Francija, Bayonne
...Družina Koskor se odlikuje po svojem kruhu z dolgotrajnim fermentiranjem in pripravo, visoko hidratacijo in rustikalnim videzom. Za naše recepte, usmerjene v vsakodnevno potrošnjo, smo jih izpopolnili, nikoli bolje rečeno, tako da smo jim dali nove oblike in večjo prostornino. Gre za kruh dolge obstojnosti, ki je zaradi svoje mehke teksture enostaven za prebavo. Brez dodatkov in konzervansov, je...
Italija, Forlì
... dodani sol, aditivi ali konzervansi, da bi ohranili njihov okus in organoleptične lastnosti tega okusnega suhega sadja. Semena so bogata z hranilnimi snovmi, koristnimi za dobrobit organizma, kot so vitamini skupine B, linolenska kislina, minerali, železo, kobalt, mangan, cink, baker in folna kislina. Ekološka sončnična semena se pogosto uporabljajo za obogatitev testa za kruh, piškote in pico ter jih lahko dodamo solatam ali pražimo z dodatkom ščepca soli.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play