Nizozemska, Raalte
... vsestransko sestavino za številne aplikacije. tretjič, Stabilnost in doslednost: Ko kupite natrijev citrat pri nas, vlagate v stabilnost in doslednost izdelka. Dosezite enotne rezultate vsak IZGUBA PRI SUŠENJU: 11,00-13,00% PH VREDNOST (5% AQUEZNA RAZTOPINA): 7,5-9,0 ČISTOST: 99,00-100,50%...
Nizozemska, Zwolle
... voljo v naših lokalnih skladiščih. Naš dobavni rok je približno en teden, če se dostavi v 200 KG jeklenih sodih. Kanada, Južna Amerika, Južna Afrika in drugi trgi so prav tako na voljo, prosimo, kontaktirajte našo prodajno službo za več podrobnosti. CAS številka: 6674-22-2 EC številka: 229-713-7 HS koda: 2933 59 95 Analiza: ≥99.00 % Voda: ≤0.25 % Kipna temperatura: 261.86 ºC @ 1.013.25 hPa Gosta masa: 1.019 kg/m3 @ 20 ºC Tekoča temperatura: 113 ºC Zmrzišče: Brez zmrzišča med -100 ºC in 30 ºC Log Pow: -6.25 @ 25 ºC (pH 4) Topnost v vodi: 1.000 g/l (20 ºC)...
Nizozemska, Roermond
... intenzivno čiščenje (pogosto preko zunanjih podjetij), težke kemikalije so nepotrebne, občutljivi materiali pa niso poškodovani. Garancijski roki se glede na material in/ali vrsto površine gibljejo med 2 in 5 leti. Poleg tega še vedno iščemo nove prodajne partnerje z lastno B2B mrežo za sodelovanje. Skupaj ustvarimo zeleno sled!
Nizozemska, Capelle Aan Den Ijssel
... je iz enega atoma vodika (H) in enega atoma klora (Cl), ki sta kovalentno povezana. Koncentracija: V svoji koncentrirani obliki je hidroklorična kislina običajno raztopina z visoko koncentracijo HCl molekul, raztopljenih v vodi. Pogoste koncentracije vključujejo 37 % in koncentrirano hidroklorično kislino, ki je skoraj 12 M (molarna) moči. Kislost: Hidroklorična kislina je zelo kisla z nizko pH vrednostjo. V koncentrirani obliki lahko ima pH približno 0-1. Korozivnost: Znana je po svojih korozivnih lastnostih in lahko raztopi različne kovine ter reagira s širokim spektrumom materialov.
... žveplovo kislino. Obstaja tudi metoda praženja, ki pomaga ločiti kalčke od endosperma. Kemikalija se večinoma uporablja kot dodatek, ki pomaga pri zgostitvi in stabilizaciji živil. Vlažnost: 14-15% Obseg pH: 5.0-7.5 Beljakovine: 3% Škrob: Ni zaznaven...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play