Španija, La Garriga
...Olje iz bombažnih semen (aceite de semilla de algodón) se pridobiva iz semen rastline bombaža. Pogosto se uporablja v živilski industriji za cvrtje ter za pripravo prelivov in omak zaradi svojega blagega okusa. Je vir nenasičenih maščobnih kislin in vitamina E.
Poljska, Brzozów
...;<strong>Prehranske vrednosti na 100g</strong> Energijska vrednost 1505kJ/354kcal - 18% PDV*Maščobe 0,1g &lt;1% od tega nasičene maščobne kisline 0g - 0%Ogljikovi hidrati 88g - 34% od tega sladkorji 0g - 0%Beljakovine 0,3g &lt;1%Sol 0,025g &lt;1%*PDV - Priporočena dnevna vrednost&nbsp;<strong>Uporaba</strong>Škrob se lahko uporablja kot nadomestek moke, za zgostitev juh in omak, za pripravo domačega kruha, pudinga in tort. Maizeno lahko uporabimo tudi za čiščenje površin z različnimi vrstami madežev (olje, hrana, kri).
Italija, MILANO
...Oljčno olje iz različnih semen se pridobiva s stiskanjem in ekstrakcijo iz sojinih semen (Glycine max Merr) in semen sončnic (Helianthus annuus L.) ter nadaljnjim rafiniranjem. Idealno je za pripravo omak in prelivov ter za začinjanje rib in bele mesa, kuhanih ali na žaru, solat in prilog. PAKIRANJE 2 KOS = 1 KOS 9,80 EUR 1 PALET 36 ŠKATELJ ROK UPORABE 22/07/2025 MINIMALNO NAROČILO 15 PALET...
Bolgarija, Yambol
...Izdelano z uporabo certificirane ekološke tehnologije iz visokokakovostnih ekoloških sončničnih semen. Primerno za toplotno obdelavo in hladno obdelavo. Prednosti: - primerno za večkratno uporabo Primerno za: - pripravo omak, marinad in majoneze - začinjanje solat Visoko oleinske olja so proizvedena iz posebne vrste sončnic, ki vsebujejo veliko mononenasičenih maščob. Takšne maščobe so...
Avstrija, Wien
...Naše sončnično olje za gostinstvo izpolnjuje najvišje kakovostne standarde in je popolno za uporabo v profesionalnih kuhinjah ter pri catering storitvah. Olje se odlikuje po nevtralnem okusu, visoki odpornosti na toploto in vsestranski uporabnosti. Idealno za praženje, cvrtje ter kot osnova za prelive in omake. Pakiranje se giblje od manjših 5L kanistrov do velikih embalaž za potrebe gostinstva.
Grčija, Monemvasia
... ekstra deviško oljčno olje šteje za najboljše za pripravo omak, uporabo kot preliv ali ustvarjanje lažjih jedi. To je zato, ker je njegov okus bolj nežen in subtilen, hkrati pa ne prekrije moči drugih sestavin, ki se uporabljajo.
Italija, Campello Sul Clitunno
... okusov, tudi pri otrocih. Popolno surovo na vseh vrstah jedi: solate, ribe, belo meso, stročnice, zelenjava. Na pečenem mesu, morski solati, omakah in emulzijah. Pri kuhanju se uporablja za pripravo omak, namazov, ocvrtih jedi.
Nemčija, Eresing
... pripravo pripravljenih jedi, testenin in omak Farmacevtska industrija: * Osnova za izdelavo mazil in obližev * Nosilec za farmacevtske učinkovine Uporaba pri izdelavi mehkih želatinskih kapsul in nosnih pršil Tehnika: * Uporaba pri izdelavi mil, tensidov, maziv in visoko obremenljivih plastike CAS št.: 8001-25-0 EINECS št.: 223-277-0 INCI IME: Olea Europaea Oil Peroksidna vrednost: max. 20.0 Kislinska vrednost: max. 2.0 Pakiranje: 190 kg sodov, 900 kg IBC Oleinska kislina: 56.0-85.0 %...
Španija, Cuarte De Huerva
... pridih enemu od svojih najbolj priljubljenih patéjev z dodajanjem Harisse, pekoče omake na osnovi rdečih čilijev. Zasnovan za namazovanje na sendviče in kanapeje, pa tudi za pripravo omak, enolončnic itd... Neto teža: 120 g ali 220 g Sestavine: črne olive sorte "Empletre", pekoči rdeči čili, ekstra deviško oljčno olje, česen, koriander, kumina.
Nemčija, Neumagen-Dhron
... Priporočila za uporabo: - popolno primerno za solate kot dodatek k prelivu ali solatni omaki - za pripravo omak za testenine - kot dodatek za pomake, pesto in marinade - za praženje, dušenje, kuhanje na pari in peko Vitis oljne kompozicije so obogatitev za vsak asortiman gurmanskih izdelkov. Na željo nudimo tudi zasebno blagovno znamko.
Italija, Orsogna
... in rib, omlete in frittate, pripravo omak in sosov, kanapeje, prigrizke za aperitive, okrasitve, pice in calzone. Najdaljši rok trajanja: 24 mesecev od datuma proizvodnje. Razpoložljivost: Na splošno vedno na voljo. Način shranjevanja: Po odprtju pokrijte z oljčnim oljem, shranjujte v hladilniku in porabite v nekaj dneh. SESTAVINE: Črna tartufa poletna (Tuber Aestivum); Oljčno olje EVO; Sol; Arome; Antioksidant: Askorbinska kislina. Škatla 6 kosov...
... gorčica vsebuje folno kislino in vitamin A. Gorčica ima bogat okus in kremasto teksturo. Tradicionalno se uporablja za poudarjanje okusa mesnih jedi – pečenega, pečenega, kuhanega mesa, pa tudi za pripravo drugih omak in za postrežbo s ulično hrano. Impulse Commodity Trading neposredno sodeluje z najboljšimi proizvajalci hrane in svojim strankam ponuja najvišjo kakovost gorčice. Za podrobnosti nas kontaktirajte na telefonsko številko, navedeno na spletni strani. maščobe: 10 g beljakovine: 9,7 g ogljikovi hidrati: 18,7 g...
Francija, Saint Christol De Rodières
...Sestavine: - Gorčična semena - Jabolčni kis - Sol - Eterično olje limone - Voda Nasveti za uporabo: Priporočljivo za začinjanje jedi ter pripravo omak, prelivov in majoneze. Ta izdelek je na voljo tudi v kozarcu 100 g.
... je pripravljena, da vas razveseli s svojim intenzivnim in pikantnim okusom. Odlična je za uživanje v čisti obliki, namazana na kruh ali pico, idealna za pripravo okusnih kruhkov in brusket ter za obogatitev vaših omak z edinstvenim in prepoznavnim okusom. Če ste ljubitelji pikantnega in izrazitih okusov, tega izdelka ne boste mogli več pogrešati, saj bo na vašo mizo prinesel okuse in vse toplino Kalabrije. Sestavine: svinjska maščoba, svinjsko meso, kalabrijski čili, sol in oljčno olje. Sestavine: svinjska maščoba, svinjsko meso, čili, oljčno olje, sol, začimbe, naravne arome. Pakiranje 290 g.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play