...Sladkorna koruza je vrsta koruze, namenjena človeški prehrani, ki vsebuje največjo količino sladkorja. Še posebej je bogata s preprostimi sladkorji. Njena hranilna vrednost je podobna tisti pri drugih žitih. Pobira se, ko še ni popolnoma zrela, tj. preden se sladkor pretvori v škrob, zaradi česar lahko sladkorno koruzo jemo svežo, konzervirano ali zamrznjeno po preprosti pripravi - kratkem kuhanju. Neto teža: 450 g Energija: 260 kJ/62 kcal Ogljikovi hidrati: 7,74 g Skupni sladkorji: 3,16 g Maščobe: 0,12 g Nasičene maščobne kisline: 0,05 g Beljakovine: 5,20 g Sol: 0,90 g...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play