Nemčija, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Ostrega okusa gorčice se razvije šele, ko določeni encimi pretvorijo glukozinolate (gorčične glikozide) pri pripravi gorčice. To zahteva tudi prisotnost vode. Za pripravo preproste vrste gorčice zadostujejo gorčična semena, kis, sol in po okusu zelišča. Sladkor ni nujna sestavina in ga lahko nadomestite z medom, če želite slajšo gorčico (glejte tudi medeno gorčico). V nasprotju s poprom so ostri sestavini v gorčici hlapni in stimulirajo tudi nosno sluznico. Ostra gorčica je prav tako bolj hlapna kot rdeči poper.
Turcia, Kumluca/antalya
Durdaşlar je od leta 1989 eden vodilnih veletrgovcev z zelenjavo in sadjem v Kumluci/Antalya in okolici. Družinsko podjetje, ki sta ga ustanovila Durmuş Durdaş in njegova tri sinova, je prešlo v tretjo generacijo, ki nadaljuje družinsko dediščino. Durdaşlar se je znatno povečalo in postalo vodilna institucija v regiji ter ena najboljših v državi. Naša letna kapaciteta oskrbe z zelenjavo in sadjem ...
Baycan Export Co. Ltd., kot turško podjetje, deluje na področju trgovine s svežim sadjem in zelenjavo od leta 1980 ter izvoza svežega sadja in zelenjave od leta 2001... Baycan Export Co. Ltd že redno izvozi sadje in zelenjavo v Nemčijo, Francijo, Italijo, Bolgarijo, Moldavijo, Ukrajino in Poljsko. Naše podjetje se nahaja v Antaliji, Turčija, v kompleksu Antalijskega veletrga. Nadzorujemo celoten p...