Francija, La Cadière-D'azur
...V prehodu na ekološko kmetijstvo. Ročno trganje v škatlah. Celotno trganje, fermentacija v termoreguliranih inox posodah, neposreden stisk. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, mešanje, tradicionalni pluteč pokrov. DEGUSTACIJA OČI: Barva lososove, intenzivna. NOS: Aromatična, intenzivna, arome rdečega sadja, arome začimb. USTA: Aromatična, intenzivna, široka, note citrusa, note rdečega sadja, note grenivke, mehka, strukturirano telo, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Sorta: Clairette (5%) / Grenache (65%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Vsebnost: 75 cl...
Francija, Roubia
...Usta Intenzivno, svilnato, lahke note črnega ribez, bogate note češnje, bogate note rdečega sadja, elegantni tanini, fini tanini, okroglo, strukturirano telo, dobra intenzivnost, dolga obstojnost. Kombinacije jedi in vina Pečene rdeče mesnine, bele mesnine, perutnina, divjačina, kravji siri Temperatura serviranja: 16° - 18° Barva: Rdeča Sorta: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Volumen: 75 cl (Steklenica)...