ruskega in armenskega izvora. Ponujamo vam tudi široko izbiro drugih izdelkov, konzerv (caviar iz jajčevcev, čili s česnom, pečeno zelenjavo, ...), marmelad in kandiranega sadja (orehi, jagode, fige, bele češnje, ...), sadnih kompotov (češnje, korenine, breskve, ...), oreščkov, čipsa in drugih izdelkov. Na vo...
Francija, Malataverne
...Mlečna čokolada je čokolada, ki običajno vsebuje med 25 % in 40 % kakava in kakavovega masla, mleko, običajno v obliki mleka v prahu, ter sladkor. Mlečno čokolado je leta 1875 izumil Daniel Peter v Veveyu v Švici. Kako se izdeluje čokolada? Izvlečejo se maslo, tekoče, ki se deodorira in vlije v modele, ter torta, zdrobljena, da postane kakav v prahu. Kakavova masa in kakavovo maslo, pridobljeno s stiskanjem, se zmešata in dobimo čokolado. Za temno čokolado dodamo sladkor; nato pa mleko v prahu za mlečno čokolado.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play