... moka vsebuje veliko vitamina E. To je antioksidant, ki ščiti telo pred prostimi radikali. Uporabe: Mandljeva moka je odlična zamenjava za pšeničnomoko in na mnoge načine tudi bolj zdrava. Pomislite na vse jedi, za katere uporabljate pšeničnomoko (npr. palačinke, torte, kolače itd.). Okus je precej nevtralen, vendar lahko, če jedi pripravljate samo z mandljevo moko, vaši jedi doda rahlo oreščkast okus.
...Alternativa z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov za pšeničnomoko.
Za ekološke izdelke: DE-ÖKO-006
Izvor: Avstrija
Pakiranje: 16 kg vreče / 20 vreč na paleto...
S tremi mešanicami riževe moke KOMEKO je brezglutensko peko tako enostavno kot še nikoli. Vsa KOMEKO riževa moka je naravno 100 % brezglutenska in izdelana po japonskem tradicionalnem postopku. Najboljše pa je, da lahko moko v večini receptov enostavno zamenjate 1:1 za pšeničnomoko in ne potrebujete - v primerjavi z drugimi riževimi mokami - nobenih veziv ali dodatkov za enostavno obdelavo testa. Izbira različnih vrst riža, intenzivno in nežno čiščenje riževih zrn, njihovo razmerje in stopnja mletja določajo pekarske lastnosti in aromo treh edinstvenih mok.
...Decker+Mönch GmbH & Co. KG je mlin, ki proizvaja moke, pekarske mešanice, žitarice in žito.
Decker+Mönch ponuja:
- pšenično, rženo in kamutovo moko, polnozrnato moko, grobo moko, zdrob in moko iz konvencionalne pridelave, iz nadzorovane in integrirane pridelave ter iz nadzorovane ekološke pridelave.
- Pekarske mešanice; pekarske mešanice in predmešanice po recepturah
- različne mueslije, koruzne kosmiče in kosmiče
- prehransko žito, žito iz konvencionalne pridelave, iz nadzorovane in integrirane pridelave ter iz nadzorovane ekološke pridelave.