Francija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Ročno izdelan jabolčni liker, ki nastane z namakanjem divjih jabolk iz Baskije v anisovem alkoholu, imenovanem "Anisette". Gre za gurmanski liker z okusom karamelizirane jabolčne pite. Divja jabolka, anis, voda, sladkor in alkohol Postopek izdelave je enak kot pri Patxaranu. Dvojna maceracija; najprej hladna ekstrakcija tri tedne v nevtralnem alkoholu, nato pa maceracija za 3 mesece po redukciji z Anisette. 70 cl...
Francija, Saint Denis
...suhe jabolka, suhe breskve - Kandiran ingver v koščkih, rezinah - Kristalizirani kumkvati - Čips iz banan. - Japonska mešanica, riževi krekerji, wasabi. - Orientalske slaščice. - Lokum, halva, - Začimbe. Naš cilj je, da vam ponudimo le najboljše po neprekosljivi ceni!